Arama sonuçları: *

1. tcan20

Migros sanala özel çikolatalar da 4 al 2 öde

1775252601 Bazı nestle çikolatalar migroskop ürünü olduğundan indirime dahil değil ama benim sepetimdekiler dahildi 600 e 150 de kupon uyguladım
  2. tcan20

Migros sanala özel çikolatalar da 4 al 2 öde

Sanalmarkete özel 4 al 2 öde mevcut birde nestle ürünlerinde 600 tl ye 150 tl kupon vardı ( bu kupon kişiye özel olabilir) 12 tane damak çektim ben 520 tl ye
  3. tcan20

MAVİ markalı ürünlerde 2.si %40 indirimli

Orasını bilmiyorum hocam bende daha önce bir şey almadım. Görünce paylaştım sadece :)
  4. tcan20

MAVİ markalı ürünlerde 2.si %40 indirimli

https://www.cetinkaya.com.tr/mavi-154 Basic tişörtler 280 TL civarına geliyor bence güzel fiyat ürünleri mavi ve bazı mağazalarda baktım her yerde aynı fiyatta yani bindirip indirme yok.
  5. tcan20

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Hata alan arkadaşlar hesapta telefon numarası ekleyip onaylayın sonrasında sorun kalmayacak
  6. tcan20

Mediamart 3 al 2 öde varmış

Valla bilmiyorum hocam gördüm paylaştım direkt
  7. tcan20

Mediamart 3 al 2 öde varmış

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/campaign/indirim-gunu?utm_source=facebook%20paid&utm_medium=soc-fb%20photo%20&utm_campaign=tr%7Cmm%7Crt%7Csoc-instagram%7Cconsideration%7Cnsp%7Crt_social_consideration_nsp_na_web-ozel-3al-2ode-6-8.1%7Cna%7Cd2c%7Cweb-ozel%7COSB0003E0D&utm_content=img_web-ozel-yuzde...
  8. tcan20

Bedelli Askerlik İptali

Evet askerlik yeri falan belli olduktan sonra gittim askerlik şubesinden bedelliyi iptal ettim 6 7 ay sonra normal şekilde 6 ay gittim
  9. tcan20

Servisin bile çözemediği sorun - anlayanlar yardım

Valla henüz bir çözüme kavuşmadı konu sanırım bütçe ayarladığımda triger değiştireceğim ustalar triger diyorlar
  10. tcan20

Valla bende şaşırdım açıkcası hocam 2 günüm serviste geçti (2 saatte 1 marş basıldığı ve 1 kez ses geldiği için uzun sürdü) Sesin kaynağını zincir olarak tespit etti fakat hiçbir şekilde garanti veremedi. En iyisi sanayi de usta arayayım ben.
  11. tcan20

Merhabalar , aracım i20 2015 1.2 mpi benzinli, aracı 3 ay önce aldım. Aldıktan sonra yetkili serviste bakımları yapıldı. Yaklaşık 1 aydır şöyle bir sorun var; Motor soğukken sadece 1. Marşta kaputun sağından yani yolcu tarafından 1 saniyelik bir " cırrrr " sesi geliyor. Ancak sadece 1. Marşta...
  12. tcan20

Bütün fanlar bir anda durdu

O soket nerede , psu dan gelen 4 pinli kablo kontrolcüye takılı, kontrolcüde 4 tane fandan gelen kablo var o takılı birde FAN yazan 2 pinli kontrolcü kablosu takılı
  13. tcan20

Bütün fanlar bir anda durdu

Merhaba, kasanın önündeki 3 fan ve arkadaki egzoz fanı kasanın yerini değiştirdikten sonra dönmemeye başladı. Kontrolcünün tüm kablolarını çıkartıp taktım falan yok çalışmıyor. Önemli Nokta ise tüm fanların RGB'leri yanıyor. Kasa üzerindeki RGB tuşundan değiştirilebiliyor. Ama uzaktan kumanda...
  14. tcan20

Ps5 pro için bu ürünleri nerden satın alabilirim ?

Eyvallah hocam sağol
  15. tcan20

Ps5 pro için bu ürünleri nerden satın alabilirim ?

Selam dostlar , Soğutmalı SSD kapağı Karbon fiber olmasına gerek yok orta konsol kaplama olsa yeter Bu 2 ürünü tr de bulamıyorum temu vs uğraşmak da istemiyorum. Var mı bildiğiniz satan siteler.
  16. tcan20

PS5 Slim mi PS5 Pro mu ?

Mükemmel
  17. tcan20

PS5 Slim mi PS5 Pro mu ?

Ps5 pro ithalatçı garantili almayı düşünüyorum 1749340732 Noldu :D
  18. tcan20

PS5 Slim mi PS5 Pro mu ?

Tv gerçek 50-60 hz diyor ama kendi sitesinde 120 hz oyun deneyimi diyor, samsung cu 8000 55"
Geri