Arama sonuçları: *

• Users: mekS
  • Order by date
  1. mekS

Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri

Arkadaşlar merhaba Ben Ekim ayında askerlik hizmet tercih işlemlerini yaptım. 2 Şubat'ta siniflandirilmaya tabisiniz diye mesaj geldi. Askerlik hizmet tercih işlemlerine girdiğimde başvurum gozukuyordu ancak sonrasında 1 Ocak-31 Haziran bedelli ücretleri belli olunca bu sayfa kullanılacak diye...
  2. mekS

Yardım rx 570 kod 43 hatasi

Net bir bilgim yok ancak tekrardan hata alman muhtemel. Almazsan kullan ama tekrar tekrar bu hataları alırsan da ekran kartını degistirmen iyi olur
  3. mekS

Bu videoyu izle sorununu belki çözer. DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyip atikmdag yükle ben öyle yapmıştım düzelmişti ancak dediğim gibi elinden çıkarmaya bak
  4. mekS

Ben de RX570 almıştım 2. el ve durmadan radeon wattman ve kod43 hatası veriyordu atikmdag diye bir program var ordan aktif edip yeniden başlattım. Sorun çözüldü ancak bir süre sonra tekrar aynı hatayı veriyor. Elinde fazla tutmamaya bak kral. Ben pişmanım aldığıma GTX 1660 a geçtim ve kafa rahat
  5. mekS

Oyun önerebilir misiniz?

Seveceğinden şüphem yok biraz iyileştirilmesi gerekiyor ancak hikayesi falan gayet güzel. Oyunu oynadıktan sonra geri bildirimini yazarsan sevinirim merak ettim
  6. mekS

Oyun önerebilir misiniz?

Hocam Maroon Berets 2030. Türk yapımı bir oyun hikaye modu vs var ben baya beğendim. Unreal Engine da yapılmış ama hikayesi falan mükemmel denebilecek düzeyde. Tavsiye ederim. Steamde mevcut. Fiyatı da 45 tl olması lazım
  7. mekS

Dark Raider Kasa 730 TL

Yeğenim için almıştım kendim mastercase pro5 kullanıyorum bu kasa ile ilgili iyi şeyler söylemem zor, elma ile armutu karşılaştırıcam ama kasa ile ilgili olumsuzluklar: 1) Kablolama yapmak imkansız yeterli sayıda kablo geçiş yeri yok ATX anakart kapatıyor 2) 3 tane fan geldi ama fanların güç...
  8. mekS

Mekanik klavye önerisi

K552 öneririm ya da hp pavilion 800 https://www.trendyol.com/redragon/k552-kumara-red-switch-tkl-rainbow-turkce-q-oyuncu-klavyesi-p-71234534 https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-hp-pavilion-800-5js06aa-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,558931580.html
  9. mekS

Core i5-9400F İçin Ekran Kartı Önerisi?

2. el olarak GTX 1660 - Ti - Super modellerine bakabilirsin. 1080p de mükemmeldir. Ayrıca bahsettiğin ekran kartları 710 falan iş görmez yani paran boşa gider
  10. mekS

Bütçeye uygun kulaklık önerisi

500 tl bütçeye kulaklık önerileriniz varsa yazar mısınız?
  11. mekS

FIFA 22 Kariyer Kayıt Hatası

Onu ben de denedim düzeldi gibi oldu daha sonrasında tekrardan aynı hatayı vermişti ama en mantıklı çözüm söylediğiniz olabilir.
  12. mekS

Öneri Hdmi laptopu vga ekrana bağlamak

Aynen kral dönüştürücü alarak halledebilirsiniz. https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu-kablo-ses-kablo-destekli-P325188355 Ben bundan almıştım işe yaradı baya
  13. mekS

En garanti çözüm tek save dosyası bulundurmak ve ardı ardına üzerine yazmak 😅 her maçtan sonra kaydet oyunu.
  14. mekS

2. Bir kariyer save dosyan var mi ? Bu durumla sürekli karşılaştım. Dosyaları kontrol ettim deepfreeze bile baktım ama çözümünü bulamadım. En sonunda da zaten oyunu sildim o derece kafayı yedirtti bana.
  15. mekS

Hangi mouse alınır ?

Sadece sensöre bakarak ürün alma. Ergonomi durumu eline uygunluğu ağırlığı gibi şeyleri de göz önünde bulundur. Bana göre deathadder bir tık daha ağır basar ama gigabyte M5 te hiç fena değil benchmark videolarını izlemelisin.
  16. SteelSeries Rival 310

Kayseri SteelSeries Rival 310

Arkadaşlar SteelSeries Rival 310 mouse satıyorum elimde bulunuyor kutusu faturası hepsi mevcut yaklaşık 2 ay önce aldım. Başka bir mouse aldığım için satıyorum. Fiyatı da uygun tutucam elden alan olursa buyursun.
  17. mekS

FPS oyunlarında kullanabileceğim mouse ?

Herkese teşekkürler. Zowie EC2 aldım bir tanıdıktan. İyi ki de almışım ama araştırmalarımda soyledigim fiyat bandında alinabilecek en iyi mouse markası razer olduğunu gördüm. Buraya gelip yazıları okuyan varsa aklında bulunsun.
  18. mekS

Deathadder v2 biraz hafif gibi geldi bugün ürünü test ettim pek hoşuma gitmedi ne yalan söyleyeyim. Basilisk daha oturaklı ve avuca da iyi oturuyor ağırlık olarak ta gayet güzeldi.
  19. mekS

Razer konusunda ben de hemfikirim ancak basilisk v2 mi yoksa deathadder mi karar veremedim ağırlık olarak basilisk bir tık ağır basıyor
  20. mekS

3 yıl boyunca severek kullandım. Çok ta memnun kaldım ancak zaman ilerledikçe bir sürü deforme ve sensör problemleri ortaya çıktı. O nedenle Bloody nin yeni mouseları dışında almak istemiyorum tavsiye de etmiyorum şahsen
Top Bottom