Neler Yeni

Hangi Soğutucuyu almalıyım CPU Ryzen 5600x Kasa Thermaltake H330

godlot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ulaş Can
Bütçe
1500
Merhaba arkadaşlar kasam Thermaltake H330 ve ryzen 5600x işlemci aldım genelde csgo oynuyorum ve kule tipi soğutucu almak istiyorum. Kasama uyumlu olan f/p kule tipi soğutucu önerebilir misiniz.
Birde kasamda sadece 2 adet fan var biri önde biri egzoz fan olarak kasanın standart fanları bu fanlara ek olarak fan almalı mıyım, almam gerekirse f/p fan önerebilir misiniz.
Herkese teşekkürler.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba arkadaşlar kasam Thermaltake H330 ve ryzen 5600x işlemci aldım genelde csgo oynuyorum ve kule tipi soğurucu almak istiyorum. Kasama uyumlu olan f/p kule tipi soğutucu önerebilir misiniz.
Birde kasamda sadece 2 adet fan biri önde biri egzoz fan olarak kasanın standart fanları bu fanlara ek olarak fan almalı mıyım, almam gerekirse f/p fan önerebilir misiniz.
Herkese teşekkürler.
evet ön kısmı 3 adet yapman iyi olur üst kısım fan destekliyorsa oraya 2 adette takabilirsin
iyi soğutucudur çoğu markanın 240mm soğutucusuyla aynı gücü veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

500tl artıyor artan paraylada 3 adet rahat alınıyor

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Kasa 150mm destekliyor bu boyutlarda az soğutucu var. Bu iş görür.

Fan almalısın 2 fan yeterli olmaz.

evet ön kısmı 3 adet yapman iyi olur üst kısım fan destekliyorsa oraya 2 adette takabilirsin

Bu soğutucu sığmaz o kasaya.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar kasam Thermaltake H330 ve ryzen 5600x işlemci aldım genelde csgo oynuyorum ve kule tipi soğutucu almak istiyorum. Kasama uyumlu olan f/p kule tipi soğutucu önerebilir misiniz.
Birde kasamda sadece 2 adet fan var biri önde biri egzoz fan olarak kasanın standart fanları bu fanlara ek olarak fan almalı mıyım, almam gerekirse f/p fan önerebilir misiniz.
Herkese teşekkürler.
F/P odaklı bir öneri istersen bunu öneririm.

godlot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ulaş Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

benim kasa işlemci soğutucusu olarak kısıtlı sanırım biraz uyumlu mu benim kasa için bilgin var mı?

Kasa 150mm destekliyor bu boyutlarda az soğutucu var. Bu iş görür.

Fan almalısın 2 fan yeterli olmaz.

Bu soğutucu sığmaz o kasaya.
fan olarak ne almalıyım ön tarafa 3 tane arkaya 1 üste 2 tane almayı düşünüyorum arkaya ve üste alacağım fanlar egzoz fanı olmalı değil mi ?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
benim kasa işlemci soğutucusu olarak kısıtlı sanırım biraz uyumlu mu benim kasa için bilgin var mı?

fan olarak ne almalıyım ön tarafa 3 tane arkaya 1 üste 2 tane almayı düşünüyorum arkaya ve üste alacağım fanlar egzoz fanı olmalı değil mi ?
Eğer benim attığım soğutucuyu alırsan ARGB için kontrolcü gerekiyor. Fanları kontrolcülü alırsan en azından kontrolcü ile kontrol edebilirsin. Fan olarak şunlar iyidir. Soğutmanın fanını bu kontrolcüye takarsın hepsini aynı anda kontrol edebilirsin. O kasanın fanları sadece kırmızı yanıyor.

godlot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ulaş Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer benim attığım soğutucuyu alırsan ARGB için kontrolcü gerekiyor. Fanları kontrolcülü alırsan en azından kontrolcü ile kontrol edebilirsin. Fan olarak şunlar iyidir. Soğutmanın fanını bu kontrolcüye takarsın hepsini aynı anda kontrol edebilirsin. O kasanın fanları sadece kırmızı yanıyor.
3 fan var 2 tanesini öne takip 1 tanesini üste takıp 3 önde 2 tane de egzoz fan şeklinde ayarlamam mantıklı olur değil mi? ayrıca kontrolcü için uyumluluk gibi bir durum oluyor mu bilgim yok bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz çok teşekkürler

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,838
İsim
Hacı
Snowman t6 ultra.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru