Arama sonuçları: *

• Users: ufubo
  • Order by date
  1. ufubo

❌İndirim Bitti! MSI GeForce RTX 5090 GAMING TRIO OC 145.921₺

Şahin'i koydum sarı siteye, satılırsa alırım.
  2. ufubo

❌İndirim Bitti! Corsair H170i Elite LCD XT 420mm 6.499₺ (Ort. Fiyat 16.000)

Arctic'te de hem pompa hızı hem VRM fanı hızı hem de radyatör fanlarının hızları ayrı ayrı kontrol edilebiliyor.
  3. ufubo

❌İndirim Bitti! MSI MPG VELOX 100R WHITE 4 Fanlı 5.150TL

Almıyorlar. Ön kapağı açınca çok ciddi fark oluyor.
  4. ufubo

🔥İndirim SanDisk Extreme 500GB 5000MB-4000MB/s M.2 Gen 4.0 NVMe SSD - 1149 TL

2021 Ağustos'ta PNY XLR8 CS3040HS 2TB için 1750 vermişim. Her şey o kadar alt üst oldu ki az mı çok mu sorgulayamıyorum artık. Kullan geç hocam en iyisi, tadını çıkar.
  5. ufubo

🔥İndirim Mavi Kadın Premium Bej Şişme Mont 1110213-70048 799₺

Forum sayfasını açamıyordum, site çöktü sandım. Telefondan açınca girdi. Meğer şirketin interneti "şişme kadın" diye sayfayı engellemiş, IT'ye rapor gitti. Açmayın şöyle başlıklar lütfen.
  6. ufubo

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G8 34" 0.1ms 175Hz UWQHD Monitör 25.968TL (Peşin 6 Taksit)

Samsung G5 34" kullanıyorum. Yeni standart olacak bu format, er veya geç. 1024x768, 1280x800, 1280x720, 1600x900, 1920x1080 derken artık 21:9 daha yaygın olacak. Normalde çift monitör kullanıp oyun da oynamak isteyenler için daha pratik bir seçenek oluyor. Film izlerken de 34" monitörler eski TV...
  7. ufubo

🔥İndirim Glorious XL Beyaz Mousepad (41x46cm) 199 tl

Heavy XL beyazını kullanıyorum. Normalde çok memnundum ama kedim üzerine atlayarak masaya çıktığı için üzerinde çizikler ve tüylenmeler oldu. Ayrıca ciltteki yağ ve kirlerden zamanla kirleniyor. Henüz yıkamayı denemedim.
  8. ufubo

🔥İndirim Glorious XL Beyaz Mousepad (41x46cm) 199 tl

Beyaz mousepad pişmanlıktır. Çok kirleniyor :/
  9. ufubo

🔥İndirim Yataş tek kişilik battaniye 359 tl

Çift kişilik de sepette 449₺, renge göre değişiyor ebat ve fiyatlar: https://www.hepsiburada.com/yatas-bedding-olenna-cift-kisilik-wellsoft-battaniye-adacayi-p-HBCV00004PYOER?magaza=Yata%C5%9F
  10. ufubo

🔥İndirim Redmi buds 6 play 300₺ (KUPONSUZ)

Pardon, son 6 aylık siparişleri gösteriyormuş varsayılan olarak, daha öncesinde siparişim varmış. Bende 449 gözüküyor sayfada da sitede de. Henüz hiç alışverişim yok benim de. 150'nin yanındaki oka tıklayınca indirimin detaylarını gösteriyor olabilir mi?
  11. ufubo

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE 84 141 Tl Vatan Karta Özel

84 mü!? Harika! Öğle yemeğimi yiyeyim de sipariş geçeyim hemen.
  12. ufubo

🔥İndirim Veba Maskesi 75 Tl ( Temu Vergisiz )

al-sat'a gider mi?😄
  13. ufubo

🔥İndirim Gülümseten Kasım Amazon Prime Fırsatlar Donanım,Bilgisayar Bileşenleri Konusu (Güncellendi)

Başlık "Donanım,Bilgisayar Bileşenleri Konusu"
  14. ufubo

Çözüldü✓ 9 ay geçmişi olan RTX 3080ti alınır mı?

Alınır. 2 yıldır pek mining yapan kalmadı zaten. Yapıldıysa bile hem çok yapılmamıştır hem de bilinçsiz biri değilse karta bir şey olmaz. Bilinçsiz kullanıcı zaten mining yapmasa bile karta zarar veriyor yanlış BIOS, OC ayarı ve hatta söküp takarken bile. Dışarıdan temiz gözüküyor (fanlar...
  15. ufubo

🔥İndirim Logitech ZONE Vibe 100 Kablosuz Kulaklık 1999 TL

Ses kalitesi olarak hem hoparlörü hem de mikrofonu G435'ten daha iyi. Ancak bu kulaklıklar oyun için değil, daha çok evden çalışanlar ve online toplantılar için geliştirildi. Bu nedenle sadece oyunlarda sorun yaratacak kadar gecikmesi olan bluetooth bağlantısı var. Bunun Vibe 150 modelinde hem...
  16. ufubo

🔥İndirim Pınar 27 Adet 200ML Meyve Suyu 199₺🔥🔥

Başlık yanlış olmuş, onu ifade etmek istedim. İçeriği nedeniyle ambalajların üzerinde bile mevzuat gereği "meyve suyu" yazamıyorlar bunlarda.
  17. ufubo

🔥İndirim Pınar 27 Adet 200ML Meyve Suyu 199₺🔥🔥

*Meyve aromalı içecek
  18. ufubo

LOGITECH G435 1564 TL

Bayramdan önce Aliexpress'teki Logitech Official Store'dan G435 aldım, vergi dahil 1660 liraya. Mikrofonu rezalet çıktı, ses testi yaptığımda %5 seviyesinde algılayabiliyordu. Yorumlarda benzer bir şikayet görmemiştim, bana özel bir şanssızlık diye yorumladım. Ancak speaker kısmı çok çok iyi...
  19. ufubo

TEMU KONUSU | Soru-Cevap, Alınabilecek Ürünler - Sürekli Güncel 🔥

Gümrük memurlarının hepsini Euro 2024'e mi götürdüler ne yaptılarsa, elendikten sonra benim de bekleyen 3 paketim birden gümrükten kargoya geçmiş dün akşam.
  20. ufubo

🔥İndirim Mavi Siyah T-Shirt 188TL😎

Yıllardır giyilip de yakası büzüşmeyen az sayıdaki markadan biri mavi. "Fiyatlarını göz önüne alınca" kotları da, gömlekleri de çok iyi. Umarım daha fazla kâr/satış yapabilmek adına zamanla Koton ve Defacto gibi kalitelerini düşürmezler.
Geri