2mApoo
80+ Silver
Tmm anlamışım ben şimdi teker teker açıklıyım.umut etmeye çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler okuduğun için knk
aynen knk dediklerinin hepsi doğru ilk dediğini düşüneceğini hiç düşünmemiştim lütfen devam et
Tabi ilk olarak çoğu insan gibi senin de küçüklükten beri ilgi ve sevgi görmen lazımdı. Eğer ebeveynlerin bu depoları iyi dolduramazsa seninki boş kalır ve sende bu duyguları deneyimleyemezsin. İllaki birinden beklersin bunu. Ve sadece beklemek değil sende başkasına vermekte zorlanırsın. Ama ben her zaman şöyle bir şey diyorum kendi kendime. Önce sen kendini seveceksin ki , başkaları da seni sevsin. Ben her zaman ihtiyacım olan ilgiyi kendi kendime vermeye çalışırım. Ve buradan anlaşılıyor ki sen , sana en ufak bir ilgi gösteren şahsa ( çoğunlukla kız ) normal olarak bağlanıyorsun ve hayal kırıklığına uğraman kaçınılmaz. Çok acımasızlar ve sen onlara bağlanınca bunu suistimal eden insanlara denk gelmişsin knk.
Aldatıldığını söylemiştin. Bende aynısı oldu. Özet geçiyim :
Biz bu malum şahısla birkaç ay flört dönemiydi ve 1 ay kadar çıktık. Sonrasında ben kampüsün dışında masumca köfte ekmek yerken yan okuldan biriyle kol kola gördüm ve yemek boğazımda kaldı
Sana bir travma olarak kaldı bu genelleme yapıyorsun. (Tüm kızlar böyle - Kimseye güvenemiyecez - Kimse beni sevmiyecek vs.vs)
İlk önce öyle bir şey yok. Etrafına bak mis gibi ilişkiler yaşanıyor. Bulmak biraz zaman istiyor ama sonuçta er yada geç buluyorsun. Genelleme yaparsın daha çoook üzülürsün. Mesela bu durum bende travma oldu ve az çok yeni sevgilime bile yansıttım bunu ve kalbini kırdım istemsizce
O yüzden bunu aşmaya bak herzaman.
Diğer bir mesele ise ; önemli olan senin onların istediği biri gibi olman değil , onların seni böyle kabullenmesidir. Düşünsene kız bulmak için şuanki karakterinin üzerini örtüyosun ve bir ilişkiye başlıyorsun. En fazla nereye kadar gizlersin? Herzaman seni bu halinle kabul edenlerle muhattap olacan. (kız yada erkek farketmez.) O yüzden farklıyım-değişiğim - anormalim düşüncelerini sil at aklında. Ve çoğu kişinin bir alıcısı vardır ve o kişi şuan doğru zamanı bekliyor senle tanışmak için. (haberi olmasa bile
PUBLİC BİR ORTAMDA HAYATININ DETAYLARINI BİLMEDİĞİM İÇİN EN FAZLA BU KADAR DERİNE İNDİM AMA İSTERSEN ÖZELDEN KONUŞABİLİRİZ. YARIN YADA BAŞKA ZAMAN .
Ek olarak kız işleri saçma - okulun bitmesini bekle- lisede ilişki yaşanmaz diyenleri pek katılmıyorum. Eğer güçlü bir iraden varsa ve sorumluluklarını ilişki uğruna yerine getiriyorsan ve bunları yapacağına inanıyorsan bul birini. En son ne zaman ilişkiden çıktın. Kaç ay yada hafta oldu ?