Arama sonuçları: *

1. Z

1000mbıt internet için firma önerisi

Hocam süperonline kullanıyorsanız kaç mbit upload veriyor söyleyebilirmisiniz. Sitede yazmıyor sanırım.
  2. Z

Hocam onuda duydum fakat o da yok sanırım. Yani türktelekom'a kaldık galiba. Türknet uploadı da yüksek veriyor diye onu düşünüyordum fakat yokmuş. 2 ay kadar süre var fakat şimdi başvuru yapsak o zamana kadar gelmez diye düşünüyorum.
  3. Z

Merhaba. Yeni taşınacağımız evde 1000mbit altyapı var. Şuankinde olmadığı için hangi firmayı seçmem gerektiğini bilmiyorum. Kaliteli ve güvenilir bir firma önerebilir misiniz? TurkNet GigaFiber yokmuş. Başvuru deneyebiliriz tek başvuruyla gelmesi zor olsa da. Bu konuyla alakalı bilgisi olan...
  4. Z

RDR2 Siyah Ekran Sorunu

Merhaba, aylardır uğraştığım bir sorun için tekrar konu açıyorum. Oyun açıldığında alttaki yükleme barı doluyor ama siyah ekranda kalıyor. Arkada menü müziği geliyor ama ekran yok. Aylardır oynayamıyorum her şeyi denedim.
  5. Z

RDR2 modsuz dosya içeriği nasıldır?

Oyunla ilgili bir problem yaşıyorum. Dosyaları kontrol etmem lazım. Ekran görüntüsü atarsanız sevinirim.
  6. Z

Yardım RDR2 siyah ekran oluyor

Merhaba. Defalarca açıp sonuç alamadığım konuyu tekrar açıyorum. Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi denememe rağmen oyunu açtığımda yükleme barı doluyor ve siyah ekranda kalıyor. En son 2023'ün sonlarına doğru oynayabildim ve birkaç ay sonra tekrar indirdiğimde böyle bir sorun oluştu. Hala daha...
  7. Z

Red Dead Redemption 2 açılmıyor.

Merhaba. Oyunu açıyorum altta yükleme barı doluyor fakat ondan sonra siyah ekranda kalıyor. Ana menü müzik sesi de geliyor. Her türlü şeyi denedim. Bundan birkaç ay önce de aynı konuyu açmıştım fakat düzeltememiştim. Bugün tekrar yükledim ve yine aynı sorunla karşılaştım. Dediğim gibi çok fazla...
  8. Z

HIQ BMF Extreme Thermo Burner alınır mı?

Merhaba. Yaklaşık 1,5 aydır spor salonuna gidiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum ve eksiksiz spora gidiyorum fakat yağ oranım fazla olmasına rahmet sadece 1,5-2 kg civarı kilo kaybettim. Sırılsıklam terliyorum yani yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Bende bu ürünü almayı düşündüm iştah da kesiyormuş...
  9. Z

RDR2 siyah ekranda kalıyor

Merhaba, RDR2 açılıyor yükleme barı gelip gidiyor menüdeki müzik sesi var ama siyah ekranda kalıyor. Belgelerden DX12 yaptım, oyun dosyalarını doğruladım fakat düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. Z

Boyum Nekadar Olur ?

Kral konuyu hortlatıyorum ama 2 yıldan fazla olmuş. Boyun şuan kaç oldu acaba.
  11. Z

Redmi Note 12 Pro 5G nereden alınır?

Merhaba. Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G almayı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi Türkiye'ye henüz resmi olarak gelmedi. Nereden alabilirim bu telefonu?
  12. Z

Xiaomi Redmi Note 12 Pro alınır mı?

Merhaba. Xiaomi Redmi Note 12 Pro almayı düşünüyorum. Performansı nasıldır, şarj vb? Pek mobil oyun oynayan biri değilim. Çoğunlukla günlük şeyler için kullanıcam. Bir de linkteki telefon 5G mi değil mi anlayamadım. Bilen varsa yazsın. Ya da yerine aynı fiyatlarda telefon önerebilirsiniz...
  13. Z

Özbekistan PlayStation 5 fiyatı nedir?

Hocam 23 milyon yapıyor bir yanlışlık olmasın.
  14. Z

Özbekistan PlayStation 5 fiyatı nedir?

Başlıktaki gibi Özbekistan'dan PS5 getirtmeyi düşünüyorum fakat fiyatını bilmiyorum internette bulamadım. Fiyatı nedir?
  15. Z

RDR2 "Verifying game ownership failed" hatası

Biraz geç gördüm kusura bakma, hala çözmediysen vpn açıp giriyorum. Ama vpn açmadan önce Rockstar Games Launcher ı açman lazım yoksa hata veriyo.
  16. Z

N11 Playstation 5 alınır mı?

Büyük ihtimal öyledir hocam. Ama fiyatı diğer yerlere göre ucuz. https://www.n11.com/urun/sony-ps5-dualsense-controller-oyun-kolu-ithalatci-garantili-3100872?magaza=n11 yanında bunu alırsam yaklaşık 20 bin tl yapıyor.
  17. Z

Hocam Eurasia garantili olanlar 20-21k dan başlıyor valla garantiden olabilir. 1691783058 Hocam satıcı Hepsiburada'da "Ürün ithalatçı garantilidir. Elektronik cihazlarda 24 ay garanti bulunmaktadır. Kullanıcı hatası dışında (sıvı teması,controller da analog problemi vs.) olan bütün sorunlarınız...
  18. Z

https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-1990253?magaza=flytechnology Ürün bu. İthalatçı garantili. Sürüm 1216. Yurtdışından getirtme şansım yok.
  19. Z

RDR2 "Verifying game ownership failed" hatası

Merhaba. Oyunu Steam'den ve Rockstar Launcher'dan açmayı denedim fakat her türlü bu hata karşıma çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  20. Z

Üniversite öğrencilerine vergi muafiyeti pc parçaları için geçerlimi?

Merhaba. Başlıkta yazdığım gibi muafiyet pc parçaları için geçerli olacak mı? Ayrıca aynı yerden tek seferde Pc toplayacağım. Yani herşeyin ücretini tek seferde ödeyeceğim. Bu muafiyet geçerli olurmu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Geri