Neler Yeni

🔥İndirim Asus Rog Gladius III AimPoint 2149 TL

Fokomys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Macit
Yok Hocam bende satın aldım ve seri no ile denedim olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok :D bende Aldım Ve denedim Olmuyor 2.3 arkadaşım da denedi Onlarda Olmuyor

Yok :D bende Aldım Ve denedim Olmuyor 2.3 arkadaşım da denedi Onlarda Olmuyor

Neyi Trolleyim Al seri no ile Kendin de dene

İylik de yaramıyor Size Ürün elinize gelince Deneyin Görün
Ben denedim oldu hocam

Ekler

• IMG_0676.jpeg
    IMG_0676.jpeg
    133.6 KB · Hit: 96
  • IMG_0675.jpeg
    IMG_0675.jpeg
    118.6 KB · Hit: 95

cureshut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
kürşat
Asusa mail atan veya arayan oldu mu bu geri ödeme ile ilgili ? Beyazlarda geçerli olmuyor sanırım. Fakat geçerli ürünlerde isim var.

Benim mousedede uygun olmayan ürün yazıyor. bide link koyun diyor incelemeyi aldığımız sayfaya mı yapacagız ?

Siteden beyaz kalkmis yapilmiyor yorum:)

Son düzenleme:

Fokomys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Macit
Siyah olan teslim edildikten sonra cihaz asus kampanyası kapsamındadır diye mail gelmişti gaming genden. Beyazı teslim aldıktan sonra mail geldi mi alan arkadaşlara ?

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre taşçı
Siyah olan teslim edildikten sonra cihaz asus kampanyası kapsamındadır diye mail gelmişti gaming genden. Beyazı teslim aldıktan sonra mail geldi mi alan arkadaşlara ?
Gelmedi fakat kampanyada olan bir ürün, anlamadım.

Fokomys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Macit
Asus’a mı yazmak gerekir acaba? Daha önce benzer bir durum yaşayan oldu mu ?

Natisse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Alper Eşel
Az önce Gaming.gen.tr'den mail geldi. Mailde şu yazıyor. Sitemizden ASUS ROG Ekipmanını anlat kampanyasına dahil bir ürün satın aldığınız için bu epostayı size göndermek istedik. Ama bilin bakalım Asus'un sitesine girince Uygun olmayan ürün diyor. Aşırı saçma.

ahmetbirs

80+ Bronze
Az önce Gaming.gen.tr'den mail geldi. Mailde şu yazıyor. Sitemizden ASUS ROG Ekipmanını anlat kampanyasına dahil bir ürün satın aldığınız için bu epostayı size göndermek istedik. Ama bilin bakalım Asus'un sitesine girince Uygun olmayan ürün diyor. Aşırı saçma.
beyaz mı almıştın

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre taşçı
Beyaz alanlara geldi sanırım. Bana da bugün atmışlar mail.

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
bende beyaz aldim banada yeni geldi mail ama siteden gine uygunsuz urun gozukuyor bu sorunu yasayanlar asus destege ticket acsin ne kadar cok acilirsa iyidir duzeltilir belki

cureshut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
kürşat
asusa kayıt oluşturdum bakalım. ne dicekler. herkes arar kayıt oluşturursa çözüme ulaşabiliriz. bu arada beyaz için gaming genide aradım ama satıştan kalktıgı için incelemede yazamıyoruz dedim çokta yardımcı olunmadı. orayıda bir kaç kişi ararsa çözüm olabilir.

Asus kampanyalar kısmında ekipmanını anlat yok. Orada varsa yapabilirsiniz dendi. Anlamadım bu işi. Alsak iyiydi parasını.

Son düzenleme:

Fokomys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Macit
asusa kayıt oluşturdum bakalım. ne dicekler. herkes arar kayıt oluşturursa çözüme ulaşabiliriz. bu arada beyaz için gaming genide aradım ama satıştan kalktıgı için incelemede yazamıyoruz dedim çokta yardımcı olunmadı. orayıda bir kaç kişi ararsa çözüm olabilir.

Asus kampanyalar kısmında ekipmanını anlat yok. Orada varsa yapabilirsiniz dendi. Anlamadım bu işi. Alsak iyiydi parasını.
Ben de oluşturdum, mümkünatı olan arkadaşlar oluşturursa hızlanır süreç

Top Bottom