Arama sonuçları: *

1. walter

TELEFON DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

düşebilir ben 16 proya geçebiliyorsanız 17ye de geçersiniz diye düşündüm fiyatta bence çok bir şey değişmeyecektir yine de araştırın
  2. walter

Öneri 10-15k arası telefon

bende var oyunlarda 120 fps veriyor 120w şarj alabiliyor 25 dkda fulleniyor kamerası videoda ve portrede çok iyi fotoğrafta normal bataryası bu kadar hızlı şarj aldığından bir süre sonra haliyle yıpranıyor ben 1.5 yıldır kullanıyorum hala 5 saate yakın ekran süresi alıyorum bir de hızlı şarj...
  3. walter

Öneri 40 K Bütçeye uzun ömrü olan telefon lazım

60hz sorun değilse yd ip16 al gelecek sene kapanmaya yakın satarsın iphone olduğu için çok değer kaybı olmaz ve baz modeller daha hızlı satılıyor 1756191715 ya da 16 pro alıp yanına ucuz telefon alabilirsin yılın 4 ayı iki telefonla gezersin
  4. walter

Öneri 10-15k arası telefon

kaçak 13t pro alabilirsin
  5. walter

TELEFON DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

17 çıktıktan sonra biraz bekleyip fiyatının düşmesini bekle bence 17 120hz falan olur diyorlar
  6. walter

Sistemi guncellicem oneri

bence işlemci ve anakartı satıp b650 + r5 9600 geçebilirsin ekran kartını da gelecekte değiştirirsin
  7. walter

Araç Önerisi 1400 1.450

c200 ya
  8. walter

Donanım arşivinde ilan verebiliyor muyuz

Merhabalar bende Intel arc a750 var bu kartlar sahibindende çok ilgi görmüyor ilan gibi aticaktim ama ban yemek istemiyorum burada bilgileri felan versem ban yer miyim
  9. walter

Discord Bağlantı Sorunu

bende sorun yok dcde aktifim şuan
  10. walter

2. El kayitli Full oyun icin telefon oneri

7 8 saat oyunda her telefon 40 dereceyi geçer, bu telefonda ısınıyor ama pek takmıyorsun performansı çok da etkilemiyor 120 fps isen 110 falan olursun en fazla
  11. walter

2. El kayitli Full oyun icin telefon oneri

bütçen 2-3 bin çıkarsa 13t veya bulursan 13t pro al kamerası da maynak iyi 120 fps zaten ayrıca 20 dk da şarj oluyor
  12. walter

İnternet te bir sorun mu var ?

ne zaman çözülür, hiçbir şeye giremiyorum resmen. ytde video açılmıyor tiktoğa girilmiyor vs.
  13. walter

İMEİ GİTTİ Mİ UYARİ VERDİ

13t pro var, resetlendi. sanırım işlemci markasına bağlı
  14. walter

Steam error code 50 çözüm var mı

merhaba steam hesabıma girmeye çalışıyorum ama error code 50 deyip açılmıyor hesap. bunun çözümü var mıdır ya deli etti beni
  15. walter

hikayeli oyun önerisi

güvenli satıcıyı bulduktan sonra olay bitiyor. sana içinde satın aldığın oyun olan hesabı veriyor. doğrulama kodu falan isterse de discord sunucusunda botları var bottan hemen kodu alabiliyorsun. dolandırlmadım da, 1 yıl önce spiderman almıştım örneğin, hala girebiliyorum. 1726742116 rdr ve...
  16. walter

Öneri Ucuz fotoğraf çekmelik telefon önerisi

yurtdışı düşünürseniz 13t pro öneririm. ana kamerası ve telefoto kamerası gayet gayet iyi. geniş açı kamerasını pek kullanmadım ama kötü değil yine de
  17. walter

hikayeli oyun önerisi

gamesatıştan 3 oyun 50 liraya oyun alıyorum, gow ragnarok ve detroit alacağım ama 3. oyuna karar veremedim. hikayeli harika oyunlar olsun. şimdiden teşekkürler
  18. walter

Babama 15 bine kadar telefon önerisi

yurtdışı 13t pro bulursanız alın. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum aşırı tatmin oldum.
  19. walter

GTA 5 Online hesap satan var mı

konu başlıkta şimdiden teşekkürler
  20. walter

s23 hala alınır mı ?

telefonumu yılda 1 değiştirmiyorum, değerinin ne kadar düşüp düşmeyeceğini anlamak için sordum, şu anki cihazımı 4 yıldır kullanıyorum ve hayır yeni telefon alınca eski telefonumu satmayacağım. ayrıca haberin yok sanırım sıfırlayabiliyoruz telefonlarımızı.
Geri