Arama sonuçları: *

1. ozan41

Arkadaşlar Youtube çöktü mü?

Youtube , twitter , instagram hiç birine hiç bir şekilde erişim sağlayamıyorum şuan.
  2. ozan41

SteelSeries Apex 3 TKL Alınır mı ?

teşekkürler
  3. ozan41

SteelSeries Apex 3 TKL Alınır mı ?

Arkadaşlar amazonda 800 lira şuan . Red switch mekanik olarak gözüküyor fotoğraflarda ama açıklamalarda mekanik diye bir şey yazmıyor . Sizce alınır mı kullanan varmıdır ?
  4. ozan41

Yardım mousepad önerileriniz

https://www.amazon.com.tr/dp/B000UVRU6G/ref=asc_df_B000UVRU6G1650006000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B000UVRU6G&linkCode=asn
  5. ozan41

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

huyları değildi ama bazen haber vermeden kapıya bırakıp gittikleri oluyor dikkat etmek lazım
  6. ozan41

Elinde am4 fan olan var mı ?

Stok 5600 Fanı var elimde hocam 99 liraya verebilirim
  7. ozan41

Yardım sorunsuz çalışan spec delta en alttaki fan dönmüyor ?

o kabloların girdiği uzatmalar var. Onları çıkar bazen dişleri içine kaçmış oluyor cımbız ile çıkartıp takmıştım ben düzelmişti.
  8. ozan41

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

bir tane bile aynı konudan onaylanan var ise , karara itiraz ederek karar numarasını örnek gösteriniz.
  9. ozan41

400 W PSU yeterli olur mu sizce

550 w ideal. 400-450 olmaz.
  10. ozan41

19000 TL Bütçeye RX 6700 XT Sistem Nasıldır?

Ben kullanıyorum 3-4 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım . Ama işlemciye soğutucu alman gerek. Çok ısınıyor. 300-350 liraya o işide çözersin. benin Spec Delta RGB kullanıyorum kasayı bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.
  11. ozan41

19000 TL Bütçeye RX 6700 XT Sistem Nasıldır?

Alınır bence. Aşağı yukarı aynı sistemi kullanıyorum. İstediğin oyunda fps değeri söyleyebilirim.
  12. ozan41

Amd Ekran kartı Sorunu

Güncel sürücüleri yükleyiniz . Ramlerin desteklediği Mhz değerinde çalıştığından emin olunuz. Sıcaklık değerlerini kontrol ediniz. Deneme videolarında işlemci ve ekran kartlarında ekstra soğutma kullanılıp sıcaklığın yükselmesi engellenebiliyor.
  13. ozan41

Yardım sorunsuz çalışan spec delta en alttaki fan dönmüyor ?

dostum fan kablosunda temassızlık var. Arka kapağı aç fan kablolarıyla oyna çalışacaktır aynı sorunu yaşadım.
  14. ozan41

Hesap çalınırmı PlayStation hesabı

kimseye hiç bir hesabını hiç bir şekil ve şart altında verme.
  15. ozan41

Bu sistemi nekadar a satabilirim

Hadi monitör dahil 2.5 derim. Sistem çok eski. Güncel oyunları bırakın , düşük sistem isteyen oyunlarda bile zorlar.
  16. ozan41

Bu sistemi nekadar a satabilirim

dostum apu sistemler bu sistemden daha iyi. sıfır apu kasalar 5-6k civarı var sayarsak senin sistem 2000 lira belki eder belki etmez.
  17. ozan41

Rdr2 Hi̇kayesi̇ni̇ Anlatır Mısınız?

al dostum bu linkten seriden devam edebilirsin.
  18. ozan41

Elden Ring alınır mı?

%10 düşmüştü diye hatırlıyorum ama emin değilim
Geri