Arama sonuçları: *

1. walter

İnternet te bir sorun mu var ?

ne zaman çözülür, hiçbir şeye giremiyorum resmen. ytde video açılmıyor tiktoğa girilmiyor vs.
  2. walter

İMEİ GİTTİ Mİ UYARİ VERDİ

13t pro var, resetlendi. sanırım işlemci markasına bağlı
  3. walter

Steam error code 50 çözüm var mı

merhaba steam hesabıma girmeye çalışıyorum ama error code 50 deyip açılmıyor hesap. bunun çözümü var mıdır ya deli etti beni
  4. walter

hikayeli oyun önerisi

güvenli satıcıyı bulduktan sonra olay bitiyor. sana içinde satın aldığın oyun olan hesabı veriyor. doğrulama kodu falan isterse de discord sunucusunda botları var bottan hemen kodu alabiliyorsun. dolandırlmadım da, 1 yıl önce spiderman almıştım örneğin, hala girebiliyorum. 1726742116 rdr ve...
  5. walter

Öneri Ucuz fotoğraf çekmelik telefon önerisi

yurtdışı düşünürseniz 13t pro öneririm. ana kamerası ve telefoto kamerası gayet gayet iyi. geniş açı kamerasını pek kullanmadım ama kötü değil yine de
  6. walter

hikayeli oyun önerisi

gamesatıştan 3 oyun 50 liraya oyun alıyorum, gow ragnarok ve detroit alacağım ama 3. oyuna karar veremedim. hikayeli harika oyunlar olsun. şimdiden teşekkürler
  7. walter

Babama 15 bine kadar telefon önerisi

yurtdışı 13t pro bulursanız alın. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum aşırı tatmin oldum.
  8. walter

GTA 5 Online hesap satan var mı

konu başlıkta şimdiden teşekkürler
  9. walter

s23 hala alınır mı ?

telefonumu yılda 1 değiştirmiyorum, değerinin ne kadar düşüp düşmeyeceğini anlamak için sordum, şu anki cihazımı 4 yıldır kullanıyorum ve hayır yeni telefon alınca eski telefonumu satmayacağım. ayrıca haberin yok sanırım sıfırlayabiliyoruz telefonlarımızı.
  10. walter

s23 hala alınır mı ?

yd olarak 15 bin tl'ye alıcam. iphone almak isterdim ama bu fiyata alabileceğim iphoneları görünce s23ün mantıklı olduğunu düşündüm. yaklaşık iki hafta içinde alacağım, bir de ben bu telefonu örneğin 1 yıl sonra satmaya kalksam değeri çok düşmüş olur mu?
  11. walter

Hangi telefonu almalıyım

18k benim bütçemi aşıyor ve a serisine hiç ama hiç sıcak bakmıyorum.
  12. walter

Hangi telefonu almalıyım

büyük ekranlı telefonları sevmiyorum zaten ve s23 bulabilirsem gayet yeterli olacağını düşünüyorum.
  13. walter

Hangi telefonu almalıyım

günlük kullanım. çok fazla dizi izlerim ve genel olarak sosyal medya uygulamalarını kullanırım. ne az ne çok oyun oynarım kamerası iyi olması da önemli.
  14. walter

Hangi telefonu almalıyım

15k bütçem var yurtdışı telefon alıcam seçenekler s23, s23fe, 13t, 13t pro, 12t pro ve iphone 13. şuan aklımda s23 var fakat bu fiyata bulamayabilirim sizce geri kalan seçenekler arasında hangisini tercih etmeliyim?
  15. walter

8000e iPhone 12 alınır mı

Sarı sitede kullanıma açık ip12ler var bu paraya.
  16. walter

8000e iPhone 12 alınır mı

Bu paraya ip12 mi alayım yoksa 11e s21 ultra mı alayım
  17. walter

2024 yılında s21 ultra alınır mı?

ikinci elden alacağım. yaklaşık 2 yıl kullanıp satmak istiyorum ancak 2 yıl sonra elimde kalmasından korkuyorum. sonuçta 5-6 yıllık bir telefon olacak. sizce hala alınır mı yoksa farklı telefonlar mı düşünmeliyim
  18. walter

Samsung S21 Ultra mı S22 mi

Yardımlarınız için teşekkürler, büyük ekran sevmesemde hem performans farkı az olduğundan, hem de bataryasından dolayı s21 ultra alacağım.
  19. walter

Samsung S21 Ultra mı S22 mi

İkinci elden alacağım fiyatlar aynı s22nin ana kamerasının daha iyi olduğunu duydum ama hiç karşılaştırma bulamadım Büyük ekran sevmesem de S21 çok kudretli duruyor Sizce aradaki perfomans farkı çok fazla mı yoksa s21 ultra iyi bir karar mı
  20. walter

S21 Mi Yoksa S22 Mi Aradaki Farka Değer Mi

max 10k
Top Bottom