Arama sonuçları: *

1. farfarw

1.6 fsi passat artıları ve eksileri.

Blf kodlu motorlara uyumlu diye bir söylenti var ben 4 5 bin kilometre benzinli kullandıktan sonra lpg taktırmayı düşünüyorum.
  2. farfarw

Zaten her türlü lpg taktıracağım bütçem 250.000 binlerde 1.4 tsi de o paralara yok fazla basan biri değilim uzun yolda 110 100 arası giderim bazende 150 160 denerim nadiren yakıt kısmında lpg ile üzmesse almayı düşünüyorum. 1657566567 Araba ilanda değil akrabadan akrabaya gibi bir şey oda...
  3. farfarw

Wv passat 1.6 fsi versiyonunu alacağım piyasası fazla umrumda değil zaten arabayı 5 6 yılda bir satarım blf kodlu versiyonuna lpg uyumlu diyorlar motorun kronik sorunları nelerdir alınır mı? öncesinde 1.8t passat bakmıştım ama bizim civarlarda fazla temizini bulamadım 1.6 fsi motor rampada bayarmı...
  4. farfarw

500-600bin TL arası araba

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2020-aralik-cikis-700kmde-sadece-nakit-satilik-1035419896/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-arda-otomotiv-den-hatasiz-boyasiz-golf-8-1031989167/detay 1.0 tsi golf lere bakabilirsin 4 kişilik bir Aile için...
  5. farfarw

garantisi bitmiş xbox series s alınır mı

Alınmaz. garantili bulabilirsin o fiyata https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-garantili-xbox-series-s-temiz-1037966422/detay
  6. farfarw

Xbox one x yada s alınır mı?

Yakın zamanda Xbox almayı düşünüyorum garantisiz alsam herhangi bir sıkıntı olurmu genellikle forza serisini oynayacağım.
  7. farfarw

Xbox one s uyumlu kol önerisi

Xbox one s için 2 tane kol alacağım orjinal olmasına gerek yok uyumlu ve ucuz olsun yeter.
  8. farfarw

Audi a4 b5 kasa nasıldır

Kararımı 1.8t passatan yana yaptım mantık olarak ama a4 b5 kasa hala hayallerimde:(
  9. farfarw

Audi a4 b5 kasa nasıldır

Yani malum şartlarda bu parayı bir symbol lineaya vermek istemiyorum alcaksam bi tık paraya kıyıp iyi bir araba almak istiyorum elimde citreon nemo 1.3 full paket var fazla rahat bir araba değil gerekirse bütçemi 250 bine zorlarım ama arabanın masraf açma ihtimali olduğu için 220.000 ini...
  10. farfarw

1.8t motor lpg uyumlumudur,Takılırsa hangi lpg markası tercih edilmelidir

Arkadaş lpgli düz hitler motor passat b6 almıştı lpgnin markası bile belirsizdi başına çok masraf açtı işimi garantiye almak için kendim taktırmak istiyorum olmazsa 1.9 tdi passat ve a4 yada 2.0 tdci mondeo düşünüyorum. Lpg parasını bi pazarlıkla deneriz:D
  11. farfarw

1.9 tdi 130hp vs 1.8t 163hp

audi a4 ve passat için geçerli.
  12. farfarw

1.9 tdi 130hp vs 1.8t 163hp

1.8T alırsam her türlü lpg taktıracağım yakıt tüketimi performans ve parça fiyatı bakımından hangisini önerirsiniz.
  13. farfarw

Bazı forumlarda lpg taktırmayı önermiyorlar çekişte yada motor performansında bi düşüş gerçekleşirmi sizce.
  14. farfarw

Bu Site Gerçek StockX sitesi mi?

Sahte.
  15. farfarw

audi a4 yada passat alırsam taktırmayı düşünüyorum. 1657026533 MTM plan ve montaj fiyatı nedir peki hocam.
  16. farfarw

Prins biraz tuzlu ama bana Atikerde önerdiler kararsız kaldım.
  17. farfarw

Audi a4 b5 kasa nasıldır

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hatasiz-plusdegisensiz-plustramersiz-plusservis-bakimli-plus-kurus-masrafsiz-1034871951/detay Aklımda böyle bir araba var 110luk uzun zamandır istiyorum belki küçük bir modifiyeye sokabilirim. Yakıta gelirsekte şehir içi 10 litreden fazla...
  18. farfarw

Audi a4 b5 kasa nasıldır

Aracın 1.9 tdi versiyonunu düşünüyorum aile arabası olarak kullanacağım bütçem 220.000 lerde d segment her araba önerisine açığım.
Top Bottom