Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Logitech Mx Master 3s Yatay Tekerlek Sorunu

Selamunaleyküm. Mx Master 3s faresini yeni aldım. neredeyse her şey sorunsuz çalışıyor ve farenin kendinde bir problem yok. Ancak Logi Option+ uygulamasını indirdiğim anda yatay tekerlek bazı programlarda düzgün çalışmıyor, çoğunlukla çalışmıyor ama bazen kısa süreliğine çalışabiliyor. Örneğin...
  2. Y

Çözüldü✓ F/P Gaming Klavye Önerisi

aslında fiyatı o kadar iniyorsa gerçekten güzel görünüyor ancak tuş takımı olmaması ve beyaz renk olması beni geri itiyor. yine de güzel görünüyor, indirimli haline bakayım 1755269088 doğru, siz söyleyince fark ettim ve güzelmiş. ben klasik pilli vs sanıyodum yani genelde gördüğüm öyleydi diye...
  3. Y

yellow switch sessiz olduğunu bilmiyorum, bilgi için teşekkürler. klavyede de renkli olması, tasarımı pek hoşuma gitmedi ve kablosuz yorar diye düşünüyorum. kablosuz farem var ve oyunda vs pili bitince uğraşmamak için çok kaliteli olmayan pil alıyorum, 1 ay dayansa şükrediyorum :) gaming klavye...
  4. Y

ben internet cafelerde eskiden bu gamepower çok görürdüm ve fena değil gibiydi, ayrıca hem bilek desteği olduğundan iş için de iyi gibi geldi. 2. niyetlendiğim Logitech çok severim ama ben de çok alan kaplar mı diye emin olamadım. yani masamda alanım fazlasıyla var ancak çantam 15 inç laptop...
  5. Y

Selamunaleyküm, hem Gaming hem de yazılımda kullanmak için klavye arıyorum. Küçük klavye istemiyorum yani tuş takımı olanlardan tam klavye olacak şekilde ve çok sesli olmasını istemediğim için red switch tercihimdir. Her tuşunda ayrı RGB olan ve ortalama kaliteye sahip klavye olsa güzel olur...
  6. Y

Yardım Black Myth: Wukong Takılma Sorunu

fps sınırlama işe hiç bi şekilde çalışmıyor sanırım. yani 60 a sabitliyorum vs ama hiç bi değişiklik yok. oyuna steamden girerken acaba fps sınırlama kodu varsa onunla çalıştırmak işe yarıyor mu?
  7. Y

v-sync açıyorum ama pc 240 hz ve fps 60-120 arası gittiği için pek faydası olmuyor gibi, kare hızı sınırı var ama o da sınırlamıyor yani 60 da 120 de denedim fakat sınırlamadı gibi. Fg dediğin hangisi oluyor hocam oyunu türkçede oynuyorum 1753515655 Sabitlemeyi deniyorum ancak genelde...
  8. Y

CS2 FPS Dalgalanması ve Düşük GPU/CPU Kullanımı

Laptop ve maalesef Casper olduğu için en düşük 90 larda zaten. ama bu durumda valorantta 250 fps rahat alabiliyorum. CS GO'da da sorunum yoktu ancak cs 2 de biraz düşmüştü. sıkıntı olmaz derken uzun süre girmedim ve sonra güncelleme yapıp girdiğimde rezalet fpslerdeydi ki hala öyle. şu anda...
  9. Y

Selamunaleyküm. Black Myth Wukong oyununda fpsim ortalama 60-100 arası değişiyor. Ama oyun esnasında sürekli takılma oluyor, sürekli derken gerçekten her 3 saniyede bir her boss vuruşu hareketinde vs her zaman takılma oluyor. Oyunu en düşük ayarlarda oynuyorum TSR aktif şekilde. bu takılmalara...
  10. Y

Telefon soğutma için öneri

ben de buna baktım ve uygun fiyatlı olarak gayet güzel gibi ama bunun fanı küçük ve soğutma performansı incelemelerde biraz yetersiz gibi geldi çünkü yazın özellikle ısınma çok fazla olduğu için biraz daha soğutması iyi olan ürün sanırım daha uygun olur
  11. Y

Opera GX Kasma Donma Sorunu

Selamunaleyküm, çok uzun zamandır 3 farklı bilgisayarda Opera GX kullanıyorum ve aşırı memnunum. ama son bir kaç aydır çok canımı sıkıyor. İşim gereği çok fazla sekme açık şekilde kullanıyorum ama hep böyleydi ve hiç bir zaman sorun olmadı ama bir kaç aydır sürekli ilk açıldığında hiç bir sorun...
  12. Y

kapatma seçeneği yok, performans ve kaliteli var. kalitelideydi performans yaptım herhangi bişey değişmedi.
  13. Y

Tam olarak aynı durumda bende de öyle, dediğiniz gibi menüde %100 gpu kullanıyor ama oyunda düşüyor ve gtx1050-1650 olan arkadaşlarım ve işlemcileri de i5 9. nesil filan ama aldıkları fps biri 100 üzeri ve diğeri de 170 civarı ama bende max çıkabildiğim 160 ama hiç stabil değil ve sürekli...
  14. Y

Teşekkür ederim inceledim ve soğutması gerçekten güzel aslında yani alabilirim, peki bunun gibi bataryalı öneriniz olabilir mi sürekli kablo ile uğraşmamak için https://www.akakce.com/telefon-sogutucu/en-ucuz-memo-cx07-fiyati,709368563.html bu ürün gibi etkili ama bataryalı öneriniz var mı? (ve...
  15. Y

çözünürlük 1920x1080 ve 16:9 oynuyorum, biraz fark oluştu gibi aslında ama şu anda da 140 fps civarlarında geziniyor ve anlık takılmalar oluyor yük bindiği için, ama örneğin benim bilgisayarım Casper Excalibur ve bu bilgisayar normalde ilk halinde oyunlarda kendinden %60 maksimum ekran kartı...
  16. Y

Selamunaleyküm, Casper Excalibur model laptop kullanıyorum. Bilgisayarımın özellikleri Intel i7-10750H işlemci, RTX 2060 6GB ekran kartı ve 32GB RAM şeklinde. 240 Hz ekrana sahibim ve Valorant gibi diğer oyunlarda sabit 240 FPS alarak sorunsuz şekilde oynayabiliyorum. Ancak CS:GO’dan CS2’ye...
  17. Y

Doğrudur yüksek ihtimalle belli zaten fakat fiyat olarak çok fazla fiyat ödemek istemiyorum çünkü belirttiğim gibi 40 derecenin üstüne çıkarmasa yeter benim için ve ayrıca yetmezse uygun fiyatlı bir soğutma pedi de takmayı düşünüyorum, bir de ayrıca bu model bataryasız yani süreklli kabloya...
  18. Y

Peki bunu diğer daha uygun fiyatlı fanlardan ayıran nedir mesela 170 TL'ye 2 gün önce https://amzn.eu/d/fskbJNl bu ürün vardı ve şarjlı olduğu için daha iyi gibi duruyor ama çok detay vermedikleri için farkını tam anlayamıyorum
  19. Y

Selamunaleyküm arkadaşlar, Şanlıurfa'da yaşıyorum ve özellikle yaz aylarının aşırı sıcakları nedeniyle, uzun süre oyun oynadığımda bu kış aylarında bile telefonum hızla 46-47°C'ye ulaşıyor. Bu sorunu çözmek için soğutucu fan almayı planlıyorum; ancak tek başına yeterli olmayabileceğini...
  20. Y

Oyunlarda açılma çok uzun sürüyor ve takılmalar oluyor

Programların açılması pek uzun sürmüyor bazen bir kaç defa takılma olabiliyor ama oyunların açılması gerçekten 5 dakikaya kadar çıkıyor. Ve bu durum oyun içerisinde bir maç bulduğunda da 3-4 dakika civarı bekletiyor. Sadece şöyle bir durum var ilk başlarda 3-4 dakika bekletirken sonra 1-2...
Geri