Arama sonuçları: *

1. S

Bu laptop alınır mı ve önerileriniz nelerdir

Onu demiyorum Excalibur'u diyorum
  2. S

o sorun sadece g770 yok mu bi arkadaşa sordum öyle dedi
  3. S

Tamam , normalde Excalibur'u al diyecektim arkadaş neden Excalibur alınmaz dedi anlamadım
  4. S

Bütçe 25k baktımda işlemci daha iyi olması lazım bence birde neden Excalibur neden alınmaz 1667648966 Bu nasıl 1667648971...
  5. S

Merhaba , arkadaşım laptop alacak grafik ve edit programlarında sorun çıkarmamasını ve oyunlarda iyi bir performans vermesini istiyor aşağıda attığım nasıl iyi mi eğer önerileriniz varsa atabilirsiniz...
  6. S

Orta-Üst segment laptop önerisi

Merhaba , oyun , edit ve grafik programlarını sorunsuz şekilde çalıştıracak üst segment bir laptop önerisi yapabilir misiniz
  7. S

Çözüldü✓ Bu sistem darboğaz olur mu

Tamamdır sağolun
  8. S

Hocam bazen 1080p'de darboğaz olan sistemler oluyor ondan sordum
  9. S

Merhaba arkadaşım sistem alacak aşağıdaki sistem özelleştirme yapılmadan 1080p'de darboğaz olur mu birde aşağıdaki 1080p olan monitör alınır mı ? https://www.gaming.gen.tr/urun/204601/mantis-6700xt-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-oc-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  10. S

Sahibinden Ryzen 5 4500 RX 6400 Sistem nasıldır?

Bu sistemler bu paraları asla ama asla hak etmez arkadaşların dediği gibi Abdullah abinin sistemi bekle eğer bütçene uymazsada elbet yeni bir sistem gelir sürekli geliyor
  11. S

3050 mı 3060 mı alayım FPS benim için çok önemli değil

6600 tam bir fiyat performans ürünü piyasada geçebilecek bir ürün yok ama benim 3060'a yaklaşabilecek bütçem olsaydı daha yüksek bir Amd ekran kartı alırdım mesela 6600 XT yani 3050 fiyatından bahsettiğin için diyorum değilse fiyat performans net düz 6600 zaten 1658809730 Ben de laptop var...
  12. S

3050 mı 3060 mı alayım FPS benim için çok önemli değil

Eğer Nvidia şart değilse fiyat anlamında Amd'ye yönelmen daha doğru olur ama Nvidia şartsa daha yüksek fps almak istemiyorsan 3050
  13. S

8,10 lira oyun önerisi (yaz indirimi)

Sistemini bilmiyorum ama Knight'ı oynatmasa bile City ve Asylum'u her türlü oynarsın sistem gereksinimleri aşırı düşük
Top Bottom