Arama sonuçları: *

1. Süreyya

ASUS 3060Tİ DUAL SİSTEM 20.000 TL?

Herkese selamlar, hali hazırda Rx6500 xt R5 1600 1x16 gb ram 1 Tb Samsung m2 ssd Şeklinde sistemim var fakat güncel oyunları oynarken 1080p de kasıyor. Yeni sisteme geçmeyi düşünüyorum görseldeki ürün bilgisine göre fiyata ne diyorsunuz?
  2. Süreyya

Öneri Sizce hangi ikili daha iyi ?

Porshe cayanne 2020 ve range Rover sport 2021 derdim.
  3. Süreyya

Bu pc alınır mı bakar mısınız?

1050 Ti, Ryzeb 5 3600 lü olan kasa şu an çıkan en güncel oyunları oynatmaz God of war-Nfs Heat gibi. Klasikleşmiş oyunları rahatça oynayabilirsin RDR2-GT5-Sekiro-Valorant vs. Bana kalırsa 5000'e verirse al vermezse daha güzel fırsatlar karşına çıkabilir ekran kartı fiyatları düşüşte ve 1050ti...
  4. Süreyya

İngilizce Reading,writing,listening,speaking için öneri

A1 için en iyi öneri bana göre yabancı diziler. Şahsen hayatımda hiç özel ders almadım yada eğitim kitapları kullanmadım. O kadar fazla İngilizce içeriğe maruz kaldım ki B1'e kadar yükselmişim. Oyunlarda Türkçe yama kullanmıyorum- Yabancı dizileri İngilizce altyazı ile izliyorum. Sürekli duymak...
  5. Süreyya

Güncelleme sonrası Valorant'a girmiyor

İstersen repair etmeyi dene güncellerken yanlışlıkla silmiş olabilir.
  6. Süreyya

KYK bursu çıkma ihtimali

Hocam cidden değişiyor ben de anlamış değilim. Kendim için annem babam ayrı,Evimiz arabamız veya bir gelirimiz yok. Annem sadece ölmüş olan babasının aylığının 1/3 alıyor. Bana da çıkmaz diyordum fakat çıktı (: Öte yandan En yakın iki arkadaşımın da babası polis ve ikisinin de evleri ve...
  7. Süreyya

Sakalı şekillendirmek?

Selamlar konuyu uzatmayacağım. Sakallarım kirli sakala kadar gayet güzel çıkıyor (görsel 1 ) Fakat az daha uzattıktan sonra kıvırcıklaşıyor ve kötü duruyor ( görsel 2 ben değilim internetten buldum :D ) Bunu yeterince uzatıp nasıl yapabilirim tavsiyesi olan?
  8. Süreyya

Need for Speed Heat Açılmıyor.

Denedim fakat hala aynı siyah ekranda kalıyor. 1664946388 Kimse yardım etmedi ama konuyu çözdüm. DDU ile mevcut ekran kartı driverini sildim ve güvenli modda başlattım. Ondan sonra normale geçtim ve en güncel ekran kartı sürücüsünü yükledim. Oyun tekrardan siyah ekranda açıldı,görev...
  9. Süreyya

Pre Workout Suda Beklerse bir şey Olur mu?

Tüketebilirsin fakat normal içmek varken neden öyle yapıyorsun?
  10. Süreyya

Need for Speed Heat Açılmıyor.

Selamlar Steam indiriminden kütüphanede dursun diye almıştım. Forza Horizon 5 dah:uzgunpeepo:a güzel geliyordu fakat denemek istedim ve indirdim. Açtığımda küçük ekranda açılıyor ve siyah ekranda kalıyor. 1 kere açıldı ama onda da nasıl açıldı diye kurcalarken kapadım ve gene aynı...
  11. Süreyya

AMD vs NVIDIA Ekran Kartı

Bilmem belki vardır :kekw:
  12. Süreyya

AMD vs NVIDIA Ekran Kartı

Bu konuyu bence uzatmanın bir faydası yok. İntel tarafında; 1-Yazılım konusunda daha başarılılar 2-Reklam ve pazarlama konusunda daha başarılılar 3-Stabilitede amd'den daha öndeler Amd tarafında; 1-En büyük artısı Nvidia'nın fiyatlarına göre çok daha ekonomik 2-Gelişmekte olan bir şirket 3-Fsr...
  13. Süreyya

🔥İndirim Kingston FURY 4.0 NVMe M.2 SSD 1500TL🔥

O fiyata değeceğini sanmıyorum.
  14. Süreyya

Devil May Cry Hd Collections'a DMC'3 Türkçe Yaması Nasıl Yüklenir?

Herkese merhaba. Uzun yıllar boyunca sadece LoL oynadıktan sonra kült olmuş oyunları oynamaya başladım. İlk olarak Souls serisi bitti ve şimdi de sıra DMC serisinde. Steamdan ilk 3 oyunu içeren Devil May Cry Hd Collections'u aldım fakat üç oyun tek bir sistemde toplandığı için Türkçe yama...
Top Bottom