Yardım İnternet bağlatamama sorunu

ardarb45

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Ben yaklaşık 7 aydır sabit internet kullanamıyorum. Yaklaşık 6 ay önce evde boş port olmadığı için Superbox almıştık. Superbox'un hız değerleri aşırı düşük ve aşırı fazla ping var. Artık oyun oynarken sinir krizi geçiriyorum 1100-1200 ping ile oynuyorum(neredeyse merkezdeyim).
Şimdi yeni bir eve taşınacağız ve bu evde de internet yok gözüküyor. Arkadaşlar ben bu Superbox illetine her ay 1100TL verip rezil olmak istemiyorum. Ne olur bu sorunuma bir çözüm üretelim. Eğer kendi paramızla eve internet getirmek için bir şey yapabilecek isek oda olur. Tek isteğim 2023 yılında evime internet bağlatmak.

Ev müstakil sorgu sitelerinin hepsinde iç kapı daire no kısmında null yazıyor
evinizin yakinlarinda turkaatin vs bir dolabi varmi goz ucuyla bakin ya da direk tuksat veya tt le iletisime gecin evinize cekmeleri icin ricada bulunun

evinizin yakinlarinda turkaatin vs bir dolabi varmi goz ucuyla bakin ya da direk tuksat veya tt le iletisime gecin evinize cekmeleri icin ricada bulunun
Dolap tam olarak neye benziyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Göknet ve Türksat'tan sorgulama yapın.
Ev müstakil mi ve apartman mı?

TÜRK TELEKOM DİLEKÇE ÖRNEĞİ - ÖRNEKLERİ ALTYAPI VE PORT- FİBER TALEPLERİ İÇİN XpressMusic34 arkadaşımızın konusundan faydalanabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/turk...ri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962
Hocam+ olarak bu dilekçe işini okudum ama pek anlayamadım

Üstünde Türksat yazar.
Dilekçe için konu sahibi arkadaşa yazarsan yardımcı olur.

Son düzenleme:
Dolap tam olarak neye benziyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam+ olarak bu dilekçe işini okudum ama pek anlayamadım
61a138b85cd6ac1d554ab5111464fd2f.jpg

Geri