evoxie

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• evoxie
      evoxie, Yardım Kasa ve Anakart Uyumu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      peki yeni anakart alıcaksam beyaz ddr4 anakart varsa direkt ona bakabilirim ,varsa önerir misiniz?
    • evoxie
      evoxie, Anakart kategorisinde Yardım Kasa ve Anakart Uyumu başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar selamlar. Ay sonu evleniyorum ve eşime DDR4 tabanlı bir sistem toplayacağım. Beyaz tema istediğim için Rampage'in sealite kasasını aldım. Ancak...
    • evoxie
      evoxie, Kasa-PSU kategorisinde Öneri Lian Li Kasa - Fan Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar selam, geçen hafta Lian Li O11 Dynamic Mini Flow kasa aldım. Alırken gözümden kaçmış, kasanın üzerinde gelen fanların RGB olmadığını ürün elime...
    • evoxie
      evoxie, Kasa-PSU kategorisinde Yardım Lian Li Kasa Psu Sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar, Sistemimi yeni topluyorum ve PSU ile kasa uyumluluğu konusunda kararsız kaldım. Kullandığım parçalar şunlar: Kasa: LianLi O11 Dynamic...
    • evoxie
      Kral konuyla alakasız 5700x de yük altında sıcaklık değerlerin kaçtır , bende aynı işlemci var sadece ısınma problemleri yüzünden yeni sistem düşünüyorum...
    • evoxie
      evoxie, İşlemci kategorisinde AMD Ryzen 7 5700x Isınma Sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaslar merhaba, herkese iyi bayramlar elimde Ryzen 7 5700x ve Nvidia geforce rtx 3060 sistem var , işlemcim sıvı soğutucu olmasına rağmen yük altında...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,147
Üyeler
199,103
Son üye
Efeddit

Geri