Arama sonuçları: *

1. tcan20

Oyunlarda goruntu titreme sorunu.

1000 hz fare denediniz mi ?
  2. tcan20

Ucuza oyun hediye almak

Merhaba , şu steamdaki parasını reel paraya dönüştürenlere indirimli oyun sipariş etmek istiyorum ama nette hiç öyle ilan , konu vs. Alabileceğim bir site bulamadım. Sizin bildiğiniz böyle bir forum, site var mı. Yani ben parayı hesaba göndereceğim eleman da benim istediğim oyunu steamdan...
  3. tcan20

240 HZ monitör önerisi

Biraz daha bekleyip https://www.teknosa.com/lg-ultragear-27gr83qb-27-240hz-1ms-hdmi-21-ips-qhd-siyah-gaming-monitor-p-125023743?shopId=teknosa&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.68.1 şunu almayı düşünüyorum ama 1728164776 Varsa farklı öneri beklerim
  4. tcan20

240 HZ monitör önerisi

144 hz 23.8" ve 165 hz 31.5" çift monitör var FPS oynuyorum genelde 240 HZ en az 27" monitör tavsiyeniz var mıdır ? Bütçe 10-12
  5. tcan20

Nat geo eski belgeselleri nasıl izlerim ?

Merhabalar , tod ve disney + da nat geonun eski belgeselleri yok. Mega yapılar , mega fabrikalar vs. Youtube ve forum sitelerinde var ama çalına çalına 10 piksel olmuş görüntüler :D bu belgeselleri resmi olarak bir platformdan izleme şansım var mı ?
  6. tcan20

LÜTFEN DESTEK (VODAFONE NET HÜSRANLIĞI)

Evet görüşeceğim teşekkür ederim
  7. tcan20

Valla 3000 tl cayma bedeli var
  8. tcan20

Merhaba, öncelikle bu konuyu açmamın sebebi VODAFONE firmasının ilgisizliği ve vurdumduymazlığıdır. Bu konuya destekleriniz benim için çok önemli. Youtube videosu da atacağım. 11.07.2024 tarihinde Elazığdaki evimize telefondan başvuru yoluyla vodafone net bağlattık. Hem internet sorgusunda hem...
  9. tcan20

Araç çalışmadığı halde hararet göstergesi çalışıyor

Parça değişmeden de öyle oldu hocam 1 kez anlamadım neden oluyor
  10. tcan20

Araç çalışmadığı halde hararet göstergesi çalışıyor

Merhabalar , bugün pazartesi , pazar gün arabayı hiç kullanmadım, pazartesi sabah arabaya bindim hararet göstergesi biraz yukardaydı, daha cumartesi gün müşür değiştirdim. Bu normal mi ? Daha önce böyle bir şey yaşadığımı bilmiyorum. Not : müşür değiştirmeden önce gösterge hiç çalışmıyordu 1 2...
  11. tcan20

Pc için Dualsense mi xbox 9. Nesil mi?

Yok pc de ara programlar olduğu halde okumama sorunu oldu sonra en basit titreşim özelliği bile çok pasif kaldı diğerlerini saymıyorum. O nedenle xbox geçtim tak çıkar mis gibi
  12. tcan20

Pc için Dualsense mi xbox 9. Nesil mi?

Yok hocam xbox contreller geçtim
  13. tcan20

10000 TL laptop önerisi

Valla bütçe benim değil arkadaşımın ona bi atarım
  14. tcan20

10000 TL laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/hp-255-g9-amd-ryzen-5-5625u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-9m3g7at-p-HBCV0000658JZO?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV0000658JZO&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c 1723141533 Bu nasıl ?
  15. tcan20

10000 TL laptop önerisi

Merhaba, sadece ofis,dizi,film, internet gibi günlük amaçlar ile kullanılacak fiyatına göre en iyi laptobu arıyoruz. Önerilerinizi bekliyoruz.
  16. tcan20

Wi-Fi'den uygulamalar açılmıyor, bazı sitelere giriş yapılmıyor

Vallahi yok düzelmiyor vpn tekrar indirdim kapatıp açtım yok
  17. tcan20

Nasıl yani vpn kullandığım için mi bozuldu yoksa vpn mi kullanmam lazım , vpn kullanınca bazı uygulamalar da adres kaynaklı sorun oluşuyor 1723032890 Vpn yükledim sildim bugün modemi resetledim de mobil wifi ayarlarında öyle bir şey bulamadım
  18. tcan20

İşin garip yanı mesela Twitteri Chrome de açılınca sorun yok uygulamadan açınca sorun var. Ama hücresel veride hiç sıkıntı yok. Çok garip yav vallahi nerede cevapsız sorun var beni bulur
  19. tcan20

Merhaba, böyle bir sorunum yoktu ama kısa süre önce yaşanmaya başladı. Telefondan Wi-Fi'ya bağlandığımda mobil uygulamalar, yemek sipariş uygulamalarına varıncaya kadar çoğu şey açılmıyor. Twitter ana sayfa yüklenmiyor resimler vs. sayfa yenilemiyor. Kablolu bağlantıda sorun yok. Sadece Wi-Fi'de...
  20. tcan20

Gamepower air bender soğutucu ne yaptıysam mandaldan çıkmıyor!

1722805510 1722805520 Şöyle 2 tane mandal var denedim olmuyor 1722806400
Top Bottom