zotac 4060 ekran kartımın fanları dönmüyor oyun indiriyordum sonradan fark ettim zotac programını da indirdim otoya alınca fanlar dönmüyor manuel ayarlayıcam ama nasıl ayarlamam gerektiğini bilmiyorum fan hızını kaç yapmam gerekiyor
Oyuna gir 50 derecenin üstüne çıkıp dönmezse sıkıntı vardirzotac 4060 ekran kartımın fanları dönmüyor oyun indiriyordum sonradan fark ettim zotac programını da indirdim otoya alınca fanlar dönmüyor manuel ayarlayıcam ama nasıl ayarlamam gerektiğini bilmiyorum fan hızını kaç yapmam gerekiyor
yok zaten fanlar dönüyor manuelden ayarladım ama kaça ayarlıcam onu bilmiyorumOyuna gir 50 derecenin üstüne çıkıp dönmezse sıkıntı vardir
65 70de kalsınyok zaten fanlar dönüyor manuelden ayarladım ama kaça ayarlıcam onu bilmiyorum
fazla ses yapıyor onda da65 70de kalsın
otoya aldım sıkıntı olmaz herhalde zaten 50 derece üstüne çıkınca fanlar çalışıyor otodafazla ses yapıyor onda da
knkm 0db gereği fanlar 50 derece üzerinde çalışmaktadırzotac 4060 ekran kartımın fanları dönmüyor oyun indiriyordum sonradan fark ettim zotac programını da indirdim otoya alınca fanlar dönmüyor manuel ayarlayıcam ama nasıl ayarlamam gerektiğini bilmiyorum fan hızını kaç yapmam gerekiyor
ozaman manuel ayar yapmama gerek yok otoda kalsın 50 derecenin üstüne çıkınca otomatik açılırknkm 0db gereği fanlar 50 derece üzerinde çalışmaktadır
eevt kartı takip edin hatta fanları kart yüke girdiğinde çalışıp çalışmadığınıozaman manuel ayar yapmama gerek yok otoda kalsın 50 derecenin üstüne çıkınca otomatik açılır