DragonHunters
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Ramlere çarpma olmuyorda fan azda olsa yüksekte kalıyor kendin ayarlıyorsun fan yerlerini . Thermalright peerless asssasin kendim kullanıyorum .
Hocam deepcooler le520 alınır mı kasama sığar mı2.2kya çıkarsanız sıvı soğutma alabilirsiniz kule tipi olarak ise peerless assasin en iyilerden
hocam bu sıvı soğutma veya hava soğutucularını sonradan alsak kendimiz kolayca takabilir miyiz bir şeye zarar vermeden![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Takabilirsiniz hocamhocam bu sıvı soğutma veya hava soğutucularını sonradan alsak kendimiz kolayca takabilir miyiz bir şeye zarar vermeden
teşekkürler iyi akşamlarTakabilirsiniz hocam
Hocam deepcooler le520 alınır mı kasama sığar mı
Hocam bi bakar misiniz![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evethocam bu sıvı soğutma veya hava soğutucularını sonradan alsak kendimiz kolayca takabilir miyiz bir şeye zarar vermeden
Efendim hocamHocam bi bakar misiniz
Hocam peerles assasin i sipariş edicekken stoğun bittiğini fark ettim ve en uygun 3000 den basliyo 2150tl ye le520 alıyım mı nasıldırEvet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Efendim hocam
Kasama falan sığar di miHocam peerles assasin i sipariş edicekken stoğun bittiğini fark ettim ve en uygun 3000 den basliyo 2150tl ye le520 alıyım mı nasıldır
Hocam peerles alicaktim stok bitince attiginiza yöneldim zaten teşekkürlerpeerless de güzeldir sıvı istersen de bu çok ucuz şu an
![]()
DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.099,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
peerlessi çok severim performansı da harika ama bu fiyata düşmüşken ben de olsam le520 alırdımHocam peerles alicaktim stok bitince attiginiza yöneldim zaten teşekkürler
Teşekkürler hocam iyi akşamlarpeerlessi çok severim performansı da harika ama bu fiyata düşmüşken ben de olsam le520 alırdım
Geçtim hocam siparişipeerlessi çok severim performansı da harika ama bu fiyata düşmüşken ben de olsam le520 alırdım
hayırlı olsun iyi akşamlarTeşekkürler hocam iyi akşamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçtim hocam siparişi