Arama sonuçları: *

1. thorocket

İ3 12.nesil Stok Fanı Sökülmüyor

Sorunu düzelttim. Fanı bayağıdır çıkarmadığım için pimler sertleşmiş, dönmüyorlardı. Pimleri biraz daha yan tarafa çevirince oldu. Ardından pimleri yukarı çektim ve açıldılar. Yukarı çekerken de dikkatli bir şekilde biraz kuvvet uygulamam gerekti. Videolardaki gibi rahat olmadı
  2. thorocket

İ3 12.nesil Stok Fanı Sökülmüyor

Fanın pim kısımlarını sağa doğru çeviriyorum, ardından yukarı kaldırmayı deniyorum pimleri ancak bir tanesi bile gelmiyor. Anakarta zarar vermek istemiyorum, anakart yukarı geliyor çünkü 1736772857 Atladığım bir adım var acaba? Pimler sağ sola biraz dönebiliyor ama yukarı doğru çekince hiçbiri...
  3. thorocket

Laptopa İkinci SSD'yi Takarken Aklıma Takılan Sorular

hocam kasada tek 1 tane m2 slotu var, eskisi üstünde takılı iken yenisini takmam mümkün değil. laptop 2 slotlu
  4. thorocket

Laptopa İkinci SSD'yi Takarken Aklıma Takılan Sorular

Selamlar, 1TB'lık yeni bir SSD almayı düşünüyorum. Şu an hem kasamda hem de laptopumda 500GB'lık SSD var ve depolama alanı artık yetersiz gelmeye başladı. Şöyle yapmyı düşünüyorum: Yeni aldığım 1TB'lık SSD'yi kasaya takacağım, ardından kasadan çıkan SSD'yi laptopa takarak her iki cihazı da 1TB...
  5. thorocket

30-45K Bütçe Aralığında Gaming Laptop Önerisi

bir de laptop işlemcilerinde ki sonlardaki ibare olan "hx" ya da "h" arasında aşırı bir performans farkı oluyor mu
  6. thorocket

önerileriniz sağ olun. Fikir oluşmuş oldu, bu süreçte mutlaka değerlendireceğim. Peki sizin deneyimlediğiniz markalar var mı? Sıcaklık olarak performansları nasıllar
  7. thorocket

50k fazla yüksek olur, maalesef
  8. thorocket

Adobe yazılımlarını kullanabilmek için başlıktaki bütçe aralaığında bir laptop arıyorum. Ekran kartı 4060 ya da 4050 düşünüyorum, işlemci olarak da i7 ya da 13 veya 14. nesil i5 de olabilir. Amd tarafında pek bir bilgim yok ama denk bir işlemci var ise o da olabilir. Ram konusundan 8gb da olur...
  9. thorocket

Her yöntemi denedim ama BIOS açılmıyor

ASUS Prime H610MK D4 anakartta sahibim. Pc açılırken F2 veya Del tuşuna basmayı denedim iki yöntemle de olmadı. Win 11 ayarların altında Sistem > Kurtarma > Gelişmiş Başlangıç ile girmeyi denedim yine olmadı. Ardından Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatmayı denedim o da olmadı. En son...
  10. thorocket

Monitör ile kasanın güç kablosunu karıştırdım

eyw 1668070323 tamamdır saol :)
  11. thorocket

Monitör ile kasanın güç kablosunu karıştırdım

Masayı temizlemek için her şeyi söktüm, yanlışlıkla monitörün güç kablosu ile kasanın güç kablosunu karıştırdım. İkisinin kablosuda birbirine uyuyor o yüzden hangisi hangisinin ayırt edemiyorum. Belki sisteme zarar verir diye korkuyorum, akım veya güç değeleri farklı olabilir diye . (Kabloların...
  12. thorocket

Bankomat kartları ile taksitli alışveriş yapılır mı

Vakıfbank'ın bankomat kartını kullanıyorum , bankomat veya bankamatik kartlar ile taksitli harcama yapabiliyor muyuz ? Eğer taksitli harcama yapabiliyorsun örnek olarak 2000 TL"lık bir ürünü taksitle almak için kartımın içinde 2000 TL olması gerekli midir ? Veya içinde 1500 TL varsa diyelim ilk...
  13. thorocket

Anakarta 2. SSD Takabilir miyim?

https://www.gaming.gen.tr/urun/146068/asus-prime-h610m-k-d4-intel-h610-lga1700-ddr4-3200-dp-hdmi-m2-usb3-2-matx-asus-5x-protection-iii-armoury-crate-ai-suite-3/ anakart modelim bu paylaşmayı unutmuşum
  14. thorocket

Anakarta 2. SSD Takabilir miyim?

Merhaba , günümüzde artık oyunlar çok fazla yer kapladığı için depolamam yetersiz geldi . Şuan hali hazırda kasamın için 1 adet 500gb m2 ssd var . İkinci bir m2 ssd takabilir miyim ? Takabilirsem yeni alıcağım ssd nin okuma yazma hızlarının şuan kasada takılı olan ssd ile aynı olması şart mı ?
  15. thorocket

2060 ekran kartı sorunu yardım edin lütfen

evet çalışıyor . Sorun ne hiç bilmiyorum pc birden donuyor yada oyundan atıyor yada kendiliğinden kapanıyor direk . PC bana geldiğince ekran kartı montajını yaparken 6+2 ve 6+2 olmak üzere toplam 16 tane güç girişi kablosu vardı ben bir tanesini ( 6+2 ) rastgele taktım diğeri boşta duruyor acaba...
  16. thorocket

2060 ekran kartı sorunu yardım edin lütfen

Merhaba yaklaşık 3 hafta önce hazır sistem aldım içinde Asus 2060 dual 6gb ekran kartı var . Pubg oynarken valorant gta V herhagibir ekran kartı gerektiren oyun oynarken pc kendiliğinden kapanıyor . Oyunları oynamaya başlıyorum 15 dk sonra ya oyundan atıyor ya ekran donuyor pc yi kapatmak...
Geri