Arama sonuçları: *

1. E

Microsof Office 365 nasıl türkçe yapılır

merhaba Microsof Office 365 kullanmaya başladım ama dilli ingilizce olduğundan türkçe yazdığım her yeri yazım yanlışı olarak görüyor nasıl düzeltirim
  2. E

valorant açılmıyor help me tpm2.0

merhabalar ben oyuna giriş yapamıyorum tpm2.0 ve secure boot u açmam gerekiyor ama benim bunları açmak için bıos sürümümü yükseltmem lazım bios sürümümü yükseltmek istediğimde ise ekran kartım eski olduğu için bundan sonra windows 64 bit değil 32 bit kullanmam lazım çünkü yükselteceğim sürüm 64...
  3. E

yılbaşı için parfüm önerisi

ya çok muhabbetim olmayan birine 400 tl harcamak pek hoşuma gitmez açıkçası
  4. E

hiç sevdiğini zanetmiyorum arkadaşı zaten parfüm önermişti 1702231009 diyorsunuz hım başka güzel bi öneriniz varmıdır arkadaşı swaet shirt ve fosforlu kalemleride sevdiğini söylemişti
  5. E

merhaba geçenlerde sınıfta yılbaşı çekilişi yaptık bana çıkan kişiye arkadaşlarını haberi olmadan danıştıktan sonra parfüm almaya karar verdim marka olarak :avon koku olarak: vanilya şeker bütçe :0-175 cinsiyet: kadın...
  6. E

7 Days to Die oynayacak arkadaş arıyoruz

evet konu başlıktan belli şuan sayımız 3 kişi 6-7 kişi olunca sıfırdan zor-normal arası iş dağlımları yaptığımız sıfırdan bi save başlamayı düşünüyoruz katılmak istiyen için dc:aaliilmek
  7. E

trojan bulaştı acil yardım

internetten crackbi dosya indirirken
  8. E

trojan bulaştı acil yardım

merhaba arkadaşımın bilgisayarına trojan bulaştı trojan remover indirdik tarattık bulduk sildik tekrar taratık ve yok dedi ama emin olmak için ne yapmalıyız yada dc den yardım edebilecek varmı aaliilmek dc
  9. E

lenovo idea ped 3 ilave ram takılabilirmi

https://www.pttavm.com/lenovo-ideapad-3-intel-core-i3-1115g4-8gb-512gb-ssd-freedos-15.6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82h803g2tx-p-533379219?srsltid=ASuE1wQZNtYb1vne4bNHRfHiThV9vMaNV9j-7aLMT1g7AYzYiOcVemVEgwo pcim bu ekstra bi ram daha taktıra bilirmiyim
  10. E

10.000 tl altı laptop önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_15s-core-i3-1215u-i%C5%9Flemci-8gb-ram-256gb-ssd-15-6-win-11-6g0c4ea-laptop-k%C3%B6m%C3%BCr-grisi-1225259.html şöyle bişey bakmıştımda sizce iyi mi? dediğim oyun ayarlarını internetten baktığım fps testlerine göre karşılıyor 1686512860...
  11. E

10.000 tl altı laptop önerisi

merhaba 10bin tl bütçem var (biraz fazlada olabilir ) şimdi oyun ve ders üniversiteye geçtiğimdede ders amaçlı kullanabileceğim bir laptop önerirseniz çok mutlu olurum oynamayı düşündüğüm oyunlar -witcher kingdom come 30fps düşük valorant.lol.minecraft.chilvary2.v rising 60fps (grafik...
  12. E

bluetooth kulaklık kendi kendine ses kısıyor

bluetooth kulaklık kendi kendine ses kısıyor kablosunu takınca böyle bi sıkıntı olmuyor sadece bluetooth özellğini kulanınca sesi sürekli kısıyor 1675282976 eyer kalitesiz olmasından kaynaklı bi sorun varsa ses abitleme gibi bişey yapabilirmiyim mesela bi kodla ses sürekli yüzde50 de olsun gibi
  13. E

PC çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor

Arkadaşlar bilgisayar ın girişlerini denedim fanları temizledim ekran kartı ni temizledim ama yinede görüntü gelmiyor bu sorun daha öncede yaşandı ama KAP'a aç yaparak Düzeldi şimdi düzelmedi ne yapmalıyım 1662616434 Bu
  14. E

albion onilan zvz ne demek

albion onilan zvz ne demek
  15. E

albion onilan zvz ne

albion onilan klana gelmek isteyen varmı arkadaşımla yeniden albion a başladı ve ölü bir klanı devraldık klana katılmak isteyen varmı arada toplu gang ve zvz yaparız gelmek isteyen ismini yazabilir
  16. E

ininal kartaki abonelikleri nerden görürüz

tam olarak nerde
  17. E

ininal kartaki abonelikleri nerden görürüz

ininal kartaki abonelikleri nerden görürüz hangi abonelikleri olduğunu nerden bakarım
  18. E

prime gaming hesaptan sürekli para çekiyo

nasıl düzelteceğimi bilen varmı
  19. E

art arda 2 gün çekti ama ayın 27 de çekti bide 28 de çekti
  20. E

öyle bişey varmı cidden
Geri