Neler Yeni

Need for Speed Heat Açılmıyor.

Süreyya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süreyya Muharrem Çavdar
Selamlar Steam indiriminden kütüphanede dursun diye almıştım. Forza Horizon 5 dah:uzgunpeepo:a güzel geliyordu fakat denemek istedim ve indirdim. Açtığımda küçük ekranda açılıyor ve siyah ekranda kalıyor. 1 kere açıldı ama onda da nasıl açıldı diye kurcalarken kapadım ve gene aynı. Yardımlarınızı bekliyorum

Ekler

• resim_2022-09-30_163632998.png
    resim_2022-09-30_163632998.png
    625.3 KB · Hit: 213

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çözümü bilmiyorum ama forzayla kıyaslanamaz bile ne grafik anlamında ne de oynanış forza her şekilde daha iyi nfs çok kütük geliyor

oEnesQlf

80+ Silver
Selamlar Steam indiriminden kütüphanede dursun diye almıştım. Forza Horizon 5 dah:uzgunpeepo:a güzel geliyordu fakat denemek istedim ve indirdim. Açtığımda küçük ekranda açılıyor ve siyah ekranda kalıyor. 1 kere açıldı ama onda da nasıl açıldı diye kurcalarken kapadım ve gene aynı. Yardımlarınızı bekliyorum
Alt ve enter'a aynı anda basmayı dener misin bende öyle açılıyordu.

Süreyya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süreyya Muharrem Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alt ve enter'a aynı anda basmayı dener misin bende öyle açılıyordu.
Denedim fakat hala aynı siyah ekranda kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse yardım etmedi ama konuyu çözdüm. DDU ile mevcut ekran kartı driverini sildim ve güvenli modda başlattım. Ondan sonra normale geçtim ve en güncel ekran kartı sürücüsünü yükledim. Oyun tekrardan siyah ekranda açıldı,görev yöneticisinden işlemler kısmından oyuna öncelik verdim ve sorun halloldu. İlk açıldığında alt enter yapıp 2 dk falan bekliyorum ama. ( Samsung 980 pro 1 tb m2 ssd olduğu halde :) )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani Konu Kilit.

Top Bottom