Arama sonuçları: *

• Users: Quia
  • Order by date
  1. Quia

🔥İndirim MLD Ultra 1TB Nvme Disk 2799₺ (7000MB)

Ürün f/p 1tb ihtiyacı olanlar alsın yada yedek ssd ama vaad ettiklerini vermiyor alacak arkadaşlar önceden bilsin benim ve arkdaşımın durumununyaşamasın
  2. Quia

🔥İndirim MLD Ultra 1TB Nvme Disk 2799₺ (7000MB)

Alıcaklara bilgilendirme asla 4k üzerini görmüyor bunu arkadaşım aldı 7k diye aldıktan 1 hafta sonra gidip samsung aldı 1tb için makul fiyat ama beklentiniz yüksek olmasın
  3. Quia

Öneri Kendi Tecrübelerinize Göre Kulaklık Önerisi İstiyorum

bazıları kronik sorunlı diyo bazıları hiç sorunu yok diyo biraz şaibeli kulaklık şahsen kullanmadım ve normal fiyatı 4k civarı 500 tl indirim varmış yukarıda barracuda x biraz kendi deneyimi anlattım şuan 4k barracuda x oda 4.5kdan düştü şahsen barracuda x tek ksuur 250 gr olması 3-4 saat bişey...
  4. Quia

Öneri Kendi Tecrübelerinize Göre Kulaklık Önerisi İstiyorum

2022 den beri barracuda x kullanıyorum hem pc hemde telden bt üzerinden müzik için çok kulanıyorum sanada öneririm hem görüntüsü zarif olduğu için dışarıda diğer oyuncu kulaklıklarına göre göze çarpmaz ve rahat kullanım sağlar ve pc oyun performansını gayet begeniyorum mikrofonu dışarıda...
  5. Quia

Değişenli iphone 11 alınır mı

Sarısite11 buyrun hocam
  6. Quia

Internetim 1000mb ama pcden 100mb alıyorum

Tamamdır teşekür ederim hocam
  7. Quia

500₺ Mouse önerisi 🥀

hocam bu fiyatlarda mouse arkadaşın önerdiği claw, havit, rampege markalar var bende havitten bir mouse atayım maus
  8. Quia

cat8 çok lazımmı hocam ugreen cat8 5m 1k tl , ugreen cat6 5m 230 tl amazonda aradaki fiyata değicek mi?
  9. Quia

🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

alla alla indirim bitti sanırım bende bu konuyu görünce ilk defa hesap açtım
  10. Quia

başkan indirimi nasıl yaptın bende %10 1300 gösteriyo indiirm bittimi?
  11. Quia

bende max %10 verdi nerden %60 indirim alıyoruz bende fiyat 1.3k tl
  12. Quia

büyük ihtimalle hocam kabloyuda arkadaş vermişti önceden alıyodu kabloda sanırım 20m olduğu için katlarken felan sanırım sorun oldu bildiğin kaliteli bir marka varmı hocam
  13. Quia

Değişenli iphone 11 alınır mı

hocam bende 11 satıyorum 64gb %80 pil ve dış kasada veya donanımsal hiç sorun yok sarı sitede ilan var ama burada paylaşmak yasakmı bilmiyorum ilgilenmek istersen donnaım arşivinin 2. eline yüklüyebilirim 1756504921 sarı sitede 13 satıyorum ciddi alıcı olursan hocam forumdan olduğu için...
  14. Quia

tamamdır hocam cat6 yeterli sanırım bana alabilceğim cat6 önerir misiniz? kaliteli olsun biraz
  15. Quia

bu indirim nasıl oluyor bende 1.3k %10 kupon gözüküyo sadece
  16. Quia

hocam merhaba attımda sanırım görmediniz
  17. Quia

buyrun
  18. Quia

hocam bu kabloyla 1-1.5yıl önce arkadaşımın evinde 1000mb gördüm kablodada dışta felanda hasar yok bu yöntemleri deniyeyim artık en son farklı kablo alırım
  19. Quia

drivelraı güncelledim restart attım ama yine olmadı malesef
  20. Quia

bu baya yavaş sanırım başka şeyleri normal indiriyo sanıırm dosya indirdiğim yerden kaynaklanıyopr
Geri