Neler Yeni

Türk telekom kutuyu aktif etmiyor

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,958
İsim
Faruk Sancar
Kutu geleli 1 hafta olacak hala açılmasını bekliyorum nereye şikayet etmem lazım? (Telekom kullanıcısı değilim altyapısını kullanacağım)

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
Kutu hemen aktif olmuyor maalesef
1 sene önce kutu koyup henüz aktif etmediğimiz binalar var

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,958
İsim
Faruk Sancar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
.
Süreç neden yavaş işliyor tek tıkla açılmıyor mu bu kutular
Bölge bölge ilerleniyor diye biliyorum, eğer sokağın hepsine altyapı çekiliyorsa uzun sürüyor. Tek sizin binaya ise 1 ay kadar sürebilir daha kısada sürebilir.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,958
İsim
Faruk Sancar
Bölge bölge ilerleniyor diye biliyorum, eğer sokağın hepsine altyapı çekiliyorsa uzun sürüyor. Tek sizin binaya ise 1 ay kadar sürebilir daha kısada sürebilir.
İnşaat aşamasında tek bizim bina ve yan blok var 1 aya hallolur dimi

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
Öyle bir şey değil iş sadece kutu ile bitmiyor bunun cihaz stokları bina içi tesisat çekimi vs bir çok kalemi var bazen kutu aktif olsa bile müşteri hizmetleri göremiyo bile

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,958
İsim
Faruk Sancar
Öyle bir şey değil iş sadece kutu ile bitmiyor bunun cihaz stokları bina içi tesisat çekimi vs bir çok kalemi var bazen kutu aktif olsa bile müşteri hizmetleri göremiyo bile
Kutu takılı ondan soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde halloluyor 1 ayda. Şikayet edemezsiniz ama arayıp bilgi alıp talep oluşturun en azından.
Fiberci internet bağlayacağımız 15 bina var dedi ama bizim mahallede benim binadan başka inşaat aşamasında bina yok bu konuda sıkıntı olur mu 15 bina olduğundan uzar mı süreç

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
.

Fiberci internet bağlayacağımız 15 bina var dedi ama bizim mahallede benim binadan başka inşaat aşamasında bina yok bu konuda sıkıntı olur mu 15 bina olduğundan uzar mı süreç
Uzayabilir, bence sabırla bekleyin. Müşteri hizmetlerinin genelde bilgisi olmuyor bu konuda.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,584
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
aras demir
Aynı sorunu ben de yaşıyorum aslında 5 aydır yeni taşındığım siteye alt yapı gelmesini bekledim 1.5 ay önce kazım işlemleri 2 hafta önce de fiber kablo çekimi ve bina içi gpon bitirişleri yapıldı bina içi eve kadar fiber de hazır ama hala sistemde aktif edilmedi ve bu süreç uzadıkça sabır filan bırakmıyor.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Bizde kutuyu koydular 1 ay sonra kabloyu çektiler

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet

Şuan Türkiye geneli fibere dönüşüm var bina eski veye yeni fark etmez yeni bina iç tesisat eski bina yüzeysel gider
Genel de aktiflik Sokak bazında olur yani sokak komple fibere dönüştürülür ve müsaitlik durumuma göre aktif edilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,128
Üyeler
160,037
Son üye
yardımlazım37
Top Bottom