Z zrtzurt 80+ Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 115 Reaksiyon skoru 13 29 Nisan 2023 #1 Merhaba. Oyunu Steam'den ve Rockstar Launcher'dan açmayı denedim fakat her türlü bu hata karşıma çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. Oyunu Steam'den ve Rockstar Launcher'dan açmayı denedim fakat her türlü bu hata karşıma çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
abdestlivoyvoda 80+ Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 472 Reaksiyon skoru 96 18 Ağustos 2023 #2 çözdün mü aynısını bende yaşıyorum
Z zrtzurt 80+ Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 115 Reaksiyon skoru 13 23 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ardaipek yazmış: çözdün mü aynısını bende yaşıyorum Devamı için tıklayın... Biraz geç gördüm kusura bakma, hala çözmediysen vpn açıp giriyorum. Ama vpn açmadan önce Rockstar Games Launcher ı açman lazım yoksa hata veriyo.
ardaipek yazmış: çözdün mü aynısını bende yaşıyorum Devamı için tıklayın... Biraz geç gördüm kusura bakma, hala çözmediysen vpn açıp giriyorum. Ama vpn açmadan önce Rockstar Games Launcher ı açman lazım yoksa hata veriyo.