Neler Yeni

Yardım AMD EKRAN KARTI ÇÖKME SORUNU!

BediS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Bedirhan Salcan
Bir kaç senedir AMD Radeon 550 kullanıyorum işlemcim Intel Pentium G630 8GB RAM. Bilgisayarda herhangi bir oyunu oynarken, bazen Youtube/Netflix gibi platformlardan bir şeyler izlerken hatta Twitter'da gezerken bile ekran kartı çöküyor (Çökme olayı şu şekilde oluyor; ilk olarak bilgisayar takılmaya başlıyor, bir şey izliyorsam ses bir saniyeliğine gidiyor, ekran siyah oluyor, ekran geri geliyor fakat masaüstündeki bazı uygulama kısayolları bütün ekranda sıralı şekilde gözüküyor ve hata sesi geliyor.).Sistemi yeniden başlatınca driver düzeliyor fakat oyuna girince vs. yine çöküyor. DDU ile silip en güncel driverı indirdim ama nafile. Darboğazdan kaynaklı olabilir diye düşündüm fakat forumlarda okuduğuma göre bu kartlarda olan bir sıkıntıymış. Bu sorunu nasıl çözebilirim, sıkıntı çıkarmayan driver sürümü var mı?

PhantomLP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete
Amdnin eski kartları sıkıntılı diye biliyorum,kartı yenilemek en iyisi olacaktır

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
Bir kaç senedir AMD Radeon 550 kullanıyorum işlemcim Intel Pentium G630 8GB RAM. Bilgisayarda herhangi bir oyunu oynarken, bazen Youtube/Netflix gibi platformlardan bir şeyler izlerken hatta Twitter'da gezerken bile ekran kartı çöküyor (Çökme olayı şu şekilde oluyor; ilk olarak bilgisayar takılmaya başlıyor, bir şey izliyorsam ses bir saniyeliğine gidiyor, ekran siyah oluyor, ekran geri geliyor fakat masaüstündeki bazı uygulama kısayolları bütün ekranda sıralı şekilde gözüküyor ve hata sesi geliyor.).Sistemi yeniden başlatınca driver düzeliyor fakat oyuna girince vs. yine çöküyor. DDU ile silip en güncel driverı indirdim ama nafile. Darboğazdan kaynaklı olabilir diye düşündüm fakat forumlarda okuduğuma göre bu kartlarda olan bir sıkıntıymış. Bu sorunu nasıl çözebilirim, sıkıntı çıkarmayan driver sürümü var mı?
En günceli değil en stabili indirmelisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

22.5.1 driver o kart için en stabilidir

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
efe araci
amdnin çok eski kartları problemli olabilir en günceli değil en stabil sürümü indirin bildiğim kadarıyla 22.5.1 veya 22.5.2 idi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Adrenalin 23.4.3 sürücüsünün de stabil olduğu reddit forumlarında yazıyor. Bunu deneye deneye bulacaksınız. Yukarıdaki arkadaşın dediklerini de deneyin.

Tabii eski sürücüyü AMD Cleanup Utility ile temizlemeyi unutmayın.

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Merdo.
AMD'nin eski kartlarının yazılımları sıkıntılı, Eğer bütçen varsa yeni AMD ekran kartına geçmeni tavsiye ederim.

BediS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Bedirhan Salcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En günceli değil en stabili indirmelisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

22.5.1 driver o kart için en stabilidir
Bunu denedim fakat işe yaramadı
bu arada ekran şu şekilde oluyor
1741472735980.png

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Göksel
ömrü tamamlanmış kartın veya hdım kablosu bozuk kabloyu değiş ama hatada veriyor büyük ihtimal bozuk kart

BediS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Bedirhan Salcan
Bazı forumlarda adrenalin editionı kurmadan yapan arkadaşlarda işe yaramış bende yaramadı fakat benzer hatayı alanlar deneyebilir

Top Bottom