İhaleden 2020-2021 Corolla bulabilirsiniz muhtemelenArkadaşlar araba alcaz bı araba önerir misiniz? aile arabası içi dolu olsun şuan aklımızda Hyundai bayon veya Skoda Fabia var
4 kişilik bir aileyiz arabanın büyük olmasına gerek yok 4 kişinin sığabileceği bir araba. Yeterli olurKaç kişilik ailesiniz?
B Sınıf HB arabalara sığabilecek misiniz?
Seat tarafına da bir bakın derim. Skoda kullanıcısıyım eğer düşünürseniz Skoda'nın araçlarına da bir göz gezdirin sıfır düşünüyorsanız.4 kişilik bir aileyiz arabanın büyük olmasına gerek yok 4 kişinin sığabileceği bir araba. Yeterli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Piyasaya biraz baktım 2.eller sıfırdan ya daha pahalı yada arada 2-3bisey oynuyor
hyundai dünyanın en az arıza çıkaran araçlarından biri hatta en iyisi diyebiliriz. i30um vardı yıllarca bindim bir kez bile hata vermedi diğer kullananlarda öyle dünya isti-atistikleride o şekilde hyundai-kia bu konuda çok iyi.Kötü marka değiller lakin Mazda kalite olarak en az 2 gömlek üstün ikisinden de. Aynı şey Toyota Yaris için de geçerli yaris'e de bakmanızı öneririm.
Hyundai önermiyorum
4 kişilik bir aileyiz arabanın büyük olmasına gerek yok 4 kişinin sığabileceği bir araba. Yeterli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Piyasaya biraz baktım 2.eller sıfırdan ya daha pahalı yada arada 2-3bisey oynuyor
Güncel verilere göre en az arıza çıkaran marka Mazda şuan.hyundai dünyanın en az arıza çıkaran araçlarından biri hatta en iyisi diyebiliriz. i30um vardı yıllarca bindim bir kez bile hata vermedi diğer kullananlarda öyle dünya isti-atistikleride o şekilde hyundai-kia bu konuda çok iyi.