Arama sonuçları: *

1. B

USB kablolu kulaklığı 3.5mm ye çevirmek?

USB çıkışlı bir kulaklık alacağım fakat bunu 3.5mm ye çevirme şansım varmı yada kutu içeriğinde böyle bir aparat çıkıyor mu Xbox series s de kullanacağım
  2. B

RTX 2060 mining kazancı ile geforce now

Tek ekran kartı ile yapacağın mining den kar etmen zor dostum etsen bile o çok az bir miktar olur
  3. B

Core i7-11700f + RTX 3050 Sistem Nasıl?

Ne kadar tuttu?
  4. B

Amd Ekran kartları hakkında.

Teşekkürler destek için 1656789246 Teşekkür ederim 1656789364
  5. B

fifa 22 böyle kaldı yardım

Çözüm bilmiyorum ama EA sports a dilekçe vs. Yoluyla sorunu bildirmeni tavsiye ediyorum
  6. B

Yardım Ekranımda Noktalar Oluşuyor

Dostum bilmiyorum ama oynadığın monitörde ölü piksel olabilir belki bi araştır derim.
  7. B

Yenilenmiş Dualshock 4 alınır mı?

Dualshock v2 normal dualshock serisinin az farkla da olsa gelişmiş halidir stick kısmı daha sağlam oluyor v2 lerin yıpranma açısından birde dokunmatik kısımında kolu açtığınız zaman şerit şeklinde bir ışık var yani teknik olarak aynı öyle çok bir fark yok 1656788896 Bende öyle derdim ama 2 saat...
  8. B

Ya öyle rtx olmazsa olmaz diyen birisi değilim benim için fps daha önde fakat rtx desteği bu amd kartlarda hiçmi yok ek olarak rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim 1656788691 Fps konusunda öyle ama rtx mevzusuna takıldım yani o fiyat farkı için...
  9. B

Xbox series s alınır mı

Series s i 1 senedir kullanıyorum öncelikle patlama durumu falan imkansız şeyler gayet sessiz çalışıyor herhangi bir ısınma yok sadece sıcak hava üflediği kısım var sıcak olan oda çok doğal şuan oyuna ulaşmanın en ucuz yolu performans olarak ps4 den kat kat iyi 2k da 60fps deneyimi gayet güzel...
  10. B

Xbox Series S Destek

Dostum öncelikle sadece oyun oynayacaksan oyun konsolu mantıklı eğer 2k da sessiz ve güzel bir oyun deneyimi istiyorsan series s 1 numaralı cihaz game pass sistemi ile büyük avantajlar sağlıyor eğer alacaksan bekleme bence bu piyasada bulduğunu al fiyatlar çıkar üzülürsün
  11. B

Dostlar bir kaç ay içinde bir pc toplamak istiyorum elimde bir yeni nesil konsol var onu satıp üstüne para ekleyeceğim. Kısaca 20k bütçem var fakat nvdia ekran kartlarının gereksiz pahalı olduğunu gördüm. Bende amd ekran kartı almayı düşünüyorum açıkçası ama tam karar veremedim rtx 3070 ekran...
  12. B

Xbox Series S ile İlgili Yardım Lütfen

1 senedir kullanıyorum gayet sessiz çalışıyor ve 2k,1080p de iyi bir performans veriyor game pass sistemi sayesinde de oyuna ucuz bir şekilde ulaşma imkanı veren bir cihaz rahatça taşınabilir ve ek olarak rahat bir kontrolcüsü var oyuna ulaşmanın en ucuz yolu bu cihaz
  13. B

Xbox series s Monitör sorunu

14. B

1080p de 120hz destekliyor 1440p de 60hz destekliyor fakat bazı ayarlarla 1440p 120hz oynayan Kişiler gördüm YouTube da
  15. B

Arkadaşlar Xbox series s için Msı 2k165hz 1ms bir monitör aldım Xbox a bağladığım zaman monitör renksiz ve bulanık gösteriyor ve düzelmiyor nasıl düzelir
Geri