Arama sonuçları: *

1. M

Cupra formentor vs Ford focus

Sorunun saçma olduğuna emin misin
  2. M

Cupra formentor vs Ford focus

Ford focus 2022-23 mü alınır yoksa Cupra formentor 1.5 tsi olan model mi Parça fiyatları ve piyasası için diyorum hangisi sanayiye girdiğinde diğerine göre daha az üzer cupra nın orijinal sıfır farları Focusa göre daha ucuz diye gördüm nedir tavsiyeniz bilen birileri var mı
  3. M

S23ultra yurtdışı IMEI satış

S23 ultra almaya karar verdim yurtdışı alıcam IMEI attırdıktan belli bir zaman sonra satarken sıkıntı yaşar mıyım zor mu satarım yardımcı olur musunuz
  4. M

S23 ultra IMEI atarken fiyat

S23 ultra yurtdışı almaya karar verdim telefoncudan alıcam IMEI atarken ne kadar veriliyor IMEI ne kadar tutuyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  5. M

Programlama için gelecek vaadeden bilgisayar

ben okulda c programlama dersleri alıyorum Java falan görücez Macbook pro m3 alsam hem bir iksi sene içerisinde işe başlamayı düşünüyorum hem beni uzun bir süre götürecek belki 7-8 sene ve yeni yeni programlarda zorlanmayacağım için bu bilgisayarı mı alayım yoksa buna gerek yok der misiniz daha...
  6. M

FIFA 23 FPS düştü daha düzelmiyor

Fifa 23 fps im 110 dan aşağı inmiyordu şimdi 50 de oynuyorum kasıyor nasıl düzelticem bunu
  7. M

Üniversite için bilgisayar

Üniversitemi ziyarete gittim dersleri İmac üzerinden işleyeceğiz sadece İmac var bilgisayar programcılığı okuyacağım bende Macbook yok normal i5 12.nesil bilgisayar var İmac üzerinden öğrenip bendeki bilgisayarla işimi görür mü zorlanır mıyım ios tan buna geçişte Macbook alayım mı
  8. M

Midas limit fiyatı belirlendikten sonra satın alma

Borsa İstanbul'da da mesela 45 lira ben alış limitini 46 yapsam açıldığında 46 dan aşağı olan hisseleri mi alır en fazla 46 ya kadar mı alır
  9. M

Midas limit fiyatı belirlendikten sonra satın alma

Midas ile limit fiyatı belirleyerek hisse alıcam o limite kadar olan hisseleri mi alıyor oluyor
  10. M

Ea play nasıl oluyor steam

Ea play alıcam memlekete gidicem burda fifa 23 indirsen ea play satın alıp orda internete bağlamadan oynayabilir miyim FIFA 23 var mı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim 700 lira vermek istemiyorum FIFA ya
  11. M

Eski bilgisayara ssd almak

Aga kablosu ssd den daha pahalı ben nereden bulucak şimdi ssd kablosu
  12. M

Eyvallah bunu alayım kablo var mı acaba bunun içinde bende yok yüksek ihtimal
  13. M

Eski kas var bende ssd alıcam biraz olsun hızlansın diye anakart bilgileri bu şekilde maksimum 300-400 verebilirim hangi ssd uyar hangisini almalıyım
  14. M

Türknet indirme sorunu

Türknet'e geçtim 3 gün oldu steam de maksimum 70mb indiriyor saniyede bir anda düşüyor 30 a bir daha 60 a çıkıyor ve normal google den ve ya farklı bir yerden indirince 3 mb hız oluyor saniyede nedir bu kapatıyım türkneti illa steam den mi indiricem oyunu
  15. M

Pc game pass oyunları için soru

Oyunlar da gözüküyordu ama ultimate sürüm mü gerekiyor acaba FIFA yüklenir de herhalde
  16. M

Pc game pass oyunları için soru

Selamün aleyküm pc game pasa almayı düşünüyorum aylık 30 lira oyunları internet varken yükleyip 1 ay boyunca internetten uzak şekilde oynayabilir miyim var mı bilgisi olan gta 5, red dead 2 falan var mı 30 liralık sürümünde game pass'ın bu oyunlar 1685824455 FIFA 23 de yükleyeceğim İnternetten...
  17. M

Gamepad önerisi fp arıyorum

Kablosuz lazım
  18. M

Kalitesiz hissiyatı var mı ne kadar uzaktan kullanılabildiği de önemli
  19. M

İkisi için maksimum 1000 lira bütçem var 1685012727 1000 lira bütçe var ikisi için
  20. M

Gamepad arıyorum kalitesiz olmasın en azından bir kaç yıl gitsin kablosuz koltukta oturup 4-5 metreden oynayabileyim en azından 3 metre en az olması gerek kaliteli hissiyatı olsun var mı bildiğiniz FIFA 23 falan oynamak için arkadaşlarla 2 tane alıcam varsa bildiğiniz bir öneri istiyorum
Top Bottom