Arama sonuçları: *

• Users: lgnck
  • Order by date
  1. 6 Aylık DDR5 HAZIR SİSTEM

Satılık 6 Aylık DDR5 HAZIR SİSTEM

Merhabalar, Bilgisayarımı 18 Ekim 2025 de Vatan bilgisayardan alınmıştır.Düğün dolayısıyla satılıktır.Kutuları ve faturası mevcuttur.İsteyene monitör,kulaklık,klavye,mouse,joystik,mousepad vs verilir.Akşamdan akşama lol,cs2,valo oynanmıştır.Az kullanılmıştır.Her türlü test yapılır. İşlemci ...
    32,500.00 TRY
  2. lgnck

Vodafone Yanımda Migros 100 TL Veriyor (YENİ)

Her kullanıcı 100 tl alabiliyormuş maks .d
  3. lgnck

Sistemimi satmak istiyorum.Ne kadar eder?

Arkadaşlar herkese cevapları için teşekkürler.Arkadaşların dediği gibi bende sistemi öyle indirimde yakalaşmıştım.Ama sonuçta herkes indirimli almıyor genel olarak değerlendirmek lazım anladığım kadarıyla 32-33 makul gibi.Tekrar teşekkürler.
  4. lgnck

Sistemimi satmak istiyorum.Ne kadar eder?

Merhabalar herkese.yaklaşık 4 ay önce bir hazır sistem almıştım fakat yazın düğünüm olduğu için ihtiyaçtan dolayı satmak istiyorum fakat bu ram ve ssd piyasasından dolayı ne kadar eder bilemiyorum.Piyasayı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Sadece akşamları valo,cs,lol vs oynadım.Ekstra bir...
  5. 1.5 Ayllık DDR5 Hazır Sistem
    Satılmış

Satılık 1.5 Ayllık DDR5 Hazır Sistem

Merhabalar, Bilgisayarımı 18 Ekim 2025 de Vatan bilgisayardan alınmıştır.Nişan dolayısıyla satılıktır.Kutuları ve faturası mevcuttur.İsteyene monitör,kulaklık,klavye,mouse,joystik,mousepad vs verilir. İşlemci : Intel Core i5 14400F Soket 1700 2.5GHz 14. Nesil 20MB Önbellek 10nm İşlemci Ana...
    31,000.00 TRY
  6. lgnck

Yardım Bilgisayara 2. ram almak istiyorum uyumsuzluk olmaması için yardım istiyorum.

Hocam ana kart modeli tam gözükmüyor onu tam yazabilir misin?
  7. lgnck

Öneri 2.El PS4 PRO ürün Alımı

Ben bu ps4'ü arkadaşdan 3.5k ya almıştım.İş yerinde ki arkadaş kullanmıyormuş hatta sen 3k ver yeter falan demişti de 3.5 verdim ben.Bu da o tarz olabilir yani.Ama bende baktığımda ps4 modelleri ortalama 6-7k bandındaydı.
  8. lgnck

Öneri 2.El PS4 PRO ürün Alımı

Dolapta bildiğim kadarıyla kesinti çok fazla.Yani güvenip önce parayı yolla diycem bu devirde sıkıntı.Ben bilgisayarımı satarken adam parayı atmıştı ben de kargolamıştım normal ama anlaşmalı bir yerle yollamak daha iyi tabi garanti olur hem.Shopier de oluyor mu bilmiyorum ama orda bi dükkan açıp...
  9. lgnck

Yardım Gpon internet için router önerisi

Kalmaz hocam.Bende atlantis 1000 kullanıyorum kendi modemlerini kullanıyorum.2 eth 3-4 wifi cihazı bağlı hiç sıkıntı olmuyor.Bence yetecektir sanada.
  10. lgnck

Bu laptopda ki WUXGA DOS nedir?

İnternetten baktığımda şu sonuç çıkıyor. "WUXGA" terimi bir ekran çözünürlüğü standardını ifade eder. "WUXGA" terimi "Wide Ultra Extended Graphics Array" kelimelerinin baş harflerinden oluşur. "Wide" geniş anlamına gelir, "Ultra" ise yüksek çözünürlüğü ifade eder ve "Extended Graphics Array"...
  11. lgnck

Nvidia g-sync nedir ?

Hocam sözlü olarak değil de video izlersn daha iyi anlarsın.Örnek olarak bunu bulabildim.https://www.youtube.com/watch?v=MKwZ5ETWkqw
  12. lgnck

Yardım Gpon internet için router önerisi

Merhabalar hocam,verdiği hocam zaten hızı desteleyen bir modem olacaktır.Ekstra bir cihaz almana gerek yok.Tahminim kabloluda 900 küsür alırsın,wifi da ise modeme olan uzaklığına göre 200 ile 700 arası değişir.
  13. lgnck

İnstagramdaki tüm reelsleri indirmek (TOPLU)

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.İlk defa konu açtım o yüzden yanlışsa söyleyin lütfen. İnstagramdaki istediğiniz profilin tüm reelsleri tek seferde toplu şekilde (ücretsiz) indirebilirsiniz. Bu ne işe yarar ? Seçeceğiniz kanalın videolarını tek seferde...
  14. lgnck

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Merhabalar,Eğerkendime alamazsam fazla alan olursa ben alabilirim satmak isterse eğer.Bilgisayarım yok şu an.
  15. lgnck

Sistemim ne kadar eder ?

Sistemi satacağım.Ama 2. el de ne kadar eder bilmiyorum.Yardımcı olucak varsa sevinirim.Kasa ve aksesurların ayrı ayrı fiyatını yazarsanız sevirinim. Anakart : ASUS B560M-P-SI 5000(OC) DDR4 M.2 mATX 1200P İşlemci: INTEL CORE i5-10400F 2.9GHz 12MB 1200p 10.Nesil Ram : 8 GB CORSAIR DDR4...
  16. lgnck

Yardım Takasla Ekran Kartı Nerden Alabilirim

Soru başlıkta İst içi varsa bildiğiniz yardımcı olabilir misiniz
  17. lgnck

Fifa 22 Oyun içi aksiyonlar

Steamdan oynuyorum pc de yani.Ama öyle sadece tuşlara basmakla olmuyor denedim tüm tuşları ama olmuyor.Bi kombinasyonu falan mı var acaba ya da atama mı yapılıyor tuşlara
  18. lgnck

Yok reyis onları biliyorum sadece top ayağında değilken takıma sitem etme tarzı hareketler yapıyorlar bazen onu nasıl yapıyorlar onu sordum
  19. lgnck

Merhabalar, Fifa 22 de pro clubs oynarken takımıma gelen ve ya karşı takımdaki oyuncular oyun içindeyken örneğin takım arkadaşı müsait pozisyondayken pas atmayıp vurduğunda "niye pas atmıyorsun" dercesine oyun içi el kol hareketleri yapıyorlar.Bunu internette nasıl araştıracağımı da...
Geri