Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Eğer satmak isteyen olursa bu arkadaş gibi 32gb ddr5 rami 10k civarı istanbul içi alabilirim.
  2. K

❌İndirim Bitti! NETAC PRO 1 TB SSD 2.469 ₺ - AMAZON

Konu açılır açılmaz gördüm diye sevinmiştim :)
  3. K

Bütçe 55bin bunlardan hangisi uygun olur

Hocam belli başlı ürünler yok sıcak fırsatları takip edin geçenlerde 1300e kasa düşmüştü mesela yavaş yavaş kendi sistemimi o şekilde topladım buradaki fiyattan 5 6 civarı daha aşağıya toplayabilirsiniz ama diyorsanız uğraşacak zamanım yok o zaman bu sistemlerden birini alıp geçebilirsiniz
  4. K

Bütçe 55bin bunlardan hangisi uygun olur

Hocam kendiniz toplamayı düşündünüz mü? 5060ti gereksiz bi fiyata çıkmış 9060xt 19kya bulunabiliyor indirim kovalayarak 50binden aşağıya bile toplayabilirsiniz gibi duruyor
  5. K

Intel Core Ultra 5 Processor 225F İşlemci Tray 6100TL

hocam intelin bu soketinin ömrü doldu dolacaktı sanki bi bakın yine de
  6. K

Düşük kilo vs ağır kilo

Hocam 4 set 12 tekrar bir kere fazla şahsen 3 set ve küçük kas grupları için 10 tekrar büyük kas grupları için 8 tekrar yeterli ilk setin dışında her hareketin başında ısınmak için az ağırlık sadece tam esnetme ile hareketi yapabilirsin daha iyi hissettiriyor ilk sette hafif girmene gerek yok...
  7. K

🔥İndirim Segotep FZ6 Pro Siyah 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu 1.299TL

7500f wraith prismle 80i görüyordu bununla beraber max 65 derece konuyu açanın eline sağlık.
  8. K

🔥İndirim Behringer Yayıncı Mikrofonu - 2.516 TL (Son 2 Adet)

Hocam seiren v3 miniden geçmeye değer mi
  9. K

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

https://www.vatanbilgisayar.com/asrock-b650m-pg-lightning-amd-b650-soket-am5-ddr5-7200mhz-oc-m-2-anakart.html bunun da fiyatı iyiymiş
  10. K

🔥İndirim Teknosa Çok Ucuza Ürünler

depolamaların fiyatları iyi gibiydi onlar da sepete eklenmiyor.
  11. K

❌İndirim Bitti! Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

2 saat önce başka bir satıcı üzerinden aldım ilk başta mak olarak attı sonrasında whatsapp üzerinden yazdığımda retail key gönderdi lazım olan varsa şansını deneyebilir...
  12. K

❌İndirim Bitti! Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

Satıcı trendyol hesabını kapatmış sistemi de yeni değiştirdim windows gitmiş elinde fazladan retail key olan varsa alabilirim
  13. K

🔥İndirim N11'de 8000₺ Üstüne Peşin Fiyatına 9 Taksit Başladı!

Hocam https://www.n11.com/urun/crucial-pro-overclocking-cp16g60c36u5b-16-gb-ddr5-6000-mhz-cl36-ram-63353834?magaza=sezginbilisim şu anki piyasaya göre 200tl kuponla güzel fiyata düşüyor
  14. K

Amazon Ödeme Ekranında Taksit Sorunu

Hocam ziraatten sanal kredi kartı oluşturup deneyin bir de
  15. K

Amazon Ödeme Ekranında Taksit Sorunu

Arkadaki kredi kartını giriyorsun değil mi? ön tarafta yazan banka kartı oluyor
  16. K

PHILIPS EP5441/50 Tam Otomatik Espresso Makinesi 18000tl

Ürünün linki
  17. K

FELLAS yüksek protein bar 12li tanesi 40tl

alta linki bırakıyorum 12lisi 500tl üstüne %20 ile 488tlye denk geliyor Ürünün linki Kampanya linki
  18. K

Trendyol Kazı Kazan (Perşembe saat 21)

ne demek hocam iyi günlerde kullan
Geri