Yardım Boş Port Yok sorunu milenicom

Reaksiyon skoru
11
merhabalar geçen günlerde yeni eve taşındık hafta sonu milenicom a başvuruda bulunduk yarını aradılar ve adres verildiğinde boş port yok dendi bilgilerimizi alıp port isteğinde bulundular 15 gün içerisinde araştırıp döneceğiz dediler.Sizce türk Telekom verir mi?başına gelen var mı?öneriniz nedir ?
şimdiden teşekkürler

Bu sitelerden altyapı sorgula ve port durumunu kontrol et. Eğer gerçekten yoksa Turktelekom kendi abonelerine verir başka iss için baya uğraşırsın.

Bu sitelerden altyapı sorgula ve port durumunu kontrol et. Eğer gerçekten yoksa Turktelekom kendi abonelerine verir başka iss için baya uğraşırsın.
yok gösteriyorlar ...
vermezlermi şimdi mileniye vay halimize

@alpolojix / Leroxy

Ben 2 akrabama 1 kendime bağlattım hiç sorun olmadı tt kolay kolay açacağını sanmıyorum başka iss için uğraştırırlar die biliyorum ben

3 farklı tanıdığım için bizzat uğraştım. Üçüne de port verildi fakat telekom kullanma şartı koydular..

3 farklı tanıdığım için bizzat uğraştım. Üçüne de port verildi fakat telekom kullanma şartı koydular..
2 yıl tahaddut muydi neydi ve daha düşük hız için bakalım eğer mileni 15 gün içinde olmadı derse tanıdık vardı sanırım onu devreye sokarız

bu durumla ilgili maalesef ben baya tecrübe kazandım aynı sorunu yaşadım :( özelden yazıyorum

merhabalar geçen günlerde yeni eve taşındık hafta sonu milenicom a başvuruda bulunduk yarını aradılar ve adres verildiğinde boş port yok dendi bilgilerimizi alıp port isteğinde bulundular 15 gün içerisinde araştırıp döneceğiz dediler.Sizce türk Telekom verir mi?başına gelen var mı?öneriniz nedir ?
şimdiden teşekkürler
dostum biraz geç gördüm konuyu ama benim arkadaşımda yeni eve taşındı ve tt dahil tüm firmalar aynı cevabı verdi port yok alt yapı yok çalışma var vb bahaneler söylediler sürekli ama aynı binada yaklaşık 3 kişi internet kullanıyor türknet arıyoruz tt ye sorun diyor tt arıyoruz türknet sorun diyor milenicom falan derken kimse bağlamıyor en son türkneti aradı herşeyi anlattı adamın verdiği cevap türktelekom portları bazen bilerek dolu gösteriyor ve birsüre sonra açıyor kimseyede internet bağlattırmıyor dedi tt yi arayıp yeni port istedik 2 yıl sürebileceğini söyledi yeni port takılmasının ve internetten araştırdık ikibuçuk yıldır bekleyenler varmış en son 3hafta sonra vodofone redbox bağlattırdı şu sim ile internet zımbırtısı yaklaşık 1 hafta sonrada hiçbir port bağlama durumu yada altyapı durumu olmadan tüm internet firmaları port gözüküyor bağlatalımmı diye aramıştı demem o ki sende bir birbuçuk ay bekle arada bi altyapı sorgula apartmanında internet kullanan varmı falan bak büyük ihtimalle sendede aynı durum olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,291
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri