Neler Yeni

500-600bin TL arası araba

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
1.0 TSi Golf

1 litre olduğuna bakma şu zamanda gayet yeterli

C sınıfı altına inme üstüne de çıkma

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Kaç kişilik ailesiniz?
B Sınıf HB arabalara sığabilecek misiniz?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar araba alcaz bı araba önerir misiniz? aile arabası içi dolu olsun şuan aklımızda Hyundai bayon veya Skoda Fabia var
İhaleden 2020-2021 Corolla bulabilirsiniz muhtemelen
uğraşmak istemezseniz
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-0-km-vw-polo-1.0-impression-1028902961/detay

ananas_suyu

80+ Bronze
Kaç kişilik ailesiniz?
B Sınıf HB arabalara sığabilecek misiniz?
4 kişilik bir aileyiz arabanın büyük olmasına gerek yok 4 kişinin sığabileceği bir araba. Yeterli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Piyasaya biraz baktım 2.eller sıfırdan ya daha pahalı yada arada 2-3bisey oynuyor

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
4 kişilik bir aileyiz arabanın büyük olmasına gerek yok 4 kişinin sığabileceği bir araba. Yeterli olur

Piyasaya biraz baktım 2.eller sıfırdan ya daha pahalı yada arada 2-3bisey oynuyor
Seat tarafına da bir bakın derim. Skoda kullanıcısıyım eğer düşünürseniz Skoda'nın araçlarına da bir göz gezdirin sıfır düşünüyorsanız.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Kötü marka değiller lakin Mazda kalite olarak en az 2 gömlek üstün ikisinden de. Aynı şey Toyota Yaris için de geçerli yaris'e de bakmanızı öneririm.

Hyundai önermiyorum
hyundai dünyanın en az arıza çıkaran araçlarından biri hatta en iyisi diyebiliriz. i30um vardı yıllarca bindim bir kez bile hata vermedi diğer kullananlarda öyle dünya isti-atistikleride o şekilde hyundai-kia bu konuda çok iyi.

farfarw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sarakamış Balığı

1.0 tsi golf lere bakabilirsin 4 kişilik bir Aile için yeterli olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,972
İsim
Murat Orhan
hyundai dünyanın en az arıza çıkaran araçlarından biri hatta en iyisi diyebiliriz. i30um vardı yıllarca bindim bir kez bile hata vermedi diğer kullananlarda öyle dünya isti-atistikleride o şekilde hyundai-kia bu konuda çok iyi.
Güncel verilere göre en az arıza çıkaran marka Mazda şuan.

Top Bottom