Arama sonuçları: *

• Users: BediS
  • Order by date
  1. BediS

Yardım AMD EKRAN KARTI ÇÖKME SORUNU!

Maalesef bir işe yaramadı.
  2. BediS

Bir kaç ay önce yine bu problem varken Win7'den Win10'a geçtim bir şey değişmedi, fakat işlemcideki darboğazdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum bende. Siz işlemciyi değiştirdiğinizde düzelmesi de bundan dolayı olabilir.
  3. BediS

İki gündür bakmadığım forum denemediğim driver sürümü kalmadı. Ekran kartını ısırmak üzereyim yok mu bir ermiş
  4. BediS

Sadece Mouse ile Oynanabilen Oyun Önerisi

Vampire Survivors olabilir
  5. BediS

Bazı forumlarda adrenalin editionı kurmadan yapan arkadaşlarda işe yaramış bende yaramadı fakat benzer hatayı alanlar deneyebilir
  6. BediS

Bu görüntü kart çöktükten sonra oluyor yeniden başlatınca düzeliyor
  7. BediS

Bunu denedim fakat işe yaramadı bu arada ekran şu şekilde oluyor
  8. BediS

Bir kaç senedir AMD Radeon 550 kullanıyorum işlemcim Intel Pentium G630 8GB RAM. Bilgisayarda herhangi bir oyunu oynarken, bazen Youtube/Netflix gibi platformlardan bir şeyler izlerken hatta Twitter'da gezerken bile ekran kartı çöküyor (Çökme olayı şu şekilde oluyor; ilk olarak bilgisayar...
  9. BediS

Çözüldü✓ Nvidia geforce game ready sürücüsü indirdikten sonra indirme butonu yine geliyor

konuyu hortlatıyorum ama nasıl çözdüğünü hatırlıyor musun?
  10. BediS

Yardım Nvidia Game Ready sürücüsü kurulmuyor!

Arkadaşlar Game Ready sürücüsünü kurmaya çalıştığım zaman kurulum en sonuna kadar doluyor, kurulum tamamlandı diyor fakat sonra kurulmuyor ve kur seçeneği orada durmaya devam ediyor. Format attım düzelmedi. Artı olarak Nvidia Control Panelde açılmıyor.
  11. BediS

Ekran kartı driver güncelledikten sonra oyun siyah ekran veriyor.

dostum sorunu çözebildin mi?
  12. BediS

Epic Gamesten açmaya çalıştığım oyun siyah ekran veriyor

şu an yaptım fakat yine olmadı @TahinPekmez
  13. BediS

bende bu şekilde gözüküyor
  14. BediS

doğruladım 1738684411 deneyeceğim
  15. BediS

Başlıkta da yazdığı gibi Epic Games üzerinden açmaya çalıştığım herhangi bir oyun siyah ekran veriyor ve açılmıyor. Görev yöneticisinden kapatıp denedim, yeniden başlattım, yönetici olarak çalıştırdım ama nafile olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  16. BediS

Yardım Modemde kırmızı ışık

Dostlar internette sıkıntı vardı birde modemin internet ışığı kırmızı yanıyordu teknik servisi aradık. Geldiler cam kablo mu ne çektiler bir tanede modemin yanına küçük kutu gibi bir cihaz taktılar. İlk gün sıkıntı yoktu, ikinci gün kutu gibi cihaz kırmızı yanmaya, modemin internet ışığı kırmızı...
  17. BediS

Hangi parçayı değiştirmeliyim

2000-3000 civarı olabilir. 1726748582 Keşke dostum :confused:
  18. BediS

Hangi parçayı değiştirmeliyim

Merhabalar sistem özelliklerim şu şekilde Ekran Kartı: AMD Radeon RX550 İşlemci: Intel Pentium G630 8 GB RAM 200GB SSD 500 GB HDD Anakart: ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0 Ben işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum, sistem skoru aşağıdaki gibi. Sizce hangi parçanın yerine ne alınmalı? Artı olarak bazı...
  19. BediS

Yardım FM24 Kadroya adamı alamıyorum

Teşekkür ederim hocam, 25 oyuncuya hiç dikkat etmemiştim. Birisini çıkarınca düzeldi (y)
  20. BediS

Yardım FM24 Kadroya adamı alamıyorum

Turnuvaya katılabilmem için iki adet kaleci istiyor fakat ikinci ekteki gibi tiklere basamıyorum yardımcı olur musunuz
Top Bottom