Arama sonuçları: *

1. A

1600Tl ye Kablosuz Mouse Önerisi Lütfen

Selamlar, 1600TL Max. Bütçe için önerebileceğiniz Kablosuz Mouse var mıdır? Yurt dışı istemiyorum, Trendyol, Hepsiburada, Vatan, MediaMarkt gibi yerlerden önerebilirseniz iyi olur. Mouse başparmak kenarında makro tuşlarının olması iyi olur. RGB takıntım yok, ışıklı olursa göze hoş gelir ama çok...
  2. A

MSİ PRO B650M A WIFI 4 ram slotu dolunca açılmıyor

Ceap için teşekkürler hocam, fakat benim anakartım msi marka burada gigabyte için anlatılmış. birde benim şu anda ekrana görüntü gelmiyor videolarda hep bios içinden anlatılmış. Ne yapabilirim şu an
  3. A

MSİ PRO B650M A WIFI 4 ram slotu dolunca açılmıyor

Merhaba, konuda yazdığım anakartımda 2x16gb gskill 6000mhz cl36 ramlarm takılı kullanıyordum. normlde ramlar 4800mhz çalışıyordu expo açmayı bilmyorum. Ek olarak bugün 2x16gb ram daha taktım bugün, yani 4x16gb oldu. ilk başta bos ekrnında ramların 65536mb olduğunu ve 3600mhz olduğunu gördüm...
  4. A

G.Skill için garantiye nereden gönderilir ?

Sonuçlanması ne kadar sürdü hocam ne kadar süre sonra değişti?
  5. A

Gskıll vs xpg ram karar veremedim

Ard arda konular açıp "Arkadaşlar rica ediyorum cevap atın" diye cevap dileniyorsun milletten, sana cevap verene kullandığın üslüba bak, yazık. Sana cevap vereni de pişman ettin kardeş aferin :D Sana gskille ilgili yaşadığım durumu belirttim. Sana corsair veya xpg dedik, ama sen al geç gskill i...
  6. A

Ben de garantilik duruma düştüm ve sorun çıkarıyorlar, Gskill iyi fakat garanti durumunda servisi kötü. Google a yazınca bile çok fazla sorun yaşayan olduğunu görürsünüz. xpg nin daha az sorun yaşayanı var, özellikle şikayet vara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca attığınız 2...
  7. A

Ramleri 2x modül olarak değil tek tek almanız ilerisi için daha iyi olacaktır. Modül ile Gskill alıp garantilik duruma düşerseniz mağdur olursunuz. https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-flare-x5-ddr5-6000mhz-cl36-1-35v-pc-ram.html Bu rami yazın 2x Modül olarak vatandan %15 indirimde...
  8. A

G.Skill için garantiye nereden gönderilir ?

Hocam bir sonuç alabildiniz mi?
  9. A

❌İndirim Bitti! XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 7600 6.649 TL

Turuncu forum neresi hocam dm den yazar mısınız
  10. A

Msi b650m-a pro wifi anakart bios süresi problemi

Hocam biostan bir ayar ile açılış süresi yarı yarıya iniyormuş expo açık iken. Memory context restore özelliğini enable yapmayı deneyin
  11. A

🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

Merhaba, Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB içinden çıkan termal macunun iletkenlik katsayısı kaç biliyor musunuz? MX4 den iyi midir kötü müdür? Teşekkürler
  12. A

❌İndirim Bitti! Teknobiyotik HAZİRAN İNDİRİMİ!

Hocam burada 15. dakikada fortnite kaydı nasıl yapılıyor? Fortnite 100 kişi adaya atlanıyor her el farklı rakipler ve görüntü olması lazım 1e1 aynı görüntüyü nasıl kullanıyorlar? Gerçek oyunda test etmiyorlar mı gerçek performansı vermiyor mu acaba?
  13. A

❌İndirim Bitti! MSI B650M WİFİ 3850TL

Benim lafım zaten size değildi, bilinçsiz yorum yapan kişilereydi. Sizin de o yorumu görüp ondan etkilenebileceğinizi düşünüp yorum yaptım. O yorumu görmediniz mi ? Belli ki görmüşsünüz içinize kurt düşmüş 2. sefer 1e1 aynı soruyu sormuşsunuz. Sorma niyetinizi de şimdi açıkladınız teşekkürler...
  14. A

❌İndirim Bitti! MSI B650M WİFİ 3850TL

Hocam anakartın yorumlarında birisi jelatin yok diye 1 yıldız vermiş. Ürünün kendi kapalı jelatini varsa kutusundaki jelatini kim napsın zaten. 5 yıldızlık ürünün puanını da 4.3e düşürmüş. Bu arkadaş da buna takılmış galiba ondan 2. kez sormuş olabilir. Geçen idareten bi hoparlör bakayım...
  15. A

Dram'lı SSD Önerilerinizi Paylaşır mısınız

Merhaba, DRAM bulunan 1TB PCI-E4 SSD arıyorum. Çok uygun fiyatlı olursa 2TB PCI-E3 de olabilir. 1TB olup fiyatı PCI-E4'e göre çok uygun olan PCI-E3 de olur. Seçenekleri aşağıdaki gibi yazabilirseniz çok iyi olur başka ihtiyacı olanlar da faydalanabilir 😊 Ben bildiklerimi aşağıya ekleyeyim, ama...
  16. A

Çözüldü✓ SSD NO BOOTABLE DEVICE HATASI

Çözebildiniz mi hocam peki son durum nedir
  17. A

❌İndirim Bitti! Corsair MP600 PRO XT 1 TB 1675 TL Amazon Fırsat Ürünü

KC3000 ile ne farkı var hangisi alınır?
  18. A

❌İndirim Bitti! Corsair MP600 PRO XT 1 TB Gen4 --1.675,08 TL--

KC3000 mi alınır bu mu alınır arkadaşlar?
  19. A

MSI PRO A620M-E DDR5 AM5 anakart 2802 ₺

İndirim yok aslında , hatta birkaç gün önce 50tl zam geldi. 1 aydır 2450+300kargo fiyatındaydı. Yine de bu fiyata giriş seviye ddr5 için alınabilir. Paylaşım için teşekkürler
Geri