yılbaşı için parfüm önerisi

ejderontv

80+
Reaksiyon skoru
5
merhaba geçenlerde sınıfta yılbaşı çekilişi yaptık bana çıkan kişiye arkadaşlarını haberi olmadan danıştıktan sonra parfüm almaya karar verdim

marka olarak :avon

koku olarak: vanilya şeker

bütçe :0-175

https://kozmetik.avon.com.tr/product/15090/attraction-kadin-parfum-edp-30-ml böyle bir şey buldum koku olarak vanilya yazıyo sizce hoşuna gidermi parfümlerden hiç anlamayan biriyim

sizinde önerilerinizi bekliyorum:giggle:

Vanilya kokulu parfüm midemi bulandırıyor. Seveni illaki vardır.

Hediye olarak kişisel bakım ürünü almayın. Bazı kişiler ince fikirli olabiliyor ve yanlış anlıyorlar. Birkaç defa yaşadım bu durumu ve gerçekten ne yapacağını bilemiyorsun.

koku kişiden kişiye çok değiştiği için parfüm almak riskli bence tekrar arkadaslarına sorup en çok kulladığı makyaj malzemesini al direkt en iyi hediye olur makyaj yapmayı seviyosa

koku kişiden kişiye çok değiştiği için parfüm almak riskli bence tekrar arkadaslarına sorup en çok kulladığı makyaj malzemesini al direkt en iyi hediye olur makyaj yapmayı seviyosa
hiç sevdiğini zanetmiyorum arkadaşı zaten parfüm önermişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vanilya kokulu parfüm midemi bulandırıyor. Seveni illaki vardır.

Hediye olarak kişisel bakım ürünü almayın. Bazı kişiler ince fikirli olabiliyor ve yanlış anlıyorlar. Birkaç defa yaşadım bu durumu ve gerçekten ne yapacağını bilemiyorsun.
diyorsunuz hım başka güzel bi öneriniz varmıdır arkadaşı swaet shirt ve fosforlu kalemleride sevdiğini söylemişti

hiç sevdiğini zanetmiyorum arkadaşı zaten parfüm önermişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

diyorsunuz hım başka güzel bi öneriniz varmıdır arkadaşı swaet shirt ve fosforlu kalemleride sevdiğini söylemişti

Güzel bir sweatshirt alınır aslında. En az 400 TL'den başlıyorlar..

Kadına parfüm alınmaz.
Kötü koktuğunu söylemek gibidir. Fazla odunca.
Bir bere vs. alabilirsin.

Geri