Neler Yeni

Telefon soğutma için öneri

Yankı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yankı
Bütçe
300
Selamunaleyküm arkadaşlar,

Şanlıurfa'da yaşıyorum ve özellikle yaz aylarının aşırı sıcakları nedeniyle, uzun süre oyun oynadığımda bu kış aylarında bile telefonum hızla 46-47°C'ye ulaşıyor. Bu sorunu çözmek için soğutucu fan almayı planlıyorum; ancak tek başına yeterli olmayabileceğini düşündüğümden, soğutma pediyle birlikte kullanmayı düşünüyorum. Hem Türkiye'de hem de Çin'de uygun fiyatlı ürünler mevcut.
Amacım en azından oyunlarda uzun süre dahi olsa telefonun maksimum sıcaklığının 40 dereceden düşük olması. Bütçe mümkün olduğu kadar uygun olsun istiyorum ama maksimum 300 TL'ye olur diye düşünüyorum.
Sizce bu kombinasyon ne kadar etkili olur? Bir de ürün olarak önerileriniz var mıdır?

Telefonum Redmi K50 Gaming ve özellikle Mobile legends oyununda 120 FPS ultra veya ısınınca yüksek grafikler ayarlarında oynuyorum.

Şimdiden Teşekkürler!

Son düzenleme:

Yankı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yankı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ferhat Bilgi
Peki bunu diğer daha uygun fiyatlı fanlardan ayıran nedir mesela 170 TL'ye 2 gün önce https://amzn.eu/d/fskbJNl bu ürün vardı ve şarjlı olduğu için daha iyi gibi duruyor ama çok detay vermedikleri için farkını tam anlayamıyorum
Sadece görüntüsünden bile arkadaşın attığının daha kaliteli olduğu anlaşılıyor bence üsttekini alın

Yankı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yankı
Sadece görüntüsünden bile arkadaşın attığının daha kaliteli olduğu anlaşılıyor bence üsttekini alın
Doğrudur yüksek ihtimalle belli zaten fakat fiyat olarak çok fazla fiyat ödemek istemiyorum çünkü belirttiğim gibi 40 derecenin üstüne çıkarmasa yeter benim için ve ayrıca yetmezse uygun fiyatlı bir soğutma pedi de takmayı düşünüyorum,
bir de ayrıca bu model bataryasız yani süreklli kabloya muhtaç durumdasınız ama ben bataryalı bir model almayı düşünüyorum ve aliexpressten alsam mı diye düşünüyorum ayrıca

Son düzenleme:

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
EnsarTelli
Doğrudur yüksek ihtimalle belli zaten fakat fiyat olarak çok fazla fiyat ödemek istemiyorum çünkü belirttiğim gibi 40 derecenin üstüne çıkarmasa yeter benim için ve ayrıca yetmezse uygun fiyatlı bir soğutma pedi de takmayı düşünüyorum,
bir de ayrıca bu model bataryasız yani süreklli kabloya muhtaç durumdasınız ama ben bataryalı bir model almayı düşünüyorum ve aliexpressten alsam mı diye düşünüyorum ayrıca
Hocam değerlendirmelerini dikkate alarak baktım

Yankı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yankı
Hocam değerlendirmelerini dikkate alarak baktım
Teşekkür ederim inceledim ve soğutması gerçekten güzel aslında yani alabilirim, peki bunun gibi bataryalı öneriniz olabilir mi sürekli kablo ile uğraşmamak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,397
Üyeler
168,292
Son üye
Hidra
Top Bottom