LOGITECH G435 1564 TL

Aliexpresten bence alınmaz orjinal bile gelmeyebilir.

aliexpressten böyle ürünlerde pek güvenmiyorum tavsiye etmem o yüzden

aliexpressten böyle ürünlerde pek güvenmiyorum tavsiye etmem o yüzden
Bayramdan önce Aliexpress'teki Logitech Official Store'dan G435 aldım, vergi dahil 1660 liraya. Mikrofonu rezalet çıktı, ses testi yaptığımda %5 seviyesinde algılayabiliyordu. Yorumlarda benzer bir şikayet görmemiştim, bana özel bir şanssızlık diye yorumladım. Ancak speaker kısmı çok çok iyi. Mağazadan refund istedim, %50 iade yaptılar. Günlük olarak dışarıda kullanmak için 1000 liraya çok düzgün bluetooth kulaklığım olmuş oldu.

Kablolu ile kablosuzu benzer fiyatlarda değerlendirmek doğru değil bence, bu fiyatlarda da kablosuz kulaklık pek fazla bulunmuyor
İyi ama kablosuz diye kötü bir kulaklık almanın da bir anlamı yok. VXE V1 al madem öyle hem daha ucuz mesela. Bir de oyun için 2k kulaklık tavsiyesi istedin diye attım C2’yi.

Bayramdan önce Aliexpress'teki Logitech Official Store'dan G435 aldım, vergi dahil 1660 liraya. Mikrofonu rezalet çıktı, ses testi yaptığımda %5 seviyesinde algılayabiliyordu. Yorumlarda benzer bir şikayet görmemiştim, bana özel bir şanssızlık diye yorumladım. Ancak speaker kısmı çok çok iyi. Mağazadan refund istedim, %50 iade yaptılar. Günlük olarak dışarıda kullanmak için 1000 liraya çok düzgün bluetooth kulaklığım olmuş oldu.
aliexpress kullanıcının arkasında duruyor zaten da yine de aliexpressten aldığım ürünlerin kalitesi güven vermiyor nedense

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,369
Üyeler
185,259
Son üye
Turkoise
Geri