Yardım BOŞ PORT YOK SORUNU.

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar yıl 2024 olmuş hâlâ eve internet bağlatmak istediğimizde sorunlarla karşılaşıyoruz ve şuan en büyük sorunum boş port yok sorunu memleketteki eve internet bağlatmak istiyorum ama boş port olmadığı için baglatamiyorum geçenlerde Twitter da bu konu hakkında twit attım ttdestek dönüş yaptı aradılar konuştuk ama söyledikleri şey resmen bizden internet alırsanız açabiliriz yoksa yapacağımız bir şey yok başınızın çaresine bakın oldu tabi onlardan alırsam 24 ay taahhütlü kullancagim bende bunu istemiyorum turknet veya diğer firmalardan bağlatmak istiyorum lütfen ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim

Malesef telekom heryeri işgal edip portları alıyor yer açmakmı istiyorsun diyincede önce müşterim olacaksın diyip şutluyor turknet bu yüzden coğu şehirde gelişemedi eğer sakinbir şehirde/ilçedeysen hazır seçim dönemi beledoye başkanına gidebilirsin altyapı sorunu için %70 imizin altyapısı 100 mbpsnin altında biz konuşucaz da bu seferde fiber altyapımız yok diyip kestirip atıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani demem o ki turknete belediye port açmak için kazı yaptırmıyor buda 2 tarafıda çıkmaza sokuyor

Geri