Hocam CMD ekranına aşağıda vereceğim şeyi yazıp sonuçları atar mısınız?merhaba evime yeni 1000mb internet bağlandı telefonda wifide 700mb alıyorken pc cat7 kablo ile sadece 90 mb alıyorum kablom cat7 bu bilgisayar daha önceden başka evde 1000mb alıyordu yani anakartta destekliyor ama neden evime 1000mb bağlattıktan sonra 95te kalıyor anlamadı myardımcı olurmusunuz
buyrunHocam CMD ekranına aşağıda vereceğim şeyi yazıp sonuçları atar mısınız?
netsh interface tcp show global
Örnek ekran görüntüsü Alıntıyı görüntüle
hocam merhaba attımda sanırım görmedinizHocam CMD ekranına aşağıda vereceğim şeyi yazıp sonuçları atar mısınız?
netsh interface tcp show global
Örnek ekran görüntüsü Alıntıyı görüntüle
tamamdır hocam cat6 yeterli sanırım bana alabilceğim cat6 önerir misiniz? kaliteli olsun birazBüyük ihtimalle kabloda sorun var, benim kablo da artık eskidi bazen 100e düşüyor biraz ucuyla oynayınca düzeliyor. Başka kablo dene bence.
büyük ihtimalle hocam kabloyuda arkadaş vermişti önceden alıyodu kabloda sanırım 20m olduğu için katlarken felan sanırım sorun oldu bildiğin kaliteli bir marka varmı hocamKabloda sorun olması ihtimali yüksek. 1000 Mbps de çalışması için kablonun içindeki 4 çift tel yani 8 tane tel sorunsuz veri iletmesi gerekiyor. 1 Tanesi bile kopsa ezilse bükülse sinyal/veri bozulmasından kaynaklı otomatik 100 Mbps ye geçiyor.
Amazon.com.tr satıcılı VegGieg kablolar var 15M Cat7 miydi 8 miydi tam hatırlamıyorum fiyatı uygundu. Onlara bir bakmanı öneririm.
Hocam kaliteli marka Ugreen öneririm. Ama artık ugreen in bir çok kablosu çok pahalı. Çünkü eskisi kadar sık stok yok.büyük ihtimalle hocam kabloyuda arkadaş vermişti önceden alıyodu kabloda sanırım 20m olduğu için katlarken felan sanırım sorun oldu bildiğin kaliteli bir marka varmı hocam
Hocam değil. Ben Ugreen in cat6a slim kablosunu kullanıyorum. Ama bendeki biraz marka takıntısı. Evdeki bütün kablolar Ugreen diye hep Ugreen alıyorum seri bozulmasın diyecat8 çok lazımmı hocam ugreen cat8 5m 1k tl , ugreen cat6 5m 230 tl amazonda aradaki fiyata değicek mi?
Tamamdır teşekür ederim hocamHocam değil. Ben Ugreen in cat6a slim kablosunu kullanıyorum. Ama bendeki biraz marka takıntısı. Evdeki bütün kablolar Ugreen diye hep Ugreen alıyorum seri bozulmasın diye
Ama sen benim gibi yapma. VegGieg al Bix al daha ucuz hepsi aynı işi yapıyor.
Cat6 bile yeterli aslında gigabit hız için.
VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 20 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 20 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trVegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 15 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 15 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trVegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trVegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 5 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 5 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Şunlara bak hocam. Cat8 yazdığına takılma bazıları Cat7 kalitesinde demişler ama en önemli konu bu kabloda STP olması. Yani içindeki bakır teller korumalı kalkanlı oluyor. Bendeki Ugreen Cat6a slim kablolar UTP yani korumasız. STP ya da FTP kablo almak uzunsa hele çok faydalı.
Sen bir tane alacaksın tahminimce ömürlük olsun diye VegGiegin kablolarından al.
Valla sıfırdan kendi evime kablo alacak olsam şunlardan alıcam ama çok para gidiyor. Bir dünya kablom var.