Arama sonuçları: *

1. thorocket

Letgo'da Karşılaştığım PlayStation Dolandırıcısı

Dolap'ta da durum vahim cidden, arama yapınca çıkan ilk 6 ilandan 5'i dolandırıcı. Yorumlarda telefon numarası bırakmışlar hep "ekstra bilgilendirme, fatura ve garanti" adı altında
  2. thorocket

evet yıllardır duyarız videolarda falan, siber güvenlik direkt bunlara ulaşıp ulaşmaz fişlerini çekmeli, hak ettikleri ceza neyse alsınlar
  3. thorocket

sizde sağ oluni teşekkürler
  4. thorocket

Aradan 15 dakika kadar geçti, kişi telefon görüşmesinin üstüne WhatsApp profil fotoğrafını kaldırmış
  5. thorocket

Merhaba herkese, Yaklaşık 2 haftadır ikinci el konsol almayı düşünüyorum ve sahibinden/ letgo gibi ikinci el sitelerinde ilan inceliyorum. Normal ikinci el piyasa fiyatından 4-5k kadar ucuz bir ilan gördüm. Satıcıya yazdım, konuşmalara ait görüntüler ektedir. Satıcı ilanı cüzdanım güvende ile...
  6. thorocket

İkinci El PlayStation 5 Alırken Nelere Dikkat Etmeli

Merhaba herkese, Bu ara bi PS 5 Slim almayı düşünüyorum. İkinci el ilanlara bakıyorum, yurt dışı ürünü çok görüyorum. "Yurt dışından aldım o yüzden uyguna satıyorum" gibisinden yazıyorlar. Genel olarak dikkat etmem gereken konular ve kritik kısımlar nelerdir. Esnaf tarzı yerden değil de, son...
  7. thorocket

Sahibinden Üzerinden Ürün Alacağım Nelere Dikkat Etmeli?

hocam çok teşekkür ederim 1780862382 teşekkürler herkese, mailden bildirim gelmediği için mesajları geç gördüm
  8. thorocket

Sahibinden Üzerinden Ürün Alacağım Nelere Dikkat Etmeli?

Merhaba herkese, Sahibinden üzerinden bir ürün almayı düşünüyorum. Son 1 yıl içinde falan "Param Güvende" kullandım dolandırıldım tarzı şeyler duymuştum. Bu muhabbet tam olaark nasıl bilmiyorum. Ürünü alırken nelere dikkat etmeliyim, Param Güvende'yi kullanmalı mıyım kullanmamalı mı
  9. thorocket

Vento Kasamın Kumandası Bozuldu

knk videolara baktım aynı, benim o beyaz kısımdaki tuşun geldiği kısımda sıkıntı var. tam o kısma alüminyum folyo koymayı falan denicem de evde yok şu an
  10. thorocket

1779052688 bu beyaz kısımdaki o tuşun geldiği yeri kurşlun kalemle geçtim, tek o sıkınıtı zaten. iç taraftan dışarı doğru bir kabarıklık oluşturursam bu sefer tuş ile arasındaki temas uzar
  11. thorocket

attım ztn 1779052510 knk izo propil alkol ile sildim bir şey değişmedi, kalemle de geçtim olmuyor hala o tuş. sağ ve sol tarafındaki de gitti hatta
  12. thorocket

şu noktaların hepsinin iç yüzünü boyayacağım değil mi
  13. thorocket

evet hocam oldu, içi böyle ne yapmak lazım şimdi. sticker'lı yüzün arkasını silmemek daha mı iyi. anakartın olduğu kısıma peçeteye çok az kolonya dökerek temizleyeyim mi. ne yapmalı 1779051520 sticker'ı resimdeki gibi yarım kaldırıp, tırnağımın ucuyla basınca oluyor. ancak stickerı hep...
  14. thorocket

kanka sökülecek bir şey yok üstte
  15. thorocket

içini açmakta imkansız, ayrılan bir şey değil, vida yeri de yok. sadece kızak şeklinde pil yeri çıkıyor, içine müdahele imkansız. dümdüz kolonyayı dökersem o başka
  16. thorocket

nasıl açılacağına bakayım, olabilir bu 1779047288 çıkmıyor, çıksa bile çalışacağını düşünmüyorum
  17. thorocket

oksitlenme olsa çevresindeki tuşlarda çalışmazdı veya birkaçı çalışmazdı diye düşünüyorum. en çok o tuşu kullandığım için oradaki tuşun alıcısı ezilmil kırılmış, işlevini yitirmiştir diye düşünüyorum. tv'ciye gidersem boşa gitmiş olurum gibi hissediyorum 1779047018 "vento kasa kumandası" ve...
  18. thorocket

nerede satılıyor ki, olabilecek bir modelin linki varsa atar mısın
  19. thorocket

tanıdık yok ama bilgisayarcı da yapar mı
  20. thorocket

Merhaba, 4-5 yıldır kullandığım Vento VG04FE kasamın kumandasındaki fan açma tuşu bozuldu. Kumandadaki diğer tuşlarda bir sıkınıtı yok, yani pilden kaynaklık bir durum değil. Sadece o tuş özelinde sorun var. Kasanın fanlarını istediğim gibi açıp kapatamadığım AAA oyunlara giremiyorum, sistem...
Geri