Arama sonuçları: *

1. Tihulu

Türk telekom kutuyu aktif etmiyor

Fiber dönüşüm ve bağlantılar eski sisteme göre biraz meşakkatli kutu geldi hemen bağlansın maalesef olmuyor İş yükü ve süresi eskisine göre uzun sürüyor buda süreci uzatıyor
  2. Tihulu

Şuan Türkiye geneli fibere dönüşüm var bina eski veye yeni fark etmez yeni bina iç tesisat eski bina yüzeysel gider Genel de aktiflik Sokak bazında olur yani sokak komple fibere dönüştürülür ve müsaitlik durumuma göre aktif edilir
  3. Tihulu

Millenicom Hat Değerlerim Nasıl ?

Kablonun bir ayağı kötü yani bir kılı gürültü marjin 7.9 düşük
  4. Tihulu

Öyle bir şey değil iş sadece kutu ile bitmiyor bunun cihaz stokları bina içi tesisat çekimi vs bir çok kalemi var bazen kutu aktif olsa bile müşteri hizmetleri göremiyo bile
  5. Tihulu

Kutu hemen aktif olmuyor maalesef 1 sene önce kutu koyup henüz aktif etmediğimiz binalar var
  6. Tihulu

Yeni eve taşındım bina sıfır altyapi yok

İyi akşamlar dostum o sarı kablolar dediğin gibi fiber kablo daire içine Ont cihazı ile sonlandırma yapılıcak ve o Ont cihazından modeme ethernet kablosu ile bağlantılı yapılıcak bina yeni ise genelde kutu koyulur ekiplerin gelip kutu yok olarak alt yapı birimine yönlendirmesi gerekiyor bunun...
  7. Tihulu

Fiber kablo uzatma Türk Telekom

İyi akşamlar dostum fiber kabloda ek olur lakin bu sinyal - d değerini yükselteceği tercih edilmez Yapman gereken ekipler geldiğinde sigorta kutusunun bulunduğu kısıma Ont dediğimiz fiber sonlandırma cihazını koyacaktır (cihaz için priz gerekli güç kaynağı için) ve o cihazdan ethernet kablosu...
  8. Tihulu

Yardım Bina İçi İnternet Kablo Tesisatı

İyi akşamlar dostum kablonun uç bağlantı noktalarını yenile (oksitlenme, kararma vs varsa) aynı sorun devam ederse sinyali kablonun diğer yedek renklerinden kullan
  9. Tihulu

TürkTelekom İnternet Sizce İyi mi? Kullananlar Memnun mu? (ANKET)

Bak birde o var insanları Türktelekom diye arayıp diğer operatörlerin satış yapma sorunu adam bir bakıyor türktelekom değil millenicom almışım diyor bu durum çok sık oluyor
  10. Tihulu

bu telekomun elinde olan bir şey değil bunu devlet mecburi kılıyor
  11. Tihulu

kanka 4 mps internetden de bir şey bekleme çok en düşük tarife o
  12. Tihulu

müşteri talebi ile kotalı olabiliyor
  13. Tihulu

Türk telekom pahalı olması sebebi tekelleşmemek o yüzde diğer firmalardan yüksek fiyat vermek zorunda.
  14. Tihulu

Türk telekom pahalı olması sebebi tekelleşmemek o yüzde diğer firmalardan yüksek fiyat vermek zorunda. Diğer operatörlerde teknik ekip yakında tamamen kalkacaktır çünkü Türk Telekom türkiye geneli fibere geçiş var diğer ıss operatörlere de hizmet veriyor
  15. Tihulu

Yardım Ucuz fiber destekli modem

Kanka o fiber değil hiper oluyor bired boşa çok para verme türkiyede max. hız 100 mps letgodan 2.el vdsl bir modem al zyxel veya tplink kullan ayrıca türkiye geneli fibere dönüş var alt yapı değişiyor tt daire içine kadar fiber kablo çekimi yapıp modem kiralıyor
  16. Tihulu

aralarından hangi oyunu almalıyım

Mount & Blade Warband Tavsiye ederim uzun sürsede :D
  17. Tihulu

İnternet yok ama sınırsız internet olmalı?

Teknik destek için 1 i tuşluyorsun değilmi
  18. Tihulu

444 1 444 veya 444 0 375 i dene
  19. Tihulu

Zyxl marka modem değilmi bugün o marka modellerde İp ve dsl arıza problemi vardı istersen müşteri hizmetlerine ulaş 1613141436 format atma sakın tekrardan kurulum yhapman gerekir şuan formatlık bir durum yok dsl hattın modeme ulaşmıyor
  20. Tihulu

Arkadaki dsl kablosu takılımı paketinz bitsin bitmesin dsl ve internet ışığı yanar
Geri