Hocam pc benim psu ne var bilmiyorum ekran kartı içinde bana attığı fotoda r9 200 series yazıyor arkadaş pc den çok anlamadığı için detaylı bilgi alamadimEkran kartının tam modeli nedir psu kaç w
Benim değil*Hocam pc benim psu ne var bilmiyorum ekran kartı içinde bana attığı fotoda r9 200 series yazıyor arkadaş pc den çok anlamadığı için detaylı bilgi alamadim
Detaylı bilgi alınabilirse daha düzgün bir fiyat verilebilir yaHocam pc benim psu ne var bilmiyorum ekran kartı içinde bana attığı fotoda r9 200 series yazıyor arkadaş pc den çok anlamadığı için detaylı bilgi alamadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim değil*
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.
hocam şuan az çok fiyat veremezmisinDetaylı bilgi alınabilirse daha düzgün bir fiyat verilebilir ya
dostum apu sistemler bu sistemden daha iyi. sıfır apu kasalar 5-6k civarı var sayarsak senin sistem 2000 lira belki eder belki etmez.hocam şuan az çok fiyat veremezmisin
Monitör dahil midostum apu sistemler bu sistemden daha iyi. sıfır apu kasalar 5-6k civarı var sayarsak senin sistem 2000 lira belki eder belki etmez.
Hadi monitör dahil 2.5 derim. Sistem çok eski. Güncel oyunları bırakın , düşük sistem isteyen oyunlarda bile zorlar.Monitör dahil mi