Arama sonuçları: *

1. BloodyBoyz

2500-3100 TL atası telefon önerir misiniz?

sorunları olduğunu duydum varmı yani aslında aklımda poco var ama sorunları varmıs sanırsam
  2. BloodyBoyz

2500-3100 TL atası telefon önerir misiniz?

merhabalar şuan gm8 kullanıcısıyım ve afedersiniz leş gibi bir telefon ve artık acılmamaya kapanmaya başladı telefon almayı düşünüyorum ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim
  3. BloodyBoyz

rtx 2060 rtx acamıyorum dx12

ghostrunner yükledim ve rtx açamıyorum oyunu dx12 ile açınız benzeri bir şey yazıyor nasıl gidereceğim teşekkürler
  4. BloodyBoyz

dx 12 ultimate nasıl açılır

merhabalar ghostrunner yükledim fakat rtx özelliği açılmıyor oyunu dx 12 ile çın gibi bir şey bildiriyor acaba nasıl yapacagım
  5. BloodyBoyz

Biostar B450m xmp profili acma

eminmiyiz
  6. BloodyBoyz

Biostar B450m xmp profili acma

arkadaşlar Biostar b450m im var damlar 2666 MHz gibi bişey de nasıl xmp acicam
  7. BloodyBoyz

Ryzen 3 3100 overclock

s2h da basic bir şekilde yapabilirsin zorlamak için rog tabii ki s2h a o konuda pek guvenemem
  8. BloodyBoyz

Yardım Boş Port Yok sorunu milenicom

2 yıl tahaddut muydi neydi ve daha düşük hız için bakalım eğer mileni 15 gün içinde olmadı derse tanıdık vardı sanırım onu devreye sokarız
  9. BloodyBoyz

yani ttye tıpış tıpış diosunuz
  10. BloodyBoyz

yok gösteriyorlar ... vermezlermi şimdi mileniye vay halimize
  11. BloodyBoyz

merhabalar geçen günlerde yeni eve taşındık hafta sonu milenicom a başvuruda bulunduk yarını aradılar ve adres verildiğinde boş port yok dendi bilgilerimizi alıp port isteğinde bulundular 15 gün içerisinde araştırıp döneceğiz dediler.Sizce türk Telekom verir mi?başına gelen var mı?öneriniz nedir...
  12. BloodyBoyz

aquarius5a HDD takma

şuan full kablo dolu ve herhalde çekmeceleri olmalı yok acaba böyle mi montaj olacak
  13. BloodyBoyz

aquarius5a HDD takma

arkadaşlar yeni aldığım sisteme HDD takicam ama çekmecesi yok sanırım ne yapmalıyım
  14. BloodyBoyz

Milenicom bağlamalı mıyım

modem parası da var
  15. BloodyBoyz

kurulum paralı mı sifirdan alicam
  16. BloodyBoyz

arkadaşlar milenicom bağlamalı mıyız kurulumda ne oluyor ne kadar para tutuyor ilk şeylere dair şeyleri soylermisnz 1609536976 bide baglamalimiyim güvenilir mi
  17. BloodyBoyz

6500 tl civarı hazır pc varsa

ben özelleştirip aquarius aldm
  18. BloodyBoyz

HDMİ to VGA işe yarıyor mu?

rtx 2060 m var sıkıntı olurmu
  19. BloodyBoyz

Ryzen 5 3600 + RTX 2060 sistem aldım, iyi mi?

evet 1609436729 6600 6800 gibi bir şey olmali 1609437180 kasa ismi kötü duyulmuş bir kasa değil aquarius 5A 2021 vardı indirmli onda değişiklik yaptım kargoda suan
  20. BloodyBoyz

Ryzen 5 3600 + RTX 2060 sistem aldım, iyi mi?

AMD Ryzen 5 3600,Biostar B450M,8GB Crucial ram,Palit RTX 2060 Dual,240 GB Pioneer SSD,320+320GB Samsung HDD,AquariusKasa. Pioneer SSD'ye güvenemiyorum.
Geri