Bayramdurmus
80+ Bronze
Arkadaşlar geri ödeme alan var mı Bende yeni sipariş verdim bugün elime geçicek bi kaç bilgi alcaktım
Detaylı veya düzgün doldurmuyorsunuzdur belki 1 kere doldurdum 2 hafta olmadan hesabıma geçti paraAsus'un ödemeyi gönderdiği aracı kuruluş paranızı gönderdik diye e-mail attı ancak 13 gündür gelen giden olmayınca şikayet ettim Asus'a. Asus ilk başta sorun yok, yolladılar dedi ama sonrasında bir sorun var, lütfen ikametgah, kimlik gibi bilgilerinizi gönderin dediler. Ben de ister istemez gönderdim ama genel olarak süreç çok yavaş, saçmalıklarla dolu ve çözüm bulması zor. Bir daha bu tür cashback'lere güvenerek ürün satın almam, kimseye de önermem.
Hocam hangi renkDelux M800 Ultra aldım ama çok küçük geldiği için iade edicem. Bu fiyata bundan daha iyi seçenek var mı?
SiyahHocam hangi renk
Hocam beyaz olsaydı satın alabilirdimSiyah
iade yolladım hocam çoktan iade geldi bileHocam beyaz olsaydı satın alabilirdim
Hayır, sorunun kaynağı bilinmiyor da benimle birlikte sorun yaşayan çok kişi vardı forumda da. Aynı gün geldi herkesin ödemesi. O sorun çözülmüş geçen ay.Detaylı veya düzgün doldurmuyorsunuzdur belki 1 kere doldurdum 2 hafta olmadan hesabıma geçti para
Ben şanlıyım 1 kere doldurdum 2 hafta içinde direk yatırdılarHayır, sorunun kaynağı bilinmiyor da benimle birlikte sorun yaşayan çok kişi vardı forumda da. Aynı gün geldi herkesin ödemesi. O sorun çözülmüş geçen ay.