artikyok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 182
Hayır ölü piksel olsa ss alınca gözükmezdiDostum bilmiyorum ama oynadığın monitörde ölü piksel olabilir belki bi araştır derim.
aslında bende bunu düşünüyorum ama inanmak istemiyorum...Ekran kartınla ilgili muhtemelen çünkü ss alabildiğine göre monitörden kaynaklı bir sorun değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır ölü piksel olsa ss alınca gözükmezdi
Hocam ekran kartın nedir? İnşAllah önemli bir şey değildiraslında bende bunu düşünüyorum ama inanmak istemiyorum...
RTX 3060 Msi Ventus OC Hayır Başka Kabloyla Denemedim Başka Kablodan Kastın Monitör HDMI Kablosu mu PCI Kablosu mu KralHocam ekran kartın nedir? İnşAllah önemli bir şey değildir
Farklı kablo ile denediniz mi?
HDMI Kablosu reisRTX 3060 Msi Ventus OC Hayır Başka Kabloyla Denemedim Başka Kablodan Kastın Monitör HDMI Kablosu mu PCI Kablosu mu Kral
Hmm bilmiyorum hocam ama muhtemelen ekran kartından kaynaklı eğer 14 günü geçmediyse iade veya değişim talep edin geçtiyse garantiye yollayınmsi g242 144hz
Sadece oyunlarda oluyor demi bu lekelerGördüğünüz Üzere Beyaz Noktalar Var Ekran Kartımla İlgili midir Ekran Kartım mı bozuk ki Hiç İstemediğim Üzücü Bir Durum Olur Her oYunda Bu Beyaz Nokta Sorunu Var
2 ayHmm bilmiyorum hocam ama muhtemelen ekran kartından kaynaklı eğer 14 günü geçmediyse iade veya değişim talep edin geçtiyse garantiye yollayın
aynen ölü piksel testi vs yaptım oyunlarda oluyorHmm bilmiyorum hocam ama muhtemelen ekran kartından kaynaklı eğer 14 günü geçmediyse iade veya değişim talep edin geçtiyse garantiye yollayın
Sadeve oyunlarda oluyor demi bu lekeler
Hocam o zaman %75 ekran kartı %25 te hdmi kablosu ile ilgili2 ay
aynen ölü piksel testi vs yaptım oyunlarda oluyor
Bu sorun çok yüksek ihtimalle ekran kartından kaynaklı. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapabiliyorsanız değişim talbi açın, olmuyosa garantiye yollayın.Gördüğünüz Üzere Beyaz Noktalar Var Ekran Kartımla İlgili midir Ekran Kartım mı bozuk ki Hiç İstemediğim Üzücü Bir Durum Olur Her oYunda Bu Beyaz Nokta Sorunu Var