Arama sonuçları: *

1. godlot

PC AÇ KAPA YAPTI SONRA GÖRÜNTÜ DE BOZULMALAR BAŞLADI

Merhabalar arkadaşlar işlemci soğutucusu alacaktım kasanın iç boyutunu ölçüyordum metre ile anakartın resimdeki kısmına metreyi uzattım daha sonrasında pc kısa devre yaptı aç kapa yaptı ardından oyuna girdiğimde görüntüm böyle olmuştu sorun ne olabilir bilgisi olan var mı acaba ? 1706029075...
  2. godlot

Hangi Soğutucuyu almalıyım CPU Ryzen 5600x Kasa Thermaltake H330

benim kasa işlemci soğutucusu olarak kısıtlı sanırım biraz uyumlu mu benim kasa için bilgin var mı? 1660126341 fan olarak ne almalıyım ön tarafa 3 tane arkaya 1 üste 2 tane almayı düşünüyorum arkaya ve üste alacağım fanlar egzoz fanı olmalı değil mi ?
  3. godlot

Hangi Soğutucuyu almalıyım CPU Ryzen 5600x Kasa Thermaltake H330

Merhaba arkadaşlar kasam Thermaltake H330 ve ryzen 5600x işlemci aldım genelde csgo oynuyorum ve kule tipi soğutucu almak istiyorum. Kasama uyumlu olan f/p kule tipi soğutucu önerebilir misiniz. Birde kasamda sadece 2 adet fan var biri önde biri egzoz fan olarak kasanın standart fanları bu...
  4. godlot

userbenchmark testi sizce nasıl ikinci el pc alacağım

Merhaba arkadaşlar ikinci el pc alacağım fiyatı uygun geldi userbenchmark testine sokturdum sonuçlar sizce nasıl ve sonuçlarda kırmızı ünlemle yazılan yazılarda ne demek isteniyor bilgisi olan yardımcı olursa çok mutlu olurum teşekkürler 😁🖐🏻 1657744681 linki bırakayım...
Top Bottom