Arama sonuçları: *

1. saan kahin

CS2'de en şaçma silah

m249 diyenler hiç m249 ile one tap oynamamış. Oynamasını bilene keyifli silah
  2. saan kahin

Full body kaç gün gidilmeli

Full body yapıyorsun ama önemli olan nokta nasıl bir programa sahip olduğun. Tahminen başlangıç seviyesindesin . Başlangıç seviyesinde ki birisi gidip bicepsi 2 hareketle çalışırsa olmaz veya programının büyük kısmına bileşik egzersizler yerine izole egzersizlere yer verirse yine olmaz. Bak...
  3. saan kahin

Full body kaç gün gidilmeli

Yapabileceğin en kötü şey
  4. saan kahin

Yarın YKS Var Durumlar Nasıl?

Sabah beşte kalktım hala çalışıyorum, sınavdan geleceğim yine ders çalışacağım, pazar günü kalkacağım yine ders çalışacağım. Heyecanı yedim kahvaltı niyetine. Hepinize başarılar diliyorum
  5. saan kahin

Aşırı zayıfım ne yapmam gerekli?

Vücut ağırlığınla spora başla şınav olur squat olur. Öğünlerini de arttır bir tabak pilav yiyorsan 2 tabak ye. 1-2 hafta kilo alamadın mı öğününü arttır.
  6. saan kahin

2026 yks için yaz programını nasıl yapabilirim

hocam o pek dershaneyle alakalı değil gibi
  7. saan kahin

Chat Gpt 2025 Sınav Sorusu

bir kanal zaten bunu yaptı ücretsiz olarak paylaştı diye biliyorum
  8. saan kahin

Kolum alçıdan çıktı 17 18 gün oldu hala hassaslık var

Hocam iyileşme süresi kırığın şekline, nereden kırıldığına göre farklılık gösterebiliyor. Ben halı saha da ayak tarak kemiklerini kırmıştım 7-8 ay sonra top oynayabildim.
  9. saan kahin

Kahve yerine pre içsem bozar mı?

Kahveden daha iyi etki etti, karıncalanma pek olmadı veya hissetmedim.
  10. saan kahin

Tyt de eksiklerin azsa ağustos sonu bile yeter bir sayısalcı için en önemli şey tyt. Eğer tyt fen mat konuları hakkında yeterli bilgiye sahip değilsen bu direkt ayt yi etkiliyor. O yüzden ilk önce güzel bir temel at özellikle matematikte sonra ayt konularını sindire sindirehalledersin.
  11. saan kahin

Ben olsam en geç ekime kadar tyt yi baştan aşağı bitirirdim. Türkçe, matematik, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, felsefe, din hepsini baştan sona hallederdim. Ayt yi hangi alandan çözeceğin fark etmeksizin geri kalan 8 ay ayt yi 3 kere bitirmek için bile yeter. Günlük çalışmanı da...
  12. saan kahin

içersem hissiyatı paylaşırım
  13. saan kahin

Ders çalışmak için pre içsem sıkıntı olur mu? Şöyle bir düşününce çok mantıklı geldi yine de size sormak istedim
  14. saan kahin

Antrenman programı nasıl olmalı

15. saan kahin

Lgsden 448 çektim 454lük lise gelir mi

hem senin hem okulun yüzdelik dilimine göre durum değişir
  16. saan kahin

İstediğim okula gidebilirmiyim?

Yüksek ihtimal o okula yerleşirsin. Ben zamanında 90 obp isteyen okula 89,8 gibi bir şeyle girmiştim
  17. saan kahin

Ders Çalışma Alışkanlığınızı Nasıl Kurdunuz

Ders çalışmayı seviyorum diye diye kendimi kandırdım şimdi gerçekten ders çalışmayı seviyorum
  18. saan kahin

Tuttu Tutmadı Oynuyoruz

tuttu alttakinin boyu 180cm den az
  19. saan kahin

4 aylık antrenman deneyimim

Tam olarak 4 ay önce Ağırsağlam 5x5 programına başladım. Başlangıç ağırlıklarım; bench press 57kg, Squat 70kg, deadlift 80kg idi. 4 ay boyunca sadece 3 antrenman kaçırdım. Kalorime çok dikkat etmedim ancak tavuk, kıyma, balık gibi kaliteli proteinlerle beslendim aynı zamanda karb ve yağı da...
  20. saan kahin

Haftanın 5 günğ spor programı nasıl.?

antrenman programı ile ilgili bir kaç video izlemen gerekiyor bence
Geri