Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f için soğutucu önerisi

yukirenn

80+
Reaksiyon skoru
1
ryzen 5 7500f için Asus Prime B650M-R ile uyumlu soğutucu önerilerinizi bekliyorum :hoba:

Bütçene göre;

Bu tarz konularda anakart yerine kasayı belirtin. Boyuıtuna göre öneri yapılıyor.

Bütçeniz yetiyorsa ömürlük olarak 120 SE öneririm. İleride değiştireceğiniz işlemciler için de gayet yeterli.

Çok pahalı olmasın diyorsanız Strong da yeterli. Benzer ısı boruları olan ama fiyatı markadan dolayı pahalı olan ürünleri 7500F için almaya gerek yok.

Konudan bağımsız anakartı son indirimde mi aldınız?
Henüz almadım şuan amazonda 4551 lira

Bütçene göre;

Bu tarz konularda anakart yerine kasayı belirtin. Boyuıtuna göre öneri yapılıyor.

Bütçeniz yetiyorsa ömürlük olarak 120 SE öneririm. İleride değiştireceğiniz işlemciler için de gayet yeterli.

Çok pahalı olmasın diyorsanız Strong da yeterli. Benzer ısı boruları olan ama fiyatı markadan dolayı pahalı olan ürünleri 7500F için almaya gerek yok.
Sanırım Thermalright Phantom Spirit alıcam teşekkürler. Kasa+psu arayışındayım daha bulamadım, ekran kartı rtx 4070 super

Henüz almadım şuan amazonda 4551 lira

Sanırım Thermalright Phantom Spirit alıcam teşekkürler. Kasa+psu arayışındayım daha bulamadım, ekran kartı rtx 4070 super
Vatandan cumartesi günü sipariş verdim hala kargolamadılar o yüzden sordum

Benimkini 4 5 günde kargolamıslardı 2. Yüzde 20 indirimlerinde saat kaçta sipariş verdiniz
%20 indirimlerden önce sipariş ettim yanlış hatırlamıyorsam. Cumartesi öğlen gibi sipariş ettim o yüzden cumartesiyi saymıyorum. Pazartesi ve salı 2 gündur kargolamadilar. Bu gün kargolarız dediler ama bakalım 😄 işlemci aldım çalışıp çalışmadığını bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,902
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri