Bölge bölge ilerleniyor diye biliyorum, eğer sokağın hepsine altyapı çekiliyorsa uzun sürüyor. Tek sizin binaya ise 1 ay kadar sürebilir daha kısada sürebilir.Süreç neden yavaş işliyor tek tıkla açılmıyor mu bu kutular
İnşaat aşamasında tek bizim bina ve yan blok var 1 aya hallolur dimiBölge bölge ilerleniyor diye biliyorum, eğer sokağın hepsine altyapı çekiliyorsa uzun sürüyor. Tek sizin binaya ise 1 ay kadar sürebilir daha kısada sürebilir.
Genelde halloluyor 1 ayda. Şikayet edemezsiniz ama arayıp bilgi alıp talep oluşturun en azından.İnşaat aşamasında tek bizim bina ve yan blok var 1 aya hallolur dimi
Kutu takılı ondan soruyorumÖyle bir şey değil iş sadece kutu ile bitmiyor bunun cihaz stokları bina içi tesisat çekimi vs bir çok kalemi var bazen kutu aktif olsa bile müşteri hizmetleri göremiyo bile
Fiberci internet bağlayacağımız 15 bina var dedi ama bizim mahallede benim binadan başka inşaat aşamasında bina yok bu konuda sıkıntı olur mu 15 bina olduğundan uzar mı süreçGenelde halloluyor 1 ayda. Şikayet edemezsiniz ama arayıp bilgi alıp talep oluşturun en azından.
Uzayabilir, bence sabırla bekleyin. Müşteri hizmetlerinin genelde bilgisi olmuyor bu konuda.Kutu takılı ondan soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiberci internet bağlayacağımız 15 bina var dedi ama bizim mahallede benim binadan başka inşaat aşamasında bina yok bu konuda sıkıntı olur mu 15 bina olduğundan uzar mı süreç
Kutu takılı ondan soruyorum
Şuan Türkiye geneli fibere dönüşüm var bina eski veye yeni fark etmez yeni bina iç tesisat eski bina yüzeysel giderKutu takılı ondan soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiberci internet bağlayacağımız 15 bina var dedi ama bizim mahallede benim binadan başka inşaat aşamasında bina yok bu konuda sıkıntı olur mu 15 bina olduğundan uzar mı süreç