Yardım Ekranımda Noktalar Oluşuyor

artikyok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
Gördüğünüz Üzere Beyaz Noktalar Var Ekran Kartımla İlgili midir Ekran Kartım mı bozuk ki Hiç İstemediğim Üzücü Bir Durum Olur Her oYunda Bu Beyaz Nokta Sorunu Var

Ekler

• 1656788874047.png
    1656788874047.png
    2.9 MB · Hit: 48
  • Screenshot_25.png
    Screenshot_25.png
    4 MB · Hit: 51
  • Screenshot_26.png
    Screenshot_26.png
    2.9 MB · Hit: 52
Dostum bilmiyorum ama oynadığın monitörde ölü piksel olabilir belki bi araştır derim.

Ekran kartınla ilgili muhtemelen çünkü ss alabildiğine göre monitörden kaynaklı bir sorun değil :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bilmiyorum ama oynadığın monitörde ölü piksel olabilir belki bi araştır derim.
Hayır ölü piksel olsa ss alınca gözükmezdi

Ekran kartınla ilgili muhtemelen çünkü ss alabildiğine göre monitörden kaynaklı bir sorun değil :(

Hayır ölü piksel olsa ss alınca gözükmezdi
aslında bende bunu düşünüyorum ama inanmak istemiyorum...

aslında bende bunu düşünüyorum ama inanmak istemiyorum...
Hocam ekran kartın nedir? İnşAllah önemli bir şey değildir

Farklı kablo ile denediniz mi?

Hocam ekran kartın nedir? İnşAllah önemli bir şey değildir

Farklı kablo ile denediniz mi?
RTX 3060 Msi Ventus OC Hayır Başka Kabloyla Denemedim Başka Kablodan Kastın Monitör HDMI Kablosu mu PCI Kablosu mu Kral

RTX 3060 Msi Ventus OC Hayır Başka Kabloyla Denemedim Başka Kablodan Kastın Monitör HDMI Kablosu mu PCI Kablosu mu Kral
HDMI Kablosu reis

Bi de monitör modelini öğrenebilir miyim?

Hmm bilmiyorum hocam ama muhtemelen ekran kartından kaynaklı eğer 14 günü geçmediyse iade veya değişim talep edin geçtiyse garantiye yollayın

Gördüğünüz Üzere Beyaz Noktalar Var Ekran Kartımla İlgili midir Ekran Kartım mı bozuk ki Hiç İstemediğim Üzücü Bir Durum Olur Her oYunda Bu Beyaz Nokta Sorunu Var
Sadece oyunlarda oluyor demi bu lekeler

Hmm bilmiyorum hocam ama muhtemelen ekran kartından kaynaklı eğer 14 günü geçmediyse iade veya değişim talep edin geçtiyse garantiye yollayın
2 ay

Sadeve oyunlarda oluyor demi bu lekeler
aynen ölü piksel testi vs yaptım oyunlarda oluyor

Bu sorun çok yüksek ihtimalle ekran kartından kaynaklı. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapabiliyorsanız değişim talbi açın, olmuyosa garantiye yollayın.

Farklı bir kabloyla deneyin eğer yine aynı sorun devam ediyosa direkt kartı garantiye yollayın

Geri