Arama sonuçları: *

1. M

içimi dökmek için yazıyorum

teşekkürler
  2. M

eski psikolog öyleydi şimdiki öyle değil kafa dengi ve anlıyor gibi emdr araştırıcam ve teşekkür ederim her şey için
  3. M

tamamdır hiç sıkıntı yok görüşürüz iyi geceler 1656633826 düşünücem knk teşekkürler fikirlerin için
  4. M

çok teşekkür ederim gerçekten ben seni daha çok tutmim yarın özelden yazsam?
  5. M

teşekkürler dikkate alacağım iyi geceler
  6. M

benim kendimi geliştirmediğim ne malum ergence şeyler olsa çevrem söyler zaten ve ben adım gibi eminim ergence şeyler değil ben zaten bir kıza bağımlıyım demiyorum sadece olsa ne kadar iyi olacağını gösteriyorum bakış açını değiştirmeni tavsiye ederim
  7. M

umut etmeye çalışıyorum 1656632239 teşekkürler okuduğun için knk 1656632286 aynen knk dediklerinin hepsi doğru ilk dediğini düşüneceğini hiç düşünmemiştim lütfen devam et
  8. M

olur cidden birisinin anlamasını istiyoru
  9. M

eyvallah cidden
  10. M

Valla nasıl girsem bilmiyorum "Çilekeş-Kendimden Geriye" şarkısını dinleyerek başlıyorum.Ya size yemin ederim şu hayatta istediğim hiçbir bok düzgün gitmiyor benim istediklerimde mi sıkıntı var acaba diye kendimi suçluyorum.Ben şu an 16 yaşındayım yaşıtlarımla cidden zar zor anlaşabiliyorum...
  11. M

mutlu oldum lan bir an tamam yazıyorum
  12. M

peki içimi dökim
  13. M

valla beyler baya içimde birikti çözüm de bulamıyorum kafam da artık sağlıklı düşünemiyor çok düşünmekten anlatsam dinler misiniz gecenin 2si ama
Top Bottom