Neler Yeni

ekran kartımın fanları dönmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Özbey
Isınıyor dediğin 40-50 derece. Dönmez o sıcaklıklarda. Sende başka bir sorun var ama buradan tahmin ederek çözmek çok zor.
abi burdan fotoğraf atamıyorum yüksek boyutta diyor atabilsrm video foto falan aticam ama hata veriyor

Allmuted

80+ Bronze
Selam, dostum olayı tam anlatır mısın?, diğer monitöre bağlıyosun ekran geliyor normal kullanabiliyor musun windows falan açılıyor mu yani?. Kendi monitöründe anakartın logosu bile mi gelmiyor? bios güncellemesini yaptın mı? ekran kartı sıcak diyosun kaç derece olduğunu söylemen lazım boşta fan dönmez yük bindiğinde fan çevirir. Bunlara göre seni çözüme ulaştıralım..

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Özbey
Isınıyor dediğin 40-50 derece. Dönmez o sıcaklıklarda. Sende başka bir sorun var ama buradan tahmin ederek çözmek çok zor.
abi foto falan atabilsem aticam ama atılmıyor yüksek boyutta diyor yani keşke atabilsem ama yarın bi bilgisayarciya falan götürürüm yapicak bir şey bulamazsam

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,532
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
abi foto falan atabilsem aticam ama atılmıyor yüksek boyutta diyor yani keşke atabilsem ama yarın bi bilgisayarciya falan götürürüm yapicak bir şey bulamazsam
4-5 MB sınır var dostum. Düşük çözünürlükte falan çek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Özbey
Selam, dostum olayı tam anlatır mısın?, diğer monitöre bağlıyosun ekran geliyor normal kullanabiliyor musun windows falan açılıyor mu yani?. Kendi monitöründe anakartın logosu bile mi gelmiyor? bios güncellemesini yaptın mı? ekran kartı sıcak diyosun kaç derece olduğunu söylemen lazım boşta fan dönmez yük bindiğinde fan çevirir. Bunlara göre seni çözüme ulaştıralım..
hocam 2 kasam var birisinde gayet çalışıyor her şey icindekilerle birlikte ama ikinci kasami yeni topladım bunda ekran kartında fanlar dönmüyor ama sıvı soğutma ve kasa fanları gayet iyi çalışıyor (yeni topladığım pc üzerinden anlatıyorum ) ısındığıda çok bir şey değil yani çalışıyor gibi o kadar

Allmuted

80+ Bronze
hocam 2 kasam var birisinde gayet çalışıyor her şey icindekilerle birlikte ama ikinci kasami yeni topladım bunda ekran kartında fanlar dönmüyor ama sıvı soğutma ve kasa fanları gayet iyi çalışıyor (yeni topladığım pc üzerinden anlatıyorum ) ısındığıda çok bir şey değil yani çalışıyor gibi o kadar
Peki ekrana erişebiliyormusunuz şuan?, bilgisayar kullanılabiliyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Özbey
4-5 MB sınır var dostum. Düşük çözünürlükte falan çek.
IMG_20220721_021918.jpg
IMG_20220721_021903.jpg

Ekler

• IMG_20220721_021909.jpg
    IMG_20220721_021909.jpg
    1.8 MB · Hit: 21
  • IMG_20220721_021907.jpg
    IMG_20220721_021907.jpg
    1.6 MB · Hit: 22

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Kanka ilk topladığımda bende de no signal tarzı bi yazı çıkıyordu monitörde ekran kartının diğer yuvalarına takmayı dene. Ekran kartı fanları belli bir dereceye kadar dönmez zaten.

Allmuted

80+ Bronze
hayir kullanamiyorum
Peki bios a girebiliyormusunuz?
dener misin? anakartında cpu olmadan(bios eski olduğu için çalışmıyor olabilir.) bios update şansın var mı bilmiyorum ama olduğunu varsayarak bunları attım.

Allmuted

80+ Bronze
yani hocam parçalar bugün geldi yeni topladık monitör fslsn açılmiyor ekrani gormedigimizden birde no signal yazdigindan biosa girmedik girermi acaba
Üstteki mesajımı düzenledim bakar mısın bi hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Özbey
Peki bios a girebiliyormusunuz?
dener misin? anakartında cpu olmadan(bios eski olduğu için çalışmıyor olabilir.) bios update şansın var mı bilmiyorum ama olduğunu varsayarak bunları attım.
valla abi yok ya monitör vesayre hiç açılmıyor no signal yazip uyku moduna geçiyor o yüzden olmuyor şuanda

Top Bottom