Arama sonuçları: *

1. Natisse

❌İndirim Bitti! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING Wifi - 9.773 TL

B650 Tomahawk Vrm kanadında Tier liste göre 80a b650-a ise 60. Doluluk olarak b650-a biraz daha dolu. Tercih senin iki kartta üzmez seni.
  2. Natisse

🔥İndirim Asus Rog Gladius III AimPoint 2149 TL

Ben bügün denedim beyaz model için talep oluşturabildim. Yapamayan arkadaşlar denesin bakalım.
  3. Natisse

🔥İndirim Asus Rog Gladius III AimPoint 2149 TL

Az önce Gaming.gen.tr'den mail geldi. Mailde şu yazıyor. Sitemizden ASUS ROG Ekipmanını anlat kampanyasına dahil bir ürün satın aldığınız için bu epostayı size göndermek istedik. Ama bilin bakalım Asus'un sitesine girince Uygun olmayan ürün diyor. Aşırı saçma.
  4. Natisse

Öneri Phanteks Nv5 vs Corsair 5000x QL Edition vs Deepcool Morpheus

Güzel kasa hocam fakat nv7nin beyazını bulamadım. 1 tane buldum oda aşırı pahalı.
  5. Natisse

Öneri Phanteks Nv5 vs Corsair 5000x QL Edition vs Deepcool Morpheus

Dostlar selam ilan baslığındaki belirttiğim kasalardan 1 tanesini alacağım. Beyaz olması önemli beyaz sistem topluyorum. Hangisini tavsiye edersiniz.Varsa başka önerileriniz anlarıda yazabilirsiniz. Fiyatlar şu şekilde: Deepcool morpheus...
  6. Natisse

❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Future Kumaş Oyuncu Koltuğu (Stone) 6.599,00TL

Kullanıyorum memnunum. Kumaş olduğundan fazla terletmiyor. Alırken birçok kişi aşırı sert demişti süngerleri bana normal geldi bu fiyata rahatlıkla alınabilecek ürün.
  7. Natisse

Hyperx cloud 2 tamir edilir mi

3D sitelerde ücretsiz kırılan plastik parçanın stl dosyası var . O dosyayı 3D baskı yapan firmalara gönderip yaptırtabilirsin en kötü.
  8. Natisse

❌İndirim Bitti! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING Wifi - 9.773 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-strix-b650-a-gaming-wf-amd-b650-soket-am5-ddr5-6400mhz-oc-anakart.html Beyaz am5 anakart isteyenler için değerlendirilebilir. Sepette-9.773 TL 1705668150 Bana pahalı geldi biraz daha uygunu yokmu diyenler için ASUS TUF GAMING B650-PLUS -7.679 TL...
  9. Natisse

hangi işlemciyi almalıyım

Ryzen 5600 alabilirsin
  10. Natisse

Yardım Logitech değişim ürünü gümrükte takıldı!

Hocam logitechten ğrünün değişim ürünü olduğunu gösteren fatura alıp ups e iketmiştim gelmişti ürün elime.
  11. Natisse

Razer Blackwidow V3 alınır mı?

Ben iptal etmenizi öneririm. Razer ın switchlerini kailh üretiyor ve belli bir süreden sonra çift tıklamaya yapmaya başlıyor. Tavsiyem Akko almanız yana olucak eğer şimdi lazım dersenizde ikinci elden getirip sıfır kapalı kutu şeklindede alabilirsiniz.
  12. Natisse

🔥İndirim Cooler Master G800 Gold PSU 2355 TL

Power ünitesine göre o ses gelmesi normal nzxt c850 kullanılıyorum bendede geliyor. Seasonic modellerindede böyle.
  13. Natisse

🔥İndirim SteelSeries Apex 7 TKL Brown Switch, UK Layout 2200TL Nays ile 1980 TL

https://www.trendyol.com/steelseries/apex-7-tkl-mekanik-oyun-klavyesi-oled-akilli-ekran-brown-switch-uk-qwerty-p-690967670?boutiqueId=619598&merchantId=968
  14. Natisse

Yardım Logitech değişim ürünü gümrükte takıldı!

Dostlar selam arızalı olan logitech g pro superlight mouse u Logitech global ile iletişime geçtim. Sonuçta ürünün kusurlu olduğunu söylediler ve değişim onayı verdiler. Ürün kargoya verildi fakat verilirken farkettim ki kargoda türkçe harfler yazılmamış ve bunun sonucundada ürün 1 harf yüzünden...
  15. Natisse

🔥İndirim Hawk Gaming Chair Fab V5 Kumaş Oyuncu Koltuğu nays ile 3350 TL !!

future ile arasındaki farka değermi acaba
  16. Natisse

🔥İndirim NAYS DOLAP'TA DA GEÇERLİ!

Hocam sordum bana sadece orada yazan sitelerde indirimin geçerliği olduğunu söyledi. Tabi müşteri temsilcisi pek bilgili değildi direk kampanyayı kopyala yapıştır yapıp geçerli değil yazdı ama geçerli olma ihtimali yüksek. Deneyen olursa buraya yazsın.
  17. Natisse

dolaptan müsteri hizmetlerine sordum bu uygulamada geçerli değildir dedi.Şimdi birde nays a sorayım onlar ne diyecek ona göre yazarım buraya.
  18. Natisse

Naysta indirim tekrar yüzde 15 olarak aktif oldu. Bu durumda dolaptada geçerlimi acaba şuan?
  19. Natisse

Banggood ürün ne zaman gelir?

hocam ben blitzwolf kb-3 aldım. Geçen ayın 25inde sipariş ettim dün elime ulaştı. ortalama olarak ona göre bi hesap yaparsınız.
Top Bottom