Arama sonuçları: *

1. C

Razer Seiren X Satıyorum Uygun Fiyata Garantili Kutulu

Razer Seiren X Satıyorum Uygun Fiyata Garantili Kutulu ilgilenenler yazabilir
  2. C

Razer Seiren Mini VS Razer Seiren X VS HyperX Solocast

reis razer seiren x almak istersen benimkini satabilirim Ağustos ayında aldım garantisi falan devam ediyor sorunsuz çalışıyor herseyi okey kutuluda
  3. C

Hangi Modemi Almalıyım

400 500 civarı ama bu bütçeye uygun bir modem yoksa yükseltebilirim
  4. C

Hangi Modemi Almalıyım

Arkadaşlar Böyle Bir İnternet Bağlatıcam Eve Ama Modem Konusunda Çok Bilgim Yok Yardımcı Olabilirmisiniz Acaba
  5. C

Acer nitro 0.5 ms 170 hz monitör

evet memnunum gayet iyi bir monitör
  6. C

Acer nitro 0.5 ms 170 hz monitör

merhaba bu monitörü aldım 0.5 ms yazıyordu bilgisayarda hertz değiştirdiğimix gibi monitörün ms sini değiştirmemiz gerekiyormu
  7. C

yeni kulaklıkta ses farklı geliyor

sağol dostum
  8. C

yeni kulaklıkta ses farklı geliyor

arkadaşlar yeni kulaklık ve yeni pc topladım oyuna girdim fakat ses biraz boğuk ve farklı geliyor zamanla alışırmıyım yoksa böyle mi kalır
  9. C

Anakartım Bu RAMleri Destekliyor mu?

anakartım Asus Prime B550M-A Gskill Ripjaws 3200 mhz Cl16 destekliyormu ben bulamadim yardımcı olabilecek varmı
  10. C

ekran kartımın fanları dönmüyor

hocam tam olarak böyle çekmemi istediğiniz başka biryer varsa cekebilirim yanlış veya eksik çekmiş olabilirim
  11. C

deniyim hemen hocam
  12. C

valla abi yok ya monitör vesayre hiç açılmıyor no signal yazip uyku moduna geçiyor o yüzden olmuyor şuanda
  13. C

yani hocam parçalar bugün geldi yeni topladık monitör fslsn açılmiyor ekrani gormedigimizden birde no signal yazdigindan biosa girmedik girermi acaba
  14. C

hayir kullanamiyorum
  15. C

hocam 2 kasam var birisinde gayet çalışıyor her şey icindekilerle birlikte ama ikinci kasami yeni topladım bunda ekran kartında fanlar dönmüyor ama sıvı soğutma ve kasa fanları gayet iyi çalışıyor (yeni topladığım pc üzerinden anlatıyorum ) ısındığıda çok bir şey değil yani çalışıyor gibi o kadar
  16. C

abi foto falan atabilsem aticam ama atılmıyor yüksek boyutta diyor yani keşke atabilsem ama yarın bi bilgisayarciya falan götürürüm yapicak bir şey bulamazsam
  17. C

abi burdan fotoğraf atamıyorum yüksek boyutta diyor atabilsrm video foto falan aticam ama hata veriyor
  18. C

yok yani direkt monitör hiç açılmıyor ama diğer pcde açılıyor 1658357598 kasayi çalıştırdım abi ekran kartı ısınıyor ama yine monitörde falan no signal yazıyor ama ekran kartı ısınıyor yani fakat fanlar yinr dönmüyor
  19. C

monitörü bir pc daha var onda denedim çalışıyordu 1658356503 işlemci Ryzen 5 5600x anakart asus prime b550 m-a
Top Bottom