İyi midirkaçak 13t pro alabilirsin
bende var oyunlarda 120 fps veriyor 120w şarj alabiliyor 25 dkda fulleniyor kamerası videoda ve portrede çok iyi fotoğrafta normal bataryası bu kadar hızlı şarj aldığından bir süre sonra haliyle yıpranıyor ben 1.5 yıldır kullanıyorum hala 5 saate yakın ekran süresi alıyorum bir de hızlı şarj olduğundan gece şarja takmayı falan unuttuğunda sabah 10 dkda %50 oluyor bence alınabilir imeisi de 1000 tl civarı tutuyorİyi midir
bende var oyunlarda 120 fps veriyor 120w şarj alabiliyor 25 dkda fulleniyor kamerası videoda ve portrede çok iyi fotoğrafta normal bataryası bu kadar hızlı şarj aldığından bir süre sonra haliyle yıpranıyor ben 1.5 yıldır kullanıyorum hala 5 saate yakın ekran süresi alıyorum bir de hızlı şarj olduğundan gece şarja takmayı falan unuttuğunda sabah 10 dkda %50 oluyor bence alınabilir imeisi de 1000 tl civarı tutuyor
Güncel fşyatı nedir kaçağınbende var oyunlarda 120 fps veriyor 120w şarj alabiliyor 25 dkda fulleniyor kamerası videoda ve portrede çok iyi fotoğrafta normal bataryası bu kadar hızlı şarj aldığından bir süre sonra haliyle yıpranıyor ben 1.5 yıldır kullanıyorum hala 5 saate yakın ekran süresi alıyorum bir de hızlı şarj olduğundan gece şarja takmayı falan unuttuğunda sabah 10 dkda %50 oluyor bence alınabilir imeisi de 1000 tl civarı tutuyor